2009-07-02

Vilodag

Gårdagens drängslagsmål tog på krafterna. Så jag skall ägna dagen åt att ladda batterierna. Återkommer senare i kväll eller i morgon.

Tack för alla glada tillrop och allt stöd!

Jag ser för övrigt att Expressen tar enkla gratispoäng i dag. De frågar Sahlin och Ohly om vad de tycker om mig. "Vämjelse" säger Sahlin. "Pinsamt" säger Ohly. Som om de skulle säga något annat om en politisk motståndare om de får chansen? Speciellt som det verkar som att tidningen glömde att tala om för de två att jag avslöjade Serung. Men detta är kvällstidningslogik. Man kan lika gärna reta sig på vädret.

57 kommentarer:

 1. Sahlin brukar slänga sig med uttryck som vämjeligt, avskyvärt äckligt som om de skulle vara någon slags argument.
  Dessutom gör Sahlin den sagolika sammanblandning mellan porr och trafficking. Saknar hon totalt förmåga till tänkande?
  Vad har f ö Ohly och Sahlin med att göra vem PP anställer?

  SvaraRadera
 2. Det är ett försök av Expressen att koppla bort det faktum att jag avslöjade Carl Serung. De vill att porr och en upprörd Mona Sahlin skall vara allt folk kommer ihåg.

  Nu går jag och tar en sval öl.

  SvaraRadera
 3. Pinsamt av både Ohly och Sahlin, och vi ska inte ens nämna Göran Hägglund.

  Kommer aldrig kunna rösta på någon av de patierna nu när de bevisat vilka otroliga idioter de verkligen är.

  SvaraRadera
 4. Vad har Hägglund sagt?

  SvaraRadera
 5. Jag skrev några inlägg innan EU-valet som inte var så positiva till PP under signaturen "hälsningar från en skåning". Min ilska har lagt sig nu och jag är väl mest road nu av PP:s framgångar och ser fram emot alla goda skratt som det här partiet kommer att bjuda på. (rösta på PP kommer jag inte att göra) HAX har ett CV med en del ovanliga inslag, men det är inget som jag tycker talar emot honom. Vem har inte ett och annat "skelett" i garderoben?

  Hälsningar från en skåning

  SvaraRadera
 6. Haha, ja, vad kan man säga... Skenheligheten lyser igenom. Jag tycker du är grym som kör stenhårt med att lägga korten på bordet. Har alltid stört mig på saker som han i Finland som fick avgå efter att ha SMSat med en porrstjärna. Vad har det med politiken att göra?

  Avslutningen är lika självklar. "Expressen har förgäves sökt [person]" dyker alltid upp som för att illustrera att detta är en riktigt smaskig nyhet där personen ifråga inte ens vågar svara.

  Det läskiga är ju andelen läsare som potentiellt inte ser igenom rökridåerna...

  SvaraRadera
 7. Emma undrade på sin blogg (opassande.se) innan den gick ner, hur Expressens avslöjande rimmar med källskyddet.

  Har Expressen i fallet med avslöjandet av dig som källa i Serunghävan brutit mot den grundlagsstadgade plikten att inte röja din identitet, eller har du frigjort dem från detta?

  Det må så vara att (Ex)pressen kastar dynga men om de dessutom bryter mot källskyddet ska de sänkas i sin egen skit.

  SvaraRadera
 8. Jaha, nu förstår jag. Trodde först att det var det faktum att du avslöjade oegentligheterna som hon fann "vämjeligt". Jag har alltid känt att "det därna" värdesätter "lojalitet" över allt annat.

  Att de säger som de gör rör mig inte så mycket, ska bli desto intressantare om de ändrar sig när sanningen kommer fram. Att du faktiskt är en av hjältarna. (ja, det är du faktiskt, och om jag någonsin träffar dig är det jag som står för en öl)

  SvaraRadera
 9. Det är så här kvällsmedia jobbar mot de etablerade partierna. Ta en sak ur ett sammanhang, en bild eller ett citat och man skapar en skandal. Du har ju möjlighet att ge din egen version på bloggen, och har dessutom många läsare.

  SvaraRadera
 10. "I går kunde Expressen avslöja att Henrik Alexandersson har jobbat som kameraman åt porrkungen Carl Serung, "

  Läste de det på bloggen eller hur gick det här till egentligen? Eller hade du fått en heads up om att det skulle komma i tidningen?

  SvaraRadera
 11. Vi ser början på en revolution och hur maktsfären nu börjar krampa.

  SvaraRadera
 12. Man kan ha olika åsikter om porr. Men att argumentera för att inte anställa någon som i ord och handling tagit avstånd från "serung-porren" säger en del om antingen hur långt man är beredd att gå för att smutskasta en annan människa, eller vilken människosyn man har.

  Uppenbarligen anser Mona att det i debatten är relevant med extremmoraliserande, i så fall borde väl det gälla förmågan att skilja på mitt och "statens" kontokort och mitt ansvar att betala räkningar etc...

  SvaraRadera
 13. Ja, lägg nävarna i is ett tag, för att sedan börja slagga igen - mot alla som förtjänar det.

  SvaraRadera
 14. Extra! Extra! Sahlin och Ohly gillar inte HAX!

  Definitionen av nyheter börjar bli rätt tunn.

  SvaraRadera
 15. Välkommen till verkligheten HAX!

  Du som trackat ner på offentliga personer i åratal får äntligen känna på lite hur det känns.

  Men det feta pengarna i EU-arvoden lockade väl lite för mycket för att inte gå med i PP?

  PP har för övrigt ingen chans i riksdagsvalet 2010, speciellt efter att Pirate Bay sålde sin själ i tisdags ...

  SvaraRadera
 16. Vad jag vet är det väldigt få människor som någon gång anställt Mona Sahlin, och nuvarande post verkar hon ju sitta på bara för att hon är kvinna. Detta är väl onekligen något som är mer talande.

  SvaraRadera
 17. Vem läser Expressen?
  Stå på Dig HAX. Ohly och Mona
  utgör inga vidare motståndare.
  Bättre med Orly och Monaco.

  SvaraRadera
 18. Monas tillsättning är verkligen definitionen av icke-demokrati och sunkig planering.

  När G.P. avgick, så var det tyst ett tag, sedan:
  "Det måste bli en kvinna!!oneone!"
  Tyst igen.
  "Hon Margot Wallström, skulle inte hon liksom kunna... nehej, det ville hon inte."
  Tystnad.
  "Men, Mona då? Hon har ju alla kvalifikationer (dvs hon är kvinna). Phew, hon kunde tänka sig det. Sedan hittar vi någon annan likaledes välmeriterad."
  "Vi hittade någon till, men Mona sa att hon inte ville om det skulle vara någon tävling."
  "Det löste sig, den andra drog tillbaka. Då blir... DET... MÅNA!!! F*an vad bra!!!"

  Modellen fungerade. Ingen i sossepartiet röstade på någon annan än Måna. Konstigt.

  SvaraRadera
 19. Jävligt uselt av Expressen! Alla borde bojkotta både Aftonslasket och Sexpressen för gott bara lögner.

  SvaraRadera
 20. Jag emailade faktiskt reportern (samt vänsterpartiets press-kille, fast den senare har jag inte fått svar från), och reportern meddelar att både Mona och Lars var väl införstådda i att du hade avslöjat Serung.

  Vilket alltså borde skjuta över en rätt stor dos av "skiten" på Sahlin och Ohly. Särskilt den senare, som juh gör sig själv till ett skämt med sin sista kommentar om just Serung.

  SvaraRadera
 21. Mona och Ohly borde be dig om ursäkt! Vet inte hur stor arbetsbörda du har just nu, men om du har tid över så tycker jag att du borde bli upprörd.

  SvaraRadera
 22. Socialliberal02 juli, 2009 16:29

  Och detta "avslöjande" påverkar dessa herrars politik? Man blir trött. Mycket trött....

  SvaraRadera
 23. Vämjelse var på pricken! Vämjelse är precis vad jag känner inför det såta paret Sahlin och Ohly - fy fan för dessa sorgliga intellektuella kalhyggen. Vämjelse känner jag inför möjligheten att de skulle kunna komma till makten i detta land som så länge sargats och söndrats av en girig socialdemokrati till vars främsta företrädare kan räknas Wanja Lundby-Wedin. Kväljande och vämjeligt i sanning!
  Din blogg läser jag först av allt varje morgon. Förut när Kurt Lundgren ännu levde brukade jag börja med honom. Han skulle ha skrattat kollossalt och pryglat de två nollorna med sin vassa penna. Du har haft Dina ups and downs och jag hoppas du får ha kul och roa oss länge än! Skål min vän!

  bl

  SvaraRadera
 24. Hur kan du få skit för att du agerat som du gjort!??!

  Herregud. Du slaktade Serung för att han var ojuste.

  SNACKA OM ATT SKJUTA BUDBÄREN!!

  SvaraRadera
 25. Och i "faktarutan" till höger i artikeln så har Expressen dessutom fått saken till PIRATPARTIETS PORR HÄRVA.

  SvaraRadera
 26. Betyder detta att allianspolitikerna och miljömaria avstod från skitkastningen? Eller blev de aldrig tillfrågade?

  Reflektion: Journalisten sägs ha försökt nå dig för kommentarer. Han kunde ha hänvisat till din blogg, som han ju vet existerar. Om han nu haft något intresse av att ge sina läsare hela bilden.

  SvaraRadera
 27. Hägglund förklarar sig vara den ende som står på upphovsrättsindustrins sida. Jag har alltid tyckt att han verkar klent begåvad och förbudsBohlin körde ju rätt in i väggen i EU-valet. Förbjud-förbjud-förbjud!

  SvaraRadera
 28. Notera särskilt att Expressen har stängt av kommentarsfunktionen på denna 'nyhet' :) Man vill inte ha några uppkäftiga kommentarer om hur löjlig denna artikel är.

  SvaraRadera
 29. F.d. HAX-fan resonerar märkligt. HAX brukar väl avslöja och kritisera politiker som slösar med skattepengar, politiker som inte följer de lagar de själva stiftar och moralister som bryter mot den moral de försöker tvinga på alla andra. Hur är det relevant i sammanhanget?

  SvaraRadera
 30. jävla tomtar, de tror på allvar att serung sponsrar PP. Gå och häng er duma jävla statfemimister kan jag bara säga till dem :P

  SvaraRadera
 31. Toblerone Mona ska väl bara hålla käften. Hennes trovärdighet ligger på botten, hon är ett stort skämt, och sossarna kommer förlora valet 2010 tack vore henne.

  SvaraRadera
 32. Farbror Isterband02 juli, 2009 17:30

  ja vad har hänt med opassande.se ?

  SvaraRadera
 33. Nu gick det tydligen bra för fräulein Sahlin att komma ihåg incidenter från 90-talet. Varför är det förresten givet att vänstern ska kommentera det här, Piratpartiet har ju gått med på att samarbeta med de gröna?

  SvaraRadera
 34. @Farbror Isterband:
  http://janlindgren.se/2009/07/02/opassande-ar-opassande-nere/

  SvaraRadera
 35. Håll i dig Hax, uppmärksamheten är förtjänad. Det behövs många fler som dig.

  SvaraRadera
 36. Lite hyckleri faktiskt. Det går bra att agera precis likadant om det är någon HAX själv ogillar. Dvs ta något ur sitt sammanhang och förlöjliga.

  "I onsdagens artikel har han bland annat besökt sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson – som vet att berätta att svensk är man om man passar tiden och ställer sig i kö."

  SvaraRadera
 37. Palle, det där var väl i högsta grad relevant? (Zarembas artikelserie.)

  SvaraRadera
 38. Ha-ha! Expressen, Sahlin, Ohly och sverigedemokraterna hatar HAX. Meriterande!

  SvaraRadera
 39. http://www.youtube.com/watch?v=YolWuQJX-rY

  Mona fifflaren,

  Finns väl inte mer att tillägga.
  Mona kastar Sten i sitt glaspalats.

  SvaraRadera
 40. Exakt Hax!
  Att engagera sig i sanitära olägenheter (AB & Expr.)-som ändå lever sotdöden-kostar bara energi...

  SvaraRadera
 41. @HAX

  För några år sedan fanns det en manlig V-politiker som också var porr-skådis. Något att ställa Ohly mot väggen för.

  Ps. Ingen bryr sig om Expressen längre.

  SvaraRadera
 42. Du ska vara stolt. Baktalad av en klen begåvad sosse, en kommunist, en kvällsblaska, ta en öl till, tänd cigarr och luta dig tillbaka. Du har uträttat någonting.

  lubbef

  SvaraRadera
 43. Intressant är att alla träskallar missar att även Hax konstaterar att Sahlin och Ohly inte är medvetna om hela sanningen när dom svarar på Expressens frågor.

  Ryggradsreflexen styr medan hjärnan sover och drömmer lull lull om den totala diktaturen under enfalden.

  SvaraRadera
 44. Det är märkligt vad alla motståndare vill vara med och bestämma vilka som ska väljas till företrädare i andra partier...

  Ingen tror väl att Sahlin et consortes försöker ge Piratpartiet och Christian Engström "goda råd" om vem som bäst företräder en sak som socialdemokraterna inte vill se förverkligad?

  Sahlins "råd" i detta fall ska man nog passa sig för! Även Ohly gör säkert gärna Piratpartiet en björntjänst!

  Är det någonting som pekar på att vi absolut ska ha Henrik Alexandersson i Bryssel så är det det väl de "råd" som Maritas kompis ger till en politisk motståndare? Socialdemokraterna älskar ju övervakning!

  Nu fattas bara att Fredrik Reinfeldt stämmer in i "vämjelse-kören".

  Vi vet att vi är helt ensamma om kampen för integritet!
  Vi vet att motståndarna tar till vilka tjyvknep som helst för att stoppa oss!

  Men vi har bestämt oss!
  Det är val till riksdagen 2010
  Där kommer vi att vara med!

  SvaraRadera
 45. Micke:
  "Intressant är att alla träskallar missar att även Hax konstaterar att Sahlin och Ohly inte är medvetna om hela sanningen när dom svarar på Expressens frågor."

  Citat från WYSIWYG kommentar i denna tråd:

  "Jag emailade faktiskt reportern (samt vänsterpartiets press-kille, fast den senare har jag inte fått svar från), och reportern meddelar att både Mona och Lars var väl införstådda i att du hade avslöjat Serung."

  "Ryggradsreflexen styr medan hjärnan sover och drömmer lull lull om den totala diktaturen under enfalden."

  Du menar ditt reflexmässiga försvar av skitstövlarnas populistiska uttalanden trots att de vet sanningen? Ja, då får jag hålla med dig för en gångs skull.

  SvaraRadera
 46. Bildtexten: "Lars Ohly och Mona Sahlin reagerar starkt på Expressens avslöjande om att bloggaren Henrik Andersson har jobbat som porrfilmare. Foto: Cornelia Nordström"

  Hitta ett fel.

  SvaraRadera
 47. Alltså man kan skylla mycket på Mona och Lasse men i det här fallet tror jag faktiskt det är reportern som är boven. Jag hade också svarat något liknande om jag fått frågan vad tycker du om att han var i porrbranchen förut tillsammans med Carl Serung.

  SvaraRadera
 48. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 49. Vad bra Byggaren att det finns nån här som litar på Expressens reporter när nu inte Hax gör det.

  Att det dessutom är just du gör det ju ännu bättre.

  SvaraRadera
 50. Micke: "Vad bra Byggaren att det finns nån här som litar på Expressens reporter när nu inte Hax gör det."

  Du menar att Expressens reporter ljuger när han svarar på direkta frågor från läsare?

  För det kan väl inte vara så att du vägrar att tro något ont om dina idoler?

  Reflexmässigt var ordet.

  SvaraRadera
 51. Jonas N sa...
  Varför är det så vansinnigt synd om dig att hela världen skall visa dig mer förståelse och medömkan än någon annan förtjänar?

  SvaraRadera
 52. Micke: Som vanligt så förlorar du på argumenten och ger sig på det du kan bäst, spammning.

  Jag måste erkänna att kvaliteten har ökat på sistone när du helt stokastiskt börjat återanvända andras argument, men faktum kvarstår att det du gör är att skräpa ned.

  SvaraRadera
 53. Med gnällig käringröst......

  "Men faktum är det du gör är att skrapa ned....."  Ingen har gett vare sig dig eller Jonas Kokkopelle dig nåt jävla uppdrag att städa på internet.


  Du är ett troll Byggaren och du kan dra åt skogen eller välja sköta dina egna affärer.

  SvaraRadera
 54. Micke:

  "Med gnällig käringröst....."

  Skönt att få en ljudkuliss till ditt spam.

  "Ingen har gett vare sig dig eller Jonas Kokkopelle dig nåt jävla uppdrag att städa på internet."

  Jag kan givetvis inte hindra dig från att spamma men du kan inte heller hindra mig från att påpeka att du skräpar ned.

  "Du är ett troll Byggaren och du kan dra åt skogen eller välja sköta dina egna affärer."

  Där kom den obligatoriska dra åt helvetekommentaren. Jag tror att vi båda två och även övriga här på bloggen är medvetna om vem som är det egentliga trollet här.

  Ha en trevlig kväll.

  SvaraRadera
 55. Det blir sämre och sämre kvalitet på ditt trollande Byggaren.
  Nu är det så dåligt att jag skriver svaren på ditt skitsvammel INNAN jag läst det.

  SvaraRadera
 56. Jag tror att vi båda två och även övriga här på bloggen är medvetna om vem som är det egentliga trollet här.

  Nu har jag läst ditt inlägg och jag är glad att du äntligen kommit till klarhet om ditt trollande så att du äntligen kan befria dig själv från ditt självpåtagna och otacksamma städuppdrag som du delat med herr Jonas Kokosboll.

  SvaraRadera
 57. lol@byggaren

  en blogg är ingen bro :/

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.