2009-07-12

Missa inte...

Du som gjort annat i helgen bör kasta ett öga på bloggposterna om Stockholmsprogrammet – och om den demonstration som kommer att ordnas mot det samma i veckan.

23 kommentarer:

 1. Jag postar väl samma sak som jag postat på några andra ställen:

  Att vara "mot Stockholmsprogrammet" är idioti. Det är bara ett riktdokument, en planering inför de närmsta fem åren. Vad man ska göra är att få dit nyttiga grejor, och få bort de dåliga. Programmet är inte fastställt än. Vi borde påverka det. Vi borde vara för Stockholmsprogrammet. För ett bättre Stockholmsprogram.

  SvaraRadera
 2. Snild:

  Naturligtvis är det så att det är innehållet i de arbetsdokument som beskriver vad man kan använda Stockholmsprogrammet för att motivera som är det viktiga. Liksom alla förslag om övervakning, högre murar, kontroll, censur, filtrering m.m. som nu ligger i pipelinen - klara att presenteras som de praktiska effekterna av Stockholmsprogrammet.

  Vart och ett av dessa förslag måste granskas på sina egna meriter, kritiseras när det är befogat och då också motverkas.

  Men att demonstrera på onsdag är att markera att vi vet vad de har i kikaren och att vi inte vill att Stockholmsprogrammet skall användas på det sätt som till exempel skissas upp i framtidsgruppens förslag.

  SvaraRadera
 3. Stockholmsprogrammet går inte att påverka det finns till för att ta vår frihet ifrån oss, så enkelt är det. Det är fel att tro något annat enligt mig. Även om man inte håller med mig bör man åtminstonde va vaksam.

  Har du sett filmen END GAME än Hax, se den åtminstone och kolla upp dess fakta via bibliografin.

  Sen kan du göra en bedömning. Det är risk att man tror en massa saker, har förutfattade meningar, pga politiska uppfattningar, om man inte ser över information ordentligt. Sen har givetvis filmakarna själva en agenda, men det betyder inte att deras påpekande på vad som är fel skall förkastas, bara för att man kanske inte håller med om deras lösningar. Det är två skilda saker.

  Du kommer hitta en del matnyttiga fakta tror jag, dessutom är det intressant att höra om din kritik angående filmens fakta och hur du tolkar dem. Men som sakt man ska se filmen först samt gå igenom bibliografin och dess källors innehåll. Vissa länkar får man googla fritt på dess rubriker eftersom vita huset ändrat länkarna så att man kommer till en annan länk när man skriver in en adress.

  Endgame: Blueprint For Global Enslavement (High Quality)

  Enggame Biliography


  Anonym 123

  SvaraRadera
 4. Så du ska alltså se banktransaktioner, internetanvändning och ens resor. Det jag undrar då är, gäller detta alla eller folk som är misstänkta? För om det gäller för folk som är misstänka för något allvarligt så ser jag detta ändå som helt okej. Om de däremot handlar om bara allmän övervakning så är ju detta helt sinnessjukt, verkligen.

  SvaraRadera
 5. @ Anonym 12 juli, 2009 21:45

  Vem avgör om man är misstänkt för ett allvarligt brott? Vad är ett allvarligt brott? Se filmen END GAME kolla dess bibliografi och gör sen en egen bedömning. Ja nog tjatat från min sida. Hoppas människor ändå tar en titt, det finns faktiskt en del att se. Dessutom vill jag höra vad andra har att säga när de väl sett filmen och tagit del av dess källor och dess innehåll, samt dubbelkollat dem.

  Anonym 123

  SvaraRadera
 6. Det intressanta med Filmen END GAME som gjordes för ett par år sedan är att den förutser massa politiska beslut som sker nu. Filmen är ett måste att se.

  Kulan

  SvaraRadera
 7. Här är filmen END GAME I Mycket bättre kvalité på youtube.

  Endgame:HQ Full Video- Blueprint For Global Enslavement

  Kulan

  SvaraRadera
 8. Sluta spamma för helvete! Det behövs inga konspirationer för att införa massövervakning. Bara vaga hot (terrorister och pedofiler och andra "onda" personer) som våra politiker är skiträdda för.

  Dem har blivit har blivit trygghetsnarkomaner under dem senaste 20 åren utan större konflikter i västvärlden, vilket gör att dem tar till alldeles för hårda tag. Som tur är gör dem det iaf. delvis öppet så vi får chans att protestera innan det är för sent och endast våld kan ta oss ur sitsen.

  Varför behöva dra upp massa endagame och bilderbergare som närmast liknar spöken när vi har reella problem att ta itu med som kräver 100%ig fokusering för att motarbetas av oss demokratikämpar i piratrörelsen.

  Det är lite lustigt att politikerna är snabba med att urholka våra grundläggande rättigheter i kampen mot brottsligheten när en fullständig legalisering av prostitution och narkotika vore långt mer effektivt då det skulle sabotera dem kriminellas ekonomi ganska fort och även rädda livet för många missbrukare med harm reduction

  PS. Hax: stäng av anonyma kommentar för bövelen för dem förstör bloggen!

  SvaraRadera
 9. @Hama

  Du har inte sett filmen End Game och du har inte tagit del av källorna den bygger på via bibliografin.
  Därför är det olyckligt att du svär och skriker på avstängning, bemöt fakta med fakta istället.

  Du vet inte ens vad du kritiserar uppenbarligen. Ju mer jag kollar in fakta , desto större helhetsbild får jag. Det betyder inte att man måste hålla med opm allt och dra exakt samma slutsatser. Men att ha en debatt på den här nivån är olyckligt. Använd ett vårdat språk och ta del av informationen istället för att förneka den.

  Svårt att se varför man ska kämpa för fri information när man samtidigt inte vill ta del av den, men samtidigt ge sig själv rätten att kritisera den.

  Fanatiska muslimer kritiserade Salman Rusties bok Satans verserna utan att ens ha läst boken. Du gör exakt samma sak vilket tar ifrån dig all trovärdighet. Se filmen. Kolla upp bibliografin och dubbelkolla dess fakta, sedan ska jag lyssna på din åsikt.

  jag tycker Stockholmsprogrammet i allra högsta grad påminner om vad filmen END GAME tar upp och om man vill bekämpa något swå måste man förstå sin motståndare.

  Om du frågar en militär hur man vinner ett krig så kommer de alla att säga att det bygger på att förstå hur ens fiende tänker. Gör man inte det så bekämpar man dem på fel sätt.

  Därför tycker jag det är viktigt att ta del av filmen END GAME och dess källor och arrogant av dig att avfärda allt genom att svära och skrika på avstängning. Det är minst sagt obehagligt.

  Anonym 123

  SvaraRadera
 10. @HAMA

  Angåernde narkotikapolitiken så förespråkar filmaren av END GAME att det ska avkriminaliseras. Så att hoppa på källor som spöken, visar bara att du inte tagit del av information. Det verkar vara mer viktigt för dig att framstå som du vet allt, än att nyfiket söka efter kunskap. För oavsett vad du tror, så har motståndet emot övervakningssamhället knappast varit framgångsrikt, hade de det så skulle vi inte va här idag. Därför tycker jag det är dags att börja se sig över axeln. Se filmen END GAME och kolla in dess fakta, det är knappast mycket begärt. Jag tror på öppenhet, inte avstängning. Och jag håller mig till ämnet och angriper aldrig något utan fakta.

  Anonym 123

  SvaraRadera
 11. SE FILMEN END GAME NU! SÅ JÄVLA BRA. DET ÄR KOMMUNISTERNA OCH MUSLIMERNA SOM DRIVER IGENOM DET HÄR NU! BARA PIRATPARTIET OCH BERLUSCONI KAN RÄDDA OSS NU!!

  SvaraRadera
 12. @ Anonym 13 juli, 2009 01:00

  Jag vill bara påpeka att jag inte håller med om Anonym 13 juli, 2009 01:00, kommentar.

  Hans kommentar har inget med filmen END GAMES Fakta att göra och saknar totalt relevans till vad filmen tar upp. Varken muslimer eller kommunister tas upp i filmen END GAME som de bakomliggande faktorerna till ett övervakningssamhälle. Inte heller Judar tas upp som syndabockar.

  Så tror inte på vad ni hör folk säga förrens ni själva sett filmen END GAME och tittat igenom dess fakta.

  Anonym 123

  SvaraRadera
 13. Nej precis. Se filmen END GAME det är fakta. Allt annat är lögn. De hör och ser snart allting. Gröna gubbar från mars och gummor från venus. Ta på er foliehatten och kom med i matchen.

  SvaraRadera
 14. För guds skull, sluta spamma och skrika! I vart fall om du inte vill att du och din film skall framstå som ren dårpippi...

  SvaraRadera
 15. Anonym 13 juli, 2009 01:07.

  Dina påhopp om marsgubbar är också lögn.

  Allt jag har sagt är att filmen har mycket fakta som man kan kolla upp själv och sedan göra en bedömmning.

  Du sysslar nu med en av de vanligaste smutskastningstekniker som finns, du säger en massa lögner så att folk ska undvika att kolla upp fakta själva.

  @Hax

  I din kommentar gör du samma sak, du skriver att filmen ej framstår som trovärdig via mina kommentarer.

  Men det är inte sant, läser man vad jag har skrivit finns bara tips och argument varför man bör se filmen.

  Om du Hax ska framstå som trovärdig i din senaste kommentar, så föreslår jag att du ser filmen och tar del av dess fakta och sedan säger din mening.

  Att försöka smutskasta information genom att påstå att det är galenskaper utan att ens sett filmen, eller referera till vad som sagts i filmen samt kommentera dess källor och dess innehåll, och ta upp det i sitt sammanhang är vad jag kallar att inte vara trovärdig.

  I övrigt är det inte min film Hax, jag bara tipsar om att människor ska se den. Och läser du kommentarerna så är det knappast jag som sysslar med aggressiva påhopp eller ohederlig argumentation.

  För jag förstår vad man försökler göra, man vill reta upp mig och sedan stänga av mig om jag skriver något aggressivt tillbaka. Men när någon skriver något aggressivt emot mig så försvarar du deras position.

  Hela tiden försöker du och andra att göra detta till en fråga om galenskap, utan att se över fakta och diskutera i sak baserat på de källor som finns.

  Försök istället va tillmötesgående och disskutera i sak det vinner alla på. Stockholmsprogrammet påminner mycket om den agenda som END Game beskriver.

  Att tala om ett ämne flera gånger, och besvara attacker är knappast att spamma.

  Anonym 123

  SvaraRadera
 16. jag som skriver under Anonym 123, har inte skrivit några galenskaper, kolla själv. Någon annan försöker sabotera och få filmen END GAME att framstå som ej trovärdig. Fråga er själva varför dessa attacker kommer.

  Detta är mitt sista inlägg, kommer någon annan Anonym 123 efter detta inlägg är det inte jag. Men titta noga fram till detta klockslag och tidigare kommentarer ifrån mig så ser ni inga tokigheter.

  Anonym 123

  SvaraRadera
 17. Lite tråkigt att drygt 7 procent blankröstade i EU-valet.

  SvaraRadera
 18. Henrik Alexandersson: Om du vill försöka förstå hur världen fungerar får du nog ta och börja gräva fram lite historiska sanningar. Detta sker just nu här:
  http://alazerius.wordpress.com/

  SvaraRadera
 19. Vad som förskräcker mig är att politikerna använder så allvarliga begrepp som barnpornografi och trafficing som murbräcka för att få igenom en massiv övervakning av alla medborgare. Folket förstår detta så småningom och då har politikerna tagit kraften ur företeelserna. Man kan väl spana på dessa företeelser utan att spana på alla medborgare. Är vi alla misstänkta? Är politikerna rädd för sitt eget folk? I så fall varför?

  Börjar bli piratpartist.

  SvaraRadera
 20. Vad jag menar är att det är för allvarliga saker för att användas som slagträ för andra ändamål som ex vis massiv kartläggning av folket. Det kommer att slå tillbaka mot politikerna.

  Börjar bli piratpartist.

  SvaraRadera
 21. @Hama Din analys är helt felaktig, man har arbetat för övervakningsamhället i över 60 år minst. Du förstår inte och du säger nej till information.

  SUCK

  SvaraRadera
 22. Man behöver inte vara Einstein för att begripa att det sk Stockholmsprogammet är en ren amerikansk produkt .USA vill helt enkelt vara med att styra EU och sedan världen och ingen tycks vilja sätta stopp för detta eftersom alla är ju i maskopi , och jag menar , naturligtvis politikerna .

  SvaraRadera
 23. Christian Engström och Beatrice Ask om Stockholmsprogrammet och den stora kritiken mot det över hela Europa. Även Tobias Billström och Kalle Larsson medverkar:

  TV4s Nyhetsmorgon Måndag 2009-07-13

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.