2009-10-19

Nu har vi hittat kantinen



Och så har vi varit ute och rökt på Quarter Deck, LOW5.

21 kommentarer:

  1. Hitta en till Starwarsfilm som analyserar filmens innehåll och budskap. Hitta den nu i HD. Många missar vad Starwars handlar om och dess budskap/varning.

    Star Wars & False Flag Terrorism HD

    SvaraRadera
  2. I dokumentären Starwars Legacy Revealed, som sändes på History Channel, så avslöjar filmmakarna budskapet och historien om Starwars. Det finns även ett litet klipp i den uppdaterade filmen ovan:Star Wars & False Flag Terrorism HD. George Lucas är en väldigt påläst historiker och vet hur makten har fungerat genom historien.

    Se länk nedan, 4 minuter in i klippet.

    Star Wars-The Legacy Revealed Part 7

    SvaraRadera
  3. Alla vet vad en "Hesa Fredrik" är va? |ON| |OFF| ?

    SvaraRadera
  4. Starwars är en självständig Hesa Fredrik som lyckats komma ut till allmänhetenn genom att inte säga det direkt ut.

    Filmen Starwars har ett viktigt meddelande till allmänheten, Hesa Fredrik är den svenska benämningen på det varnings och informationssystem, som dels utgörs av utomhuslarm, dels av meddelande i radio och TV.

    I en del länder kan man även använda sig av högtalarsystem eller högtalarförsedda fordon för att nå ut med meddelanden till berörda. Signalen kan avgränsas geografiskt till just det område där faran finns.

    Signalen kan användas för att varna för akuta hotsituationer som krig, allvarliga bränder, gasutsläpp, akuta hot mot vattenförsörjning, med mera.

    Vanligen används larmanordningarna i både krig och fred. Benämningen för sirénen är Flyglarm eller Beredskapslarm.

    George Lucas kan sin historia, han förstod hur han skulle göra för att få ut sitt larm till allmänheten över hela världen.

    Filmen Star Wars-The Legacy Revealed talar sitt tydliga språk. Den som inte kan se att samma sak händer nu i vår nutid med 9/11 är blind. Historien upprepar sig igen.

    SvaraRadera
  5. ...o tack o adjö. Vi ses nästa åtusende. Hej, hej!

    SvaraRadera
  6. Obi One Kenobi was right.

    SvaraRadera
  7. Personer som LD klarar inte av att argumentera emot detta.

    Starwars sagan är också en berättelse en saga om vad som hände för länge sedan. Det är inte en framtidshistoria i sig utan en fiktiv historisk berättelse om en annan galax. Detta genial påfund gör att filmen sammanbinder historien och framtiden i ett enda koncept. Filmen blir tidslös och visar hur historien gång på gång upprepar sig i en allegori som sällan skådats.

    Starwars finns där ute nu för att människor i popkulturen skall vakna till liv och ifrågasätta makten Samtidigt så sker det som Geroge Lucas varnar för.

    Inside jobs som 9/11 har hänt förut. Läs historien lär er hur makten fungerar. Öppna upp ögonen. Konspirationer existerar.

    SvaraRadera
  8. @Starwars

    Den som kan sin filmhistoria vet också om att den tyska filmaren Fritz Lang försökte varna det tyska folket för Nazismen i sina filmer innan han tvingades fly till USA.

    Historien upprepar sig likt en ping pong match. Nu är det George Lucas i USA som varnar för vad som håller på att hända och hur det håller på att hända. 9/11 was an inside job, utan tvekan.

    SvaraRadera
  9. Ser man på. En film till som någon kommer att tjata så förbannat om att jag inte kommer att vilja se den...

    SvaraRadera
  10. @Anonym 19 oktober, 2009 16:22

    Har du inte sett starwars? Om du inte vill få filmen förklarad, så är det din förlust. Men jag vet vad du försöker göra, du är desperat du gör ett patetiskt försök att förhindra andra att se filmerna.

    SvaraRadera
  11. alltid fått höra att filmerna var George Lucas försök att förklara kristendomen för ungdomar :^)

    SvaraRadera
  12. Likheterna i det politiska spelet är tämligen oundvikligt. Speciellt om man ser till nu på senaste tiden, men även tillbaka i historien som History Channel dokumentären också pekar på.

    Det är lite kul nu då jag tänker efter. Då jag själv har sett filmerna så har jag förstått mig på det politiska spelet i filmerna. Men jag har inte gjort någon koppling till verkliga händelser fastän dessa, om man analyserar dåtida och nutida historia, har utförts på ett tämligen likartat sätt.

    HAX glimten-i-ögat-kopplingar mellan dödsstjärnan och Europaparlamentet i Strasbourg träffar nog mer rätt än man kan tänka sig. Nog för att det senare verkar sakna en dödsstråle eller två :P

    SvaraRadera
  13. Linus L skriver:
    Det är lite kul nu då jag tänker efter. Då jag själv har sett filmerna så har jag förstått mig på det politiska spelet i filmerna. Men jag har inte gjort någon koppling till verkliga händelser fastän dessa, om man analyserar dåtida och nutida historia, har utförts på ett tämligen likartat sätt

    @Linus L

    Det är när folk gör denna koppling som de börjar vakna till liv. Det har varit mitt framför ögonen på dem i flera år och ändå har de inte lyckats göra kopplingen, fast den är uppenbar.

    När människor gör denna Starwars upptäckt startas en process i människors hjärnor, man börjar fråga sig själv om det kan finnas några andra uppenbara kopplingar som man missat.

    Jag har sett det här om och om igen hos folk. Människor måste förstå att underhållningsindustrin är väldigt politisk och att filmen är ett enormt starkt vapen som används av båda sidor.

    George Lucas kunde göra den sista triologin just för att han var independent och utanför Hollywood. Han hade totalt fria händer. Hans tidigare filmer förstod sig ingen på, att gensvaret blev stort är enkel, filmerna handlar om oss här och nu. Få har fattat det, men fler vaknar upp och börjar ifrågasätta sin verklighet och sin egen förmåga att se helhetsbilden.

    Den som inte tittar närmare på 9/11 bedrar sig själv. 9/11 och den ekonomiska krisen är dagens False Flags attacks.

    Usama bin laden arbeta för CIA under kalla kriget, man flörsedde talibanerna med vapen. USA:S utrikespolitik ledde till att en attack skedde på world trade center. En Attack man kunde ha förhindrat, CIA/FBI blev varnade innan,. Men krafter på insidan såg till att inget gjordes. Utredningen har aldrig blivit gjord ordentligt angående 9/11. Det fortsätter och fortsätter.

    Ekonomiska krisen, är ekonomisk terror skapad av Federal Reserve. Läs End The Fed av Ron Paul eller William K Black.

    Det vi slåss emot är något som får hells Angeles att likna en flock små söta kattungar.

    SvaraRadera
  14. @Petrus

    Kraften påminner snarare om Zen buddism som används för att kunna fokusera, om man nu ska välja en religion som filmerna speglar.

    Jedi Riddarna påminner om Samuraier, Imperiet om Nazister.

    Men som det redan har påtalats så handlar den politiska delen i Starwars om att korruta delar av regeringar utför False Flags attacks för att sedan kräva obegränsade befogenheter som man säljer in till folket under parollen säkerhet, för att förslava folket och skapa diktatur.

    SvaraRadera
  15. Is Obi-Wan Kenobi a Wacko Conspiracy Theorist? This video
    Star Wars & False Flag Terrorism HD

    summarizes the 'Star Wars' prequel trilogy's political storyline, which is that of false flag war and terror.

    Just as the original 'Star Wars' trilogy was modeled after folklore and mythology, such as the legend of King Arthur, the prequel trilogy was modeled after political history. 'Star Wars' creator George Lucas has said of his villain Palpatine, "It's not the first time a politician has created a war to try to stay in office." There are countless examples of governments attacking their own people as happened in 'Star Wars', not excepting the U.S. at all.

    For a good documentary showing the 'Star Wars'-esque history of false flag terror and war, check out the documentary

    TERRORSTORM - FULL 2hr DOCUMENTARY A History of Govt Sponsored Terrorism

    by Alex Jones, available for free on YouTube.

    SvaraRadera
  16. 9/11 var lika mycket insiderjobb som Pearl Harbour, den klantiga hanteringen av båda attackerna kan enklast förklaras med något så tråkigt som inkompetens.

    SvaraRadera
  17. Till er alla, inklusive HAX. Vill ni förstå krafterna bakom och föra ned det på person-nivå och högst mänskliga egenskaper som vi alla bär på, så rekommenderar jag er att läsa Staten av Platon. Drygt 2000 år gammal visdom och logisk brilljans som genom alla tider varit lika aktuell. Det som i grunden sätter tyrannen på tronen har aldrig varit konspirationer eller falskflaggade operationer, det har bara varit verktyg som kunnat användas när grundförutsättningarna funnits, i syfte att kunna motivera sina beslut inför omvärlden. Grundförutsättningen som behövs i tillräcklig omfattning är att folk låter sig styras av sina begär vilket resulterar i inställsam, oansvarig lydighet. Eller kortare sagt, de som gasade ihjäl judarna lydde helt oansvarigt bara order, gjorde sitt jobb utan något reellt ifrågasättande. Som sagt, redan Platon förklarade saken på ett mycket mer grundläggande sätt än vad StarWars gjorde.

    Som i de flesta fall när vi uppmanas att inte glömma, så ignoreras alltid frågan om hur det vi inte får glömma kunde ske, varje gång. Även George Lucas glömde. Det är också därför som mänskligheten gång på gång tvingas återuppleva hur tyrannen uppstår ur demokratin som en beskyddare. Överdrifter tenderar alltid att slå över i sin motsats.

    /Nicke

    SvaraRadera
  18. Sorry, dålig kopiering av länkadress, jag glömde ett sista "l" i "html".
    Här en fungerande: Staten av Platon

    /Nicke

    SvaraRadera
  19. @Magnus Redin

    Inkompetens?

    Politikernas makt och rikedom,mar har ökat och folkets makt och pengar har minskat och du talar om inkompetens.

    Snarare har politikerna varit väldigt kompetenta att genomföra sig agenda och gagna sig själva. Slår vad om att du inte känner till historien över huvudtaget.


    Mr T

    SvaraRadera
  20. @nicke

    Make your point, wvem fan orkar läsa allt det där?

    Platon är en nolla

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.