2009-10-30

På engelska

En del bloggposter – som handlar om bl.a. EU och telekompaketet – publiceras även på min engelskspråkiga blogg, The Embedded Citizen.

I vissa skarpa och kritiska lägen kan det hända att nyheter om t.ex. telekompaketet kommer att publiceras där först, innan de kommer upp här. Skälet är naturligtvis det stora internationella intresset. Och att jag / vi vill kunna nå aktivister och media i många olika länder så snabbt som möjligt. Så när det bränner till, till exempel på onsdag kväll – då kan det vara läge att även hålla ett öga på TEC.

(Naturligtvis slänger jag även upp en snabblänk till TEC-posterna här, samtidigt.)

4 kommentarer:

  1. Be någon frivillig i svärmen att snabböversätta till svenska om du skriver på engelska först.

    SvaraRadera
  2. Det kommer nog att gå rätt snabbt. Plus att jag naturligtvis kommer att lägga upp en snabblänk här, så fort något finns på TEC som inte finns här ännu.

    SvaraRadera
  3. Många svenskar är väl ca 50-70% (och de som följer politiska bloggar 70-95%) engelskspråkiga. Så jag tror du kan skriva på utrikiska och nästan alla förstår.
    Sen finns det ju översättningsprogram, om än med en del brister.

    SvaraRadera
  4. Av någon anledning går det inte att hitta rss-feeden på www.theembeddedcitizen.eu. Den brandgula ikonen i adressfältet dykter inte upp. Problemet gäller både Internet Explorer och Firefox. Går man in via theembeddedcitizen.blogspot.com fungerar det.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.