2009-03-25

Eftermiddagssvep

Jonas Morian skriver om "Marklund, Expressen och sanningen"Second Opinion. Länk»

Tele2 vägrar att skriva under det nya avtalet för internetoperatörer om att spärra barnporrsiter. Denna filtrering är känd för att slå fel – och är nu tänkt att utökas. Naturligtvis rasar den lätt obalanserade organisationen Ecpat mot beslutet. Länk»

Det är inte bara The Pirate Bay som nu lanserar nya tjänster för den som ogillar tanken på att vara övervakad på nätet. Bloggens läsare tipsar även om bl.a. Relakks.com och Mullvad.net.

5 kommentarer:

  1. Lästips och boktips: http://arstechnica.com/media/reviews/2009/03/lancing-the-fing-boil-inside-the-major-labels-slump.ars


    //ST

    SvaraRadera
  2. All heder åt dem som står upp mot maskineriet!

    SvaraRadera
  3. Det är radikalt att inte springa omkring som en hare jagad av hundar och låta folk ta betalt för att kurera nojan.

    Det är radikalt att fatta att hur man än gör så finns det någon i andra änden av tråden så länge man har en dator och att det billigaste OCH RADIKALASTE är att antigen ignorera det eller slänga ut datorn.

    SvaraRadera
  4. Lätt obalancerad och ECPAT passar ju inte i samma mening. Den vidriga organisationen med sina skumma förehavanden borde utredas utav Säpo.

    SvaraRadera
  5. En annan bra sida är www.doltip.se använder den idag och den funkar jätte bra!!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.