2009-10-14

FRA

Skit!

Återkommer om en stund med en mer verbal kommentar.

7 kommentarer:

 1. Helvetes... helvetes... helvetes... helvetes jävla skit~!

  Svordomsvisan ekar just nu i mitt huvud. Dessvärre är jag inte glad då jag hör den i det här fallet.

  SvaraRadera
 2. Nu blir "Riv upp FRA-lagen" en valfråga på de Röd-Grönas agenda.

  Det är omöjligt för Piratpartiet att välja Alliansen som samarbetspartner.

  Friheten är röd.

  SvaraRadera
 3. Nu gick startskottet för valrörelsen. Slutstriden om FRA står i september 2010. Det avgörande är att alliansen inte får mandat att bilda regering. (och helst inte de rödgröna heller).

  /Hoffa

  SvaraRadera
 4. Chanserna är slut14 oktober, 2009 17:20

  Vadå skit Hax. Vi visste alla att det skulle gå så här. Om du inte distanserar dig totalt ifrån alla borgare är du ett skämt. Camilla Lindberg som avstod. dvs hon rösta inte nej. Var för denna lag för ett år sedan den 25 september 2008.

  Ärligt talat, om inte Hax börjar prata om the New World order, om han fortsätter att envisas med att det är konspirationsteorier och att det är varmluft så vet jag vem han arbetar för.

  Det är väldigt enkelt, att avslöja agendan gör att agendan faller. Sluta handla av monopolen, stötta alternativa företag.

  Hax, sluta använda en google blogg etc.

  SvaraRadera
 5. Fan, jag missade mötet där vi bestämd att liberalism handlar om övervakning nu för tiden. Röstskolk eller piratism känns mer och mer lockande.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.