2009-04-08

Intern (s)-kritik mot banden mellan Partiet och Facket

En och annan socialdemokrat vågar sig nu på att ifrågasätta – eller i vart fall problematisera – den intima och formella kopplingen mellan Partiet och Facket. Här är en...

5 kommentarer:

  1. Erik Laakso är intellektuell, intressant och tänker fritt. Han är därför - tyvärr - inte alls representativ för sina partikollegor.

    Medan många av de andra partierna omprövat och förändrat sin politik, så harvar (s) kvar i gamla hjulspår med lösningar från 70-talet.

    Rådslagen som Mona Sahlin drog igång, har inte lett till några förändringar, utan bara intern splittring.

    Det verkar bero på att de sossar som är partiaktiva har få nya idéer. I grunden vill man att allt ska vara som förr. ´

    Även om det knakar i samarbetet mellan LO och (s) så tror jag att en uppdelning än så länge är alldeles för radikal för detta stockkonservativa parti.

    /Ingemar

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Varför vill en av moderaternas och näringslivets män i AMF´s styrelse begära skadestånd av den tidigare VD´n om HELA styrelsen inklusive Lundby Wallin INTE blivit blåsta och hur påverkar det den pågående häxprocessen?



    Erik Laakso är intellektuell, intressant och tänker fritt. Han är därför - tyvärr - inte alls representativ för sina partikollegor.


    Jag känner en moderat som faktisk är trevlig hur konstigt det än låter.

    SvaraRadera
  4. Det är väl hög tid för en diskussion om just den intima koppling mellan LO och sossarna. Det återstår att se om det blir så, fan trott.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.