2009-08-11

Sommartorkan

Det är snart mitten av augusti - och sommartorkan i media bara fortsätter.

Jakten på nyheter har varit desperat. Och emellanåt lite krystad. Som Politikerbloggens artikel "Ministerns exsambo skriver om Madonna-konserten i går kväll". Såpass!

Men nu räddas tidningarna alltså av en ny prinsessförlovning. Vilket garanterat kommer att slå ut alla andra nyheter av substans under resten av veckan. I den mån några sådana oväntat skulle dyka upp, vill säga.

Politikerna försöker nu, i brist på bättre, knipa poäng på förlovningen. Till exempel säger statsminister Reinfeldt sådana där reinfeltiga saker som "Jag är glad att det har varit möjligt att fatta det här beslutet". Man kan undra vad det betyder. Men han har i vart fall snott ihop ett par pressklipp till.

Återstår nog bara att gå och ta en öl...

5 kommentarer:

 1. Och nu har alla fulspelare chansen att gå ut med kontroversiella beslut i radarskuggan av förlovningen.

  Uppmaning till alla grävare och bloggare att var extra vaksamma just nu.

  SvaraRadera
 2. Frågan är om kungahuset nöjer sig med att ta lite mindre av skattebetalarnas pengar den här gången, Madde är ju bara en "vanlig" prinsessa.

  Jakob

  http://jakobnystrom.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Ser ju nästan ut som om Politikerbloggen sitter och skapar egna sociogram. Ambistiöst måhända, men helt onödigt. FRA hade säkert kunnat bistå med en mer grundlig genomgång.

  /Smen

  SvaraRadera
 4. Ja, jag har markt att nagra frekventa Internetkafebesok har i Thailand inte ar nodvandiga. Bara rensa mailen lite, konstatera att allt ar precis som vanligt i Sverige och dricka bira igen...

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.