2009-09-09

Heja FMSF!


Det finns fortfarande motståndsfickor med moderater som har principer i integritetsfrågorna.

Fria Moderata Studentförbundet (FMSF) är ett exempel på detta. Denna organisation är fristående från moderaterna och har alltid fungerat som detta partis dåliga samvete – eller ideologiska förriddare, om man så vill. Intressant nog är det även härifrån som partiet genom åren har hämtat många av sina förgrundsfigurer.

Nu drar FMSF igång en integritetskampanj, som säkert kommer att reta både Rosenbad och den moderata riksdagsgruppen. Bland annat har man satt upp siten 1984.se och plockat fram ovanstående poster, som har en gammal andra världskrigsaffisch som förlaga.

Det är bara att applådera FMSF. Och uppmuntra dem att fortsätta tortera de nya moderaterna från en moraliskt och ideologiskt överlägsen position. (Trots att partiet gör allt för att torpedera organisationens ekonomi.)

1984.se

10 kommentarer:

 1. Vad har FMSF med moderaterna att göra? Utrikesministern var ordförande för FMSF en gång i tiden när det var ett moderat, och betydelsefullt, studentförbund, men nu? M-kvinnorna känns som en ideologisk och intellektuell tungviktare i jämförelse.

  SvaraRadera
 2. Anonym, sur ny moderat ovan: Jomenvisst, det går säkert mycket bättre för er om ni korsfäster kättare än om ni söker konvertiter.

  SvaraRadera
 3. På 70-talet tryckte MUF en affisch med texten "Du skall veta allt om staten, inte staten allt om dig". De nya moderaterna är långt ifrån det tänkesättet.

  SvaraRadera
 4. Fast FMSF verkar inte ha så bra koll på det här med teknik "Vill du också att dina mail och sms endast skall läsas av den du skickat dem till? Gå med i Fria Moderata Studentförbundet" .

  SvaraRadera
 5. det är ju precis sådana här utspel som gjort FMSF irrellevanta. Vem bryr sig om dem nuförtiden?

  SvaraRadera
 6. Det är rätta takter Anonym! Fördriv alla som har samvete och ideologisk ryggrad ur moderaterna. Fyll på med ja-sägare. Alla vinner på om debatten lägger sig!

  Idiot!

  SvaraRadera
 7. Glöm inte att en röst på Piraterna är en röst för Lars Ohly som utrikesminister. Hej och hå. Sverige inleder samarbete med Nordkorea och Cuba. Men det är det värt om man får fildela.

  SvaraRadera
 8. Anonym 12:22

  "Glöm inte att en röst på Piraterna är en röst för Lars Ohly som utrikesminister. Hej och hå. Sverige inleder samarbete med Nordkorea och Cuba. Men det är det värt om man får fildela."

  Tillägg: Rick Falkvinge(PP) röstar ja till Förmögenhetsskatt, Arvsskatt, Gåvoskatt och Fastighetsskatt! Gratis är Gott är en mänsklig rättighet.

  SvaraRadera
 9. Minata: PP kommer att rösta ja till 100% skatt om de får fildela. Glöm inte det.

  De kommer också att rösta för obligatorisk tortyr av kattungar.

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.