2010-03-29

På tv i kväll

Är på blixtbesök i Stockholm. Massor av möten. Åter vid datorn sent i eftermiddag.

Boka f.ö. in tv-soffan och gör popcorn till kl 22 i kväll. Då är jag med hos Aschberg på TV8. Kvällens ämne är Ask och rättssäkerheten.

8 kommentarer:

 1. yeey! Kvällen är räddad :D

  SvaraRadera
 2. En av alla Anders29 mars, 2010 13:12

  Om ni diskuterar Beatrice Ask och införandet av skampålar så har hon ju visat att vi numera ska ha sånt. Tänk på IPRED och att dömda fildelare ska betala en annons och publicera den i tidningen så att alla vet vilken elak skurk denna fildelare är.

  Upphovsrättslagen, 7 kap.
  53 h § På yrkande av käranden får domstolen, i mål om intrång eller överträdelse som avses i 53 §, ålägga den som har gjort eller medverkat till intrånget eller gjort sig skyldig till eller medverkat till överträdelsen att bekosta lämpliga åtgärder för att sprida information om domen i målet.
  Bestämmelserna i första stycket tillämpas också i fråga om försök eller förberedelse till intrång eller överträdelse som avses i 53 §. Lag (2009:109).

  SvaraRadera
 3. *bokar in webtv-tittande och köper popcorn*

  SvaraRadera
 4. Jepp Kopplingen till IPRED är klockren!

  SvaraRadera
 5. Den kanalen har jag inte. Får hoppas att det kommer upp på nätet.

  SvaraRadera
 6. @ Johan Tjäder
  Aschbergs program kan du se via nätet. Den här länken bör fungera.

  SvaraRadera
 7. Se bara för guds skull till att inte låta Bodström slippa undan det faktum att han är minst lika illa - datalagringsdirektiv och annat.

  Han gör allt han kan nu för att sola sig i glansen av Asks inkompetens men du får inte låta honom slippa undan en skopa av sleven.

  SvaraRadera
 8. Förresten så är ju Aschbergs program fortfarande Aschberg:

  "Och så möter vi killen som sväljer varmkorv utan att tugga och kan trycka in 32 köttbullar i munnen!"

  Ha ha ha

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.