2010-01-06

Underhållningsvåld



En ögonblicksbild från en av höstens mer underhållande debatter i Europaparlamentet.

(Och här skall kanske för säkerhets skull understrykas att jag finner detta underhållande som privatperson – inte som representant för eller medarbetare hos någon. ;-)

(Länktack: Hans)

36 kommentarer:

  1. Väldigt underhållande på sitt sätt. Tack för det! Instämmer även i allt han sa.

    /Johan

    SvaraRadera
  2. Även jag tycker det han sa var bra. Trevligt att kritiken framfördes framför näsan på Barosso, Burzek & gänget. Jag tycker framför allt att Burzek agerade väldigt fel när han försökte styra tonen i debatten, på debattgolvet ska alla få framföra sin åsikt på vilket sätt de vill.

    Dessutom var han extremt karismatisk. Synd att han representerar UKIP (Storbritanniens motsvarighet till SD?).

    SvaraRadera
  3. @Högerliberal

    Att påstå/insinuera att UKIP är Storbritanniens motsvarighet till SD är så urbota dumt av dig att det saknar motstycke.

    SD vill ha en polisstat, visst Jimmy Åkesson snackar om att han är emot FRA idag för att han inte har makten, men han dubbelpratar på sin egen blogg säger han dock att han vill ha FRA lagen.

    Nigel Farage och Alex Jones är emot en polistat till skillnad ifrån SD.

    SvaraRadera
  4. @Högerliberal

    Här är vad Jimmy Åkesson skriver om FRA på sin blogg, framgår tydligt att han inte är någon motsvarighet till Nigel Farage.

    Utvecklingen går (FRA)måt

    Första citatet nedan visar att han bara är rädd för FRA för att han saknar makt.

    Jimmy Åkesson/ Citat:
    Som företrädare för ett, i etablissemangets ögon, kontroversiellt politiskt parti kan jag ändå inte låta bli att känna ett visst obehag inför det här lagförslaget.

    Sen skriver dubbelprataren Jimmy Åkesson:

    Personligen delar jag uppfattningen om att vi behöver en moderniserad lagstiftning på området.

    SvaraRadera
  5. Hax, när ska du va med på Alex Jones Show. Nigel Farage har ju varit med där. När ska du va med där?

    SvaraRadera
  6. Farage är småkul, men inte någon av Storbritanniens större oratörer. Blir ganska slafsigt när EU-motståndare ständigt hävdar att EU-ledare inte är folkvalda. Finns inte en premiärminister i Euorpa som är folkvald, annat än i den egna valkretsen. Gordon Brown är MP för Kirkcaldy and Cowdenbeath och Fredrik Reinfeldt är riksdagsledamot för Stockholm, men ingen utanför de valkretsarna har någonsin röstat på dem. Ändå är de båda utsedda till sina ämbeten i god demokratisk ordning. Ungefär som Rompuy och Ashdown. Det finns risk för att Mona Sahlin blir svensk statsminister, trots att ingen vill ha henne, men odemokratiskt vore det inte.

    SvaraRadera
  7. Robert Andersson06 januari, 2010 22:22

    Nigel Farage gör allt rätt i klippet. Det är precis så man bedriver opposition. Parlamentariska debatter ska inte vara några tebjudningar.

    SvaraRadera
  8. @Anonym, 2010 22:19

    Catherine Ashton heter hon. Men likt Farage säger så är hon ju så pass okänd att folk tilltalar henne som Ashdown vilket gör det hela smått komiskt.

    Hur som haver är hon icket folkvald. Hon kom in i House of Lords genom att ha gift in sig och genom maken tagit sig dit. Hör bara på vad Farage säger så vet du på ett ungefär hur "folkvald" hon är, dvs inte alls.

    SvaraRadera
  9. Att sedan Högerliberal omnämner UKIP som en motsvarighet till SD är ju skrattretande. Snarare deras exakta motpol.

    SvaraRadera
  10. Jag trodde inte att kritiska småpartier fick så lång talartid i plenum som 5 minuter. Kan HAX förklara?

    SvaraRadera
  11. Tycker personligen att Nigels utskällning av Barroso när han utsett flera kriminella politiker till kommissionen som mer underhållande

    http://scabernestor.blogg.se/2009/march/eu-kommissionen-far-rejalt-pa-tafsen-youtube.html

    SvaraRadera
  12. Det blir svårare och svårare för var år att försvara EU.

    UKIP är väl mer som Fremskrittspartiet och Alex Jones är en foliehatt.

    SvaraRadera
  13. Snälla, snälla, snälla politiker: Börja använda er av tolkar! Man fattar ju knappt vad dom säger, presidenten eller socialisten! Och svenskar är knappt bättre, även om vi tror det för vi är vana på att lyssna på svengelska.

    Det finns säkert en bra engelsk version av det ungerska ordspråket, eller ett sätt att översätta det så att man förstår vad hon säger.

    Man blir så trött på folks övertro på sina språkkunskaper.

    SvaraRadera
  14. Jerzy Busek: flathetens dumdryga uttryck har fått ett ansikte och såna verkar mångfaldigas i EU-miljön genom jungfrufödsel. Var f-n kommer dom ifrån?

    På nåt sätt undrar jag varför det inte finns fler av Farages sort i EU. Fler av hans sort som kan placera en verbal stövelspark på det ställe där det märks mest och uppmärksammas mest av dom det angår.

    Är det en clownskola eller ett politiskt parlament?

    SvaraRadera
  15. Tor skriver: UKIP är väl mer som Fremskrittspartiet och Alex Jones är en foliehatt.

    Helt fel, det finns inget rasisitiskt alls över UKIP, de har aldrig gjort islamofobiska uttalanden. Och Alex Jones är Libertarian. Lyssna istället på intervjun mellan Alex Jones och Nigel Farage innan du dömmer. Intervjun finns länkad i denna tråd, i kommentar nr 2.

    Mr B

    SvaraRadera
  16. Jag ursäktar, jag blandade ihop UKIP med BNP (British National Party). Jag trodde att de hade kommit in för britternas räkning, eftersom sådana partier kom in från överallt i valet, och de brukar ju vara väldigt euroskeptiska (Vlaams Belang etc).

    SvaraRadera
  17. Mr B,

    Jag anser inte att Fremskrittspartiet är rasistiskt, således tycker jag jämförelsen håller. De är båda uppkomlingar på den populistiska högerflanken (och nej, det är inget negativ i sig att vara populist).

    Och vad jag förstått så liknar Fremskrittpartiet syn på immigration den med UKIP, dvs begränsas.

    Och Alex Jones kan kalla sig vad han vill, han är fortfarande en foliehatt. Han är sådan där "Truther". Sådana ska man hålla sig långt borta ifrån.

    SvaraRadera
  18. Fullkomligt jädra ärkeskrämmande. Och Morgoth Wallström och Barroso bara sitter där och låtsas som att det regnar.

    Den grå socialisttanten från Ungern var ju bara för mycket. English as a second language? I wish, det gick ju inte att haja ett ord av vad hon sa där hon stod och yrade om apor.

    Bunta ihop dom och schlå ihjäl dom!

    /John

    SvaraRadera
  19. Har Ron Paul varit med på Alex Jones?

    SvaraRadera
  20. Varför skriver du inte att vi måste ha guldmyntfot? Ron Paul har föreslagit det.

    SvaraRadera
  21. Och Alex Jones kan kalla sig vad han vill, han är fortfarande en foliehatt. Han är sådan där "Truther". Sådana ska man hålla sig långt borta ifrån.

    Alex Jones film Fall of the republic och obama deception har påverkat många politiker att exempelvis lyssna på Nigel Farage. Problemet är att få vågar stå för det.

    När det gäller 9/11 så är det så töntigt av dig. Polisen har hafti infiltratörer, fackföreningen har haft infiltratörer av kriminella element, men regeringar skulle va skonade ifrån det? Väx upp!

    Mr B

    SvaraRadera
  22. Lyssna istället på intervjun med Nigel Farage och Alex Jones och förklara för mig vad man ska akta sig för, Alex Jones upplyser allmänheten en hel del, bara fegisar som inte vågar se det.

    Mr B

    SvaraRadera
  23. Att ingen här fattar att FBI utanför landet sysslar med brottsprovokation är tragiskt. Man hjälper på en terrorist på planet utan pass och nu vägrar man visa fotot i från gaten som skulle kunna visa vad som hänt. Men dessa bilder vägrar man släppa ut. Väx upp små barn.

    Mr B

    SvaraRadera
  24. Alltid kul när någon som beter sig som ett barn kräver att man ska "Växa upp!" och i synnerhet någon som är anonym.

    Vågar du inte står för dina åsikter? Feg?

    Även om jag i stort gillar USA så finns det en nackdel, många foliehattsåsikter kommer den vägen.

    Titta in det här

    Alex Jones: They're Having Their Way With America!

    Alex Jones Tv 1/2:Israeli Lobby & The Zionists

    Foliehatt!

    SvaraRadera
  25. @Tor

    Ja du är bedövad som inte tror på det där. Om du själv hade haft lite stake så hade du också blivit utsatt för hård press och då blir man lätt förbannad.

    Men nollor som dig kommer att märka vad som är sant i framtiden.

    Du vet ingenting för du vägrar att kolla upp fakta. Lycka till.

    SvaraRadera
  26. Ah, förolämpningarna. Tog argumenten redan slut?

    Så vad är det jag inte vågar kolla upp?

    Alex Jones och New World Order?

    Alex Jones och hur judarna och frimurarna styr världen genom Illuminati?

    Alex Jones och hur bögarna förstör världen?

    Alex Jones och att amerikanska staten planterade bomber i WTC?

    Vilka dåraktika idéer tycker jag ska ge en chans?

    SvaraRadera
  27. @Tor

    Ja, du stackars Tor, det är bara att lyussna på videon med Alex Jones så framgår det tydligt att du ljuger. Alerx Jones anklagar inte judarna, han förklarar tydligt att det finns massa frontgrupper som påstår sig representera olika grupper. Men att detta kontrolleras av starkare krafter. Likt en pyramid, herarki.

    Det är du som inte har några argument som kallar Alex Jones för homo och judehatare, inget skulle kunna va mer fel. Men folk som lyssnar kommer se att du har fel.

    Antingen är du korkad eller så smutskastar du medvetet, hur som helst sysslar du med lögner och du vill inte debattera ärligt.

    SvaraRadera
  28. @Tor

    Infiltratörer finns i alla organisationer för övrigt, så det handlar om kriminella element som infiltrerar regeringar och underrättelsetjänster.

    Inget konstigt med det, vad du behöver göra är att ta dig tid och lyssna och analysera. Ditt problem är uppenbarligen att du är rädd, det är synd om dug. Men synd är det om oss alla när detta dårskap når sitt slutmål. En totalitär stat.

    SvaraRadera
  29. Så eftersom du inte påpekar bomberna i WTC eller NWO så utgår jag från att du tror på det där dumheterna. Åh jösses.

    SvaraRadera
  30. @Tor

    Men det är ingen som säger att det är bomber, det man talar om nu är målarfärg som lätt målas på bjälkarna som innehåller nanotermiter. Sån här färg finns. Inget märkligt här heller. Det var hela tiden konstruktionsarbeten vid World Trade Center, så de som måla dit färgen behöver inte ha vetat om det.

    Det är en ganska lätt åtgärd.

    Jesse Ventura tar upp detta i sitt program.

    Jag beskrev för övrigt just NWO för dig och hur det är uppbyggt, om du inte kan se att vi går emot en ny ekonomisk världsordning som är en diktatur så är det ditt problem.

    SvaraRadera
  31. Haha! Jesse Ventura! Ytterliggare en foliehatt som tror på "Inside Job".

    Låt mig gissa, du har inte läst en enda poäng i hållfasthetslära och mekanik.

    Och givetvis hetsar Jones mot invandring. Libertarian?

    Jag tror inte Jones skulle ens begripa några av Friedmans grundläggande idéer. Det förstår man genom se något av hans helt osammanhängande babbel i hetsig ton.

    There is no 9/11 conspiracy you morons.

    Haha!

    SvaraRadera
  32. Nä, nu ska jag sluta och vi bör istället respektera HAX blogg. Det är hans och vi ska inte skräpa ner hans kommentarstrådar om knäppgökiga konspirationsteorier och diskussioner om foliehattar i USA.

    Anonym, lycka till och hoppas du en dag inser att allt inte är en konspiration riktad mot dig.

    / T

    SvaraRadera
  33. @Tor

    Du kan garva hur mycket du vill, men det är inte Jesse Ventura som gör det vetenskapliga testet, det görs av experter, som hans filmteam filmar.

    Jones hetsar inte emot invandring, han pratar om att invandrare används som slavar i USA. Något helt annat, därför tror han att hårdare gränser är svaret, jesse Ventura tror motsatsen.

    Skratta hur mycket du vill, skratta bäst som skrattar sist. Tyvärr är vi alla i samma båt, därför är din arrogans så jävla osmaklig.

    SvaraRadera
  34. Den engelska definitionen på att vara folkvald är fullt rimlig. Det handlar om att ingen ska skaffa sig makt utan att någon gång prövats av väljare i ett val.
    Därför är det uppseendeväckande att Carl Bildt, Anders Borg och Sven Otto Littorin väljer att inte kandidera till riksdagen men ändå inte avser att avgå.
    Bildt har visserligen en gång i tiden varit vald, och han och Borg skulle ju näst intill hundraprocentigt säkert bli valda.
    men ändå är det fel.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.