2009-02-04

Vem vill skapa ett nytt, frihetligt internetprojekt?

Åter i Bryssel efter blogggalan. Tolv timmars sömn var ungefär den återhämtning jag behövde. Men, till saken...

Vid årsskiftet vann jag ju bloggosfärens omröstning om bästa politiska blogg hos Bloggen Bent. Utöver äran, så finns det dessutom ett pris – ett års gratis webhotell.

Nu råkar jag vara uppbokad med allt web-utrymme jag behöver för mina interetprojekt, så något direkt behov av ytterligare ett webhotell har jag inte. Och det är för struligt att byta leverantör.

Därför tänker jag nu ge bort priset.

Detta är kriterierna: Du skall vara en ung nätaktivist som inte har råd med web-hotell själv. Du skall huvudsakligen använda web-hotellet till projekt som har med integritet, frihet och / eller rättssäkerhet att göra.

Sänd ett mail till hax@bahnhof.se och berätta om ditt projekt. Bland de insända förslagen kommer jag sedan att välja ut det som jag tycker har bäst potential.

Gnugga geniknölarna och pitcha!

3 kommentarer:

  1. Jag tycker priset skall gå till micke ;=)

    SvaraRadera
  2. Micke har ju kommentarsfältet i en av Sveriges mest besökta politiska bloggar. Vad skulle han med en egen website till? :)

    SvaraRadera
  3. Dessutom är väl Micke inte speciellt ung. Det är i varje fall min gissning då han utan att blinka kan referera till diverse alternativa och ibland obskyra 80s rockband.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.