2009-04-01

Blondinbella får se upp...

Enligt Twingly är denna blogg landets tredje viktigaste / bästa eller vad det nu är de bedömer. Länk»

Före ligger Blondinbella och Politikerbloggen. Enligt listan har jag slagit så väl Tjuvlyssnat som Carl Bildt. Ser man på...

Då är det bara att spotta i nävarna och öka!

8 kommentarer:

 1. Kul Grattis!

  Sjävl ligger jag stadigt på min 19:e plats.

  SvaraRadera
 2. Kul att en blogg med denna inriktning är så stor! Kanske finns det hopp för Sverige! Men å andra sidan är blondinbella etta...

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat! kul också att opassande är med i top-5.

  Desto ofräschare blir det sen...VEM fan läser/ går in på Jinges sjuka pott-tränings sida egentligen?? (Var de inte nån form av spam, fulscript som låg bakom..)

  SvaraRadera
 4. Grattis, men eftersom jag varken kunde hitta Erixon, The climatscam, Klimatbluffen samt Moderna myter så är det kanske ett aprilskämt eller, bortsett fån din blogg, bara en lista för de lättsinniga.

  En som inte fanns med

  SvaraRadera
 5. Det har du verkligen förtjänat så stort grattis på dig!

  Precis som Sigge så tycker jag det är x-tra kul att även Emma tar sig in på topp-5 listan. Hax och opassande bör man läsa varje dag.

  Sorgligt dock att en komplett idiot som Blondinbella fortfarande har så många fans. Hade hoppats att folk skulle ha tröttnat på den Paris Hilton-wannaben vid det här laget.

  SvaraRadera
 6. Kör på du har helt klart förtjänat att ligga i topp!

  SvaraRadera
 7. För Blondinbellas blogg känns så jävla viktig för mig! Hon är så bra på att debattera samhällsfrågor! Se dig slagen HAX!

  Skämt åsido. Tack för en bra blogg :)

  SvaraRadera
 8. Det förtjänar du Henrik. Tack för att du finns. Ger mig lite hopp om framtiden.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.