Man skall ju inte fylleblogga. Därför får ni istället kvällens recept.
Fräs skalade räkor med vitlök och olivolja tills de får färg.
Pilla loss allt gottigt på en grillad kyckling.
Tina ett paket gröna ärtor.
Koka lite pasta.
Blanda rubbet.
Hyvla parmesan över.
Häll på lite terriyaki-sås.
Salta.
Blanda igen.
Ta fram bag in boxen.
Skål!
Är gröna räkor något man äter?
SvaraRaderaNej, man ska inte fylleblogga - det har man twitter till. :)
SvaraRaderaVad är twitter?
SvaraRaderaOops! Opassande trollning (min första någonsin?). Tack vare Medieskugga fick jag nyligen hiskeligt många läsare på en översätning av text (om klimatpolitik) jag gjort. Twitter är nog bra för små scoop eller ...fulla tankar.
SvaraRaderaReceptet grymt! Ska testas.
Gröna räkor slänger man väl i soporna.
SvaraRaderaGröna ärter kan man ju äta dock.
Åt färsk räka (alltså ej tillagad) en gång, och inte ens den var grön (men väldigt god). Hoppas att du mår bra så att mitt rss-flöde hålls jämnt och fint.
SvaraRaderaÄrtor. Inte rekor.
SvaraRaderaOch du bjöd inte över mig?!
SvaraRaderaTycker mig känna igen receptet...
SvaraRaderaHenrik sprider den svenska kulturen på kontinenten.
SvaraRaderaVad säger egentligen vinbodarna när du frågar efter en Bag in Box i Bryssel?
"Ärtor. Inte rekor."
SvaraRaderaAsgarv! Man ska ju inte fylleblogga! :)
Räkor och kyckling i samma tugga?
SvaraRaderaAnonym 00:17,
SvaraRaderajapp, smakade väldigt bra. Var dock tvungen att köpa lite mer folköl...
psykopaten!
SvaraRaderaNimrod!
Vilken jäkla dynga!!
Men många gillar ju just dynga.
Inte jag.
Detta var tamejfan det vidrigaste jag läst på länge. No offence, men du är en lika dålig kock som du är en briljant debattör.
SvaraRaderaSå lite inspiration kanske inte skulle skada:
http://www.gourmet.se/
http://taffel.se/
http://www.alltommat.se/
och slutligen, det enda av värde som statstelevisionen någonsin producerat:
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=6120&lid=Tinas_kok&from=menu
Skärpning!