2009-12-07

Början till slutet

I mullornas Iran försöker regimen nu stoppa demonstrationer som är tänkta att hylla minnet av offer för shahens styre. I diktaturbranschen håller man varandra om ryggen.

Regimen har redan stängt ner internet och mobiltelenätet för att försvåra samordning av demonstrationer.

4 kommentarer:

 1. Inte precis en nyhet, hört om detta mycket tidigare... gissar att det inte kommer hjälpa mycket, speciellt som det skadar ekonomin något extremt.

  SvaraRadera
 2. Poliser startar upplopp!07 december, 2009 09:45

  Ta en titt på Europa och Nordamerika också.

  Poliser försöker provocera fram våld i demonstrationer, CBC har rapporterat detta, stor nyhetskanal i Canada.

  Citat:
  In the video, protest organizers in suits order the men to put the rock down, call them police instigators and try unsuccessfully to unmask them.


  Police said the three were told to monitor protesters who were not peacefully demonstrating to prevent any violent incidents, but they were called out as undercover agents when they refused to throw objects.

  Slut Citat.

  Se Artikel nedan.

  Quebec police admit they went undercover at Montebello protest
  http://www.cbc.ca/canada/story/2007/08/23/police-montebello.html

  I artikeln (se citaten och länk ovan) "Quebec police admit they went undercover at Montebello protest" försöker polisen förneka försök till upplopp, men poliserna blev upptäckta just för att de försökte provocera fram våld, se även video av händelsen nedan: Det är uppenbart att poliserna försöker provocera fram våld och sedan flyr in till polisen för att bli arresterade när de blivit upptäckta. CBC bekräftar att polisen erkänt att dessa tre män var poliser. Man kan inte få mer bevis än så här. Bilderna visar tydligt att de enda som är maskerade och har sten i händerna är demonstranter som visade sig va poliser.

  Se video nedan av händelsen.

  Stop SPP Protest - Union Leader stops provocateurs
  http://www.youtube.com/watch?v=St1-WTc1kow


  Länken nedan visar fullt av länkar om poliser som provocerar fram våld som utklädda demonstranter. Ett annat knep är att man låter bli att gripa dessa proffs-vandaler under en hel dag och sedan när de förstört tillräckligt mycket så att allt spårat ur, så går man in med full styrka med poliser och slår ner alla demonstranter, allt ifrån äldre kvinnor och unga tjejer och killar. Alla som demonstrerat mycket har många gånger undrat varför poliser inte gripit folk som i liten grupp vandaliserar en hel stad. Främst har poliser undrat varför de inte fått gripa vandaler under demonstrationer, utan först när allt spårat ur ska de få ingripa. Ja svaret finns i länken nedan.

  http://www.infowars.com/provocateur-cops-caught-disguised-as-anarchists-at-g20/

  Läs på sidan 6 (se citat nedan) i denna länk:

  Göteborgsdemonstrationer som visuell performance:Ungdomsidentitetsformation som följd av deltagande i demonstrationerna vid EU-toppmötet juni 2001, samt i reaktion mot den tryckta mediebevakningen
  http://www.ep.liu.se/ecp/015/081/ecp015081b.pdf

  Rubriken säger, Göteborg – ett slagfält. Två andra artiklar visar effekten av ”slagfältet”. I artikeln Här griper de en kollega, refereras till polisens användning av civilinformanter för att infiltrera demonstranterna. Även om det kanske inte är tolkat så av de flesta läsarna så stödjer omnämning av infiltratörer alternativa mediekällor som påstår att civilklädepolisens informanter var bland de som ställde till upplopp. Det ger fog till att infiltratörer skulle kunna vara del av bakgrunden till upploppet. Detta är en teori presenterat av, bl.a., vittnesmål samlade av Wjik10 från Arbetaren, Stockholms fria tidning och den alternativa nyhetssajten IMC. Ett annat försök att utvidga synen på mediebevakningen kring EU-toppmötet kan ses på ledarsidan där ”Forum 2001” omnämns (artikeln negligerar att kalla det vid dess fullnämn ”Free Forum 2001”), en tältstad som erbjöd alternativa debatter, föredrag, musik och teater.

  SvaraRadera
 3. HAX!

  Helt off-topic men den här artikeln MÅSTE du läsa:

  1200 limousiner

  SvaraRadera
 4. Jag skulle inte säga att regimen försöker stoppa demonstrationer för att hylla offren från shahens styre. De uppmuntrar såna demonstrationer. Och folket utnyttjar dagar som dessa som egentligen är till för att demonstrera mot shahn och samlas för regimen till att demonstrera mot regimen.

  Anledningen till att regimen försöker stoppa demonstrationerna är för att de vill förhindra stora folksamlingar. Stora folksamlingar kan storma byggnader som är viktiga för regimens styre. Förskingrade folkmassor kan inte det. Därav den massiva användningen av tårgas.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.