2010-04-23

Demonstrera mot ACTA på lördag!


I morgon, lördag, ordnar Piratpartiet en demonstration mot ACTA-avtalet. Slut upp!

Plats: Medborgarplatsen, vid trappan framför Medborgarhuset.

Tid: Lördag 24 april kl 15 och ett par timmar framåt.

Läs mer hos Piratpartiet och hos Rick Falkvinge.

Vill du veta mer om ACTA? Här är en sammanställning över aktuella reaktioner, hos DN. Johan Folin i Kvällsposten "En våt dröm för skivindustrin". Och här är en länk till mina bloggposter i ämnet.

4 kommentarer:

  1. Fredrik Larsson23 april, 2010 13:24

    Kom dit eller var en fyrkant. Vi behöver vartenda huvud för att skapa rubriker i prasselmedia. Så om du ärr ett kommentarstroll med piratsymatier (som jag) kom ut i verkligheten och visa att deta är viktiga frågor.

    Mvh
    Fredrik Larsson

    SvaraRadera
  2. Äve om jag hade varit i Stockholm hade jag inte gått för tidpunkten är helt fel. Varför lägger man den inte kl 12 i stället?

    SvaraRadera
  3. Hur går det med en här Gallorapporten - är det beslutat om den? Hur har ni aktiverat er där? Måste man inte lobba mot EP där i enlighet med vad La Quadraturedunet skriver. Eller har ni redan gjort det. När tas det beslut i JURI om den? http://www.laquadrature.net/files/LaQuadratureduNet-20100419_Gallo_report_policy_brief.pdf

    SvaraRadera
  4. (eftersom anonyma kommentarer inte var tillåtna och jag inte har något relevant konto blev detta inlägg lite sent)

    Jag har gått på de där demonstrationerna tidigare men de närvarande är ju så FULA så jag har blivit alltmer tveksam. Man kan inte lita på fula människor. Och jag vill inte bli sedd i deras sällskap heller.

    Klipp er, raka er, kasta bort kängorna och/eller de där mellantinget mellan sneakers och vandrarkängor. Slutligen, elda upp skinnrocken.

    När detta är gjort kan vi prata.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.