2009-10-14

FRA: Dagen noll

I dag röstar riksdagen om FRA-lagen. I dag finns en möjlighet att riva upp hela lagen om automatiserad massavlyssning av svenska folket. Och det är sista chansen innan kablarna kopplas in den 1 december.

Håll trycket uppe in i det sista. Och kom gärna till riksdagen vid 14:30-tiden.

Det är orimligt att behandla medborgare som skurkar utan att det ens finns en konkret misstanke mot dem. Det är obehagligt att politiker har uppfattningen att medborgarna är till för staten istället för tvärt om. Det är oacceptabelt att staten snokar i våra telefonsamtal, våra e-postmeddelanden och vårt nätsurfande utan anledning.

Nu är det dags att återställa den rimliga ordningen i Sverige! Riv upp FRA-lagen!

Läsvärt i sista stund:
Mathias Sundin på SVT Opinion | Anders Mildner | Emma på Opassande | Farmor Gun | Calandrella | Mikael Nilsson på Newsmill | Rick Falkvinge | Mark Klamberg | Camilla Lindberg | Och många, många andra...

Till sist, Johan Norberg håller tal till nationen:

14 kommentarer:

 1. --- NU TAR VI I ! ---

  Vi kan få stopp på vansinnet men då krävs det att vi tar i utav bara helvete!

  Riksdagsledamöterna måste inse att de inte förstår vad FRA handlar om!

  Kom till Riksdagen idag klockan 14:30 och stöd de ledamöter som vill rösta emot FRA eller avstå, men mobbas från att rösta efter egen övertygelse av sina egna kollegor!

  SvaraRadera
 2. Det är intressant att FRA-motståndarna i försvarsutskottet är sämst pålästa om lagen; http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3648715.svd

  SvaraRadera
 3. Intressant artikel i svenska dagbladet i dag .
  Våra kära riksdagsmän , eller , rättare sagt , de som orkar dra sina sulor till riksdan , ( de är väldigt många som skiter totalt i att närvara )kommer att rösta i dag för eller emot den berömda , FRAlagen .
  Enligt SVD , så vet de flesta inte ett dugg eller väldigt lite om själva lagen , de har inte det blekaste aning om vad de röstar på.
  Jag antar att det är väl samma sak när det gäller allt annat och jag tycker att detta är SKRÄMMANDE ! !

  SvaraRadera
 4. Varför är inte Johan Norberg partiledare för PP?

  SvaraRadera
 5. Fråga: "Varför är inte Johan Norberg partiledare för PP?"

  Piratpartiet har valt sida: den gröna gruppen. Johan Norberg platsar inte i det Grönas lag. HAX är libertian, visst, men han är anställd av Piratpartiet inte förtroendevald.

  SvaraRadera
 6. Medans vi inne i ämnet integritet så varför inte fortsätta samma diktatoriska väg?

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_3651019.svd

  Vem är förvånad? Och varför är vi inte ute på gatorna och slåss mot detta?

  SvaraRadera
 7. 9:40 In i klippet, tar Alex Jones upp tekniken från politiker. Hur politiker som Camilla Lindberg lugnar ner oss, men sedan sviker oss.

  Det är därför jag är förbannad på Hax, för han försöker få oss att gå med i detta spel.

  Det är så här politiker gör. De säger, lugn jag ska inte rösta för det här. Sedan så röstar de för det och förklarar sig med helt värdelösa anledningar. Camilla Lindbergs anledning att inte aktivt bekämpa FRA är för att hon påstår sig inte kunna påverka mera. Det är ett fullkommligt idiotargument. Genopm att sluta kämpa, så slutar hon påverka. Det är avancerat dubbelsnack som hon sysslar med och hon är en del av denna plan. Samma sak med Karl Sigfrid. Jag blev mobbad så jag lät bli att rösta, men nu ska jag rösta ja för FRA. Återigen, lögn efter lögn.

  Alex Jones Tv 4/8:Alex Takes Your Calls Today

  SvaraRadera
 8. Jag är förmodligen en av de läsare på den här bloggen som kan minst om FRA, så det är två saker som jag verkligen inte kan begripa när det kommer till FRA-frågan som kanske någon mer insatt kan förklara.

  För det första brukar ju politikerna alltid ta beslut utifrån antingen ideologiska eller pragmatiska skäl. Antingen för att det är rätt utifrån deras ideologi eller för att de själva vinner röster på det. I det här fallet är handlar det ju både om att borgarna sviker sin egen ideologi och att de tappar röster på köpet, så varför är då detta så viktigt för dem att genomföra detta inom den här mandatperioden?

  Kan det vara att de är pressade från EU, eller vad beror det på? It doesn´t make sense.

  Det andra jag inte kan fatta är, om det nu är så att moderaterna tycker att det är så fruktansvärt viktigt att FRA-lagen genomförs under den här mandatperioden, varför kunde de i så fall inte förvarna sina väljare om det före valet 2006? Om Reinfeldt nu hade tänkt genomföra en lag som uppenbarligen är så extremt viktig både för honom och väljarna, kunde han inte ha tänkt sig att det vore en bra idé att låta folk veta var moderaterna stod i förväg?
  /Stefan

  SvaraRadera
 9. Kampanjen för att stoppa Blair får allt mer uppmärksamhet i media:

  EurActive Oct 13: Foes raise voices to stop Blair's EU president bid

  www.stopblair.eu/

  SvaraRadera
 10. @Stefan

  svaret är enkelt. Hela världens politiker arbetar för bankerna som vill göra oss till en diktatur stat. Gå in på youtube och se filmen:

  The Obama Deception HQ Full length version
  http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvst

  Se även filmen

  Endgame:HQ Full Video- Blueprint For Global Enslavement
  http://www.youtube.com/watch?v=jM6US0Qk5_8

  När du sett dessa filmer får du svaren på den grundläggande anledningen om varför och vad som händer i EU och USA. NWO

  SvaraRadera
 11. Det var ett evigt kufande om saker som inte har med respektive bloggpost att göra i kommentarerna...

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.