2010-01-06

Snörvel

Det var en jävla envis förkylning.

I dag har jag försökt stanna hemma och hålla mig till sängs för att inte störa immunförsvarets framryckning mot förkylningsviruset. Resultatet är bara att jag nu är förkyld och svårt uttråkad...

Lika bra att sätta sig vid datorn en stund.

(Att de har fått för sig att återuppbygga det nedbrunna brasseriet på andra sidan väggen med hjälp av en pneumatisk borr är också ett argument för att inte stanna kvar i sängen.)

2 kommentarer:

  1. Fastnade i en dokumentär i går(13-dagsafton)på kunskapskanalen, "koranen framför allt". Denna dokumentär var otroligt gripande och jag blev såå upprörd, kunde nästan inte sova på hela natten. då jag kände så för de små barnen som mot sin vilja tvingades bort i fattigdomens Senegal att tigga och arbeta. De drogs upp tidigt på morgonen och de små barna med tårar i ögonen blir tvingade att sitta och rabbla koranen. De är så trötta att de i stort sätt står och somnar och blir då snärtade med en piska. Det gjorde så fruktansvärt ont i mitt hjärta att se detta. Jag ville bara ta alla barnen i min famn och rymma med dem. Men vad kan jag göra?? Det minsta jag kan göra är att upplysa folk att se att det går till på detta vis. Mot FN,s stadgar och alla barnkonventioner i världen. Rent slaveri och ren tortyr enligt mig. Snälla ni se denna dokuntär(kunskapskanalen- Koranen trots allt, 5/1).
    MVH Sabina

    SvaraRadera
  2. Var är föräldrarna till dessa barn?

    Man skapar väl inte barn på löpande band för att sedan ge bort dem till religiösa fanatiker!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.