2009-11-10

The same procedure...

Ser man på. Till och med rasbiologin har fått ett uppsving. Nu på Aftonbladet Kropp & Hälsa.

Asyyyyl!

5 kommentarer:

  1. Lite frenologi till frukosten är aldrig dumt.

    Men med tanke på alla de andra tankarna i rasbiologin, har inte ni libertarianer alltid tyckt att de "svagare" ska få duka under i den ständiga kampen. Även om ni baserar det på andra egenskaper än hudfärg, så som hjärnkapacitet, driftighet och ekonomi?

    SvaraRadera
  2. Frenologi och rasbiologi är inte samma sak.

    SvaraRadera
  3. Richard: Libertarianer ser inte den konflikt du målar upp.

    Du saknar tydligen all hänsyn till konsumenterna. Om de hellre väljer Coca-Cola än Arboga spyvatten så är det deras ensak.

    Eller försöker du säga att du i solidarisk anda alltid väljer det sämsta alternativet på marknaden eftersom att de har störst problem?

    SvaraRadera
  4. Att ni inte ser den innebär inte att den inte finns (ah trippelnegation :). Jag håller med om att ingen ska tvingas köpa undermålig produkter (som vi gör idag, till överpriser dessutom )

    Lång historia kort om ingen köper "Arboga spyvatten" OCH det inte finns några sociala skyddsnät kommer vi få ett samhälle där folk tvingas till brott eller helt enkelt svälta ihjäl. All arbetskraft behövs helt enkelt inte. Precis som det såg ut på 1800-talet i industrialiseringens början.

    Men det kanske är bättre om de svaga svälter ihjäl än att de aktivt avrättas?
    Men vänta nu, det var ju så de flesta i det förhatliga Stalinsovjet dog...

    SvaraRadera
  5. Suck! Richard, du har fått så många fel om bakfoten att en inte vet vart en skall börja å nysta.

    Börja här, tycker jag.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.