2010-05-13

Namninsamling för Vilks

Uppsala Universitet är tydligen inte intresserat av att låta Lars Vilks få komma tillbaka för att fortsätta den föreläsning som blev våldsamt avbruten härom dagen. Länk»

Har man i så fall inte låtit dem som vill inskränka yttrandefriheten vinna?

En namninsamling har nu startat för att UU skall låta Vilks genomföra sin föreläsning. Länk»

106 kommentarer:

 1. Ska man slåss för idioters frihet samtidigt som idioterna tar friheten ifrån en när man givit dem frihet att ta den ifrån en?

  SvaraRadera
 2. Suck,
  Har inte folk viktigare saker för sig än att bry sig om kulturvärldens Parsdise Hotel-Olinda. Frågan är snarare varför universitetet över huvud taget tog in honom.
  Hax, har inte DU viktigare saker för dig? Som att slåss för riktiga yttrandefrihets och integritetsfrågor?

  / Gustaf

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Jag skrev en fråga på Neo´s blogg om vad man trodde reaktionen i media och på bloggar skulle ha blivit ifall Vilks för yttrandefriheten oerhört viktiga film varit riktad mot judiskt troende och judar.

  Det fick till följd att signaturerna Tor och Jonas V i ungefär 25 inlägg hävdade att jag ville diskutera "Judarna" trots att man måste vara idiot för att inte fatta att det jag säger är en fråga om hur t.ex Tor och Jonas V reagerat om filmen varit relaterad till judiskt troende och inte till muslimsk troende.

  En helt poch hållet relevant fråga.


  Dessutom landade dom vanliga sinnesjukediagnoserna....OCH in på scen kliver slutligen Johan Ingerö och annonserar att bloggen ska hotar MIG med att mina inlägg ska raderas därför att dom inte faller in i det förväntade svarsflödet precis som på hans egen blogg.

  Inte ett jävla öre från mig till dom människorna

  SvaraRadera
 5. Vad har denne Lars Vilks att lära ut?

  Att provocerar man tillräckligt och kläcker ur sig tillräckligt många dumheter så får man publicitet…

  Prova själv, ställ dig ute på gatan och spy galla över alla som promenerar förbi, och se vad som händer.

  Förr eller senare så blir någon upprörd och du åker på en smocka, ifall du inte är tillräckligt bra på att ducka. :-)

  SvaraRadera
 6. Så länge som "vi" öppet kritiserar andra religioner (katoliker, zenbudhister, shinto eller annat löst och vidskepligt slödder) kanske man skulle fråga sig varför folk klamrar sig fast vid religionen så hårt att de slår på allt som ifrågasätter den.
  Vilks försöker bara skapa uppmärksamhet och han använder samma knep som ECCE-homo konstnären gjorde för några år sedan. Det blev samma ramaskri då men från de kristna idioterna.
  Micke, jag läste på Neo´s blogg, jag tycker frågan var relevant men kanske inte så väl ställd ("pöbeln bör ibland ledas vid näsan då huvudena sedan länge är tomma"), men jag tycker inte du skall bli så ledsen över reaktionerna där.
  Judendomen är svår att föra kritik mot, skall man jäklas med judendomen kan man väl i stort sett bara vara förintelse-förnekare men det är bara löjligt och korkat. Budhister är inte heller roliga att provocera (om man inte är kinesisk politurk), det händer liksom inte så mycket.
  Nog tycker jag att Vilks skall få hållas på så mycket han vill och de som attakerar hans rätt att utöva sin grundlagsskyddade rättighet skall spärras in om de gör det på ett olagligt vis. Samtidigt som jag själv mycket väl känner för att sparka honom i arslet (den del han tänker med kan man anta) för en tämligen korkad provokation som hade kunnats utföras med lite bättre finess och skruv.

  Poängen med det hela, det kommer förmodligen bli mer lagstiftning som försvagar yttrandefriheten ännumera, vilket vi kan tacka Vilks för i slutändan. Var det dit han ville komma med det här?

  SvaraRadera
 7. Matte,

  på vilket sätt är Vilks skyldig till om riksdagen beslutar om inskränkningar i yttrandefriheten?

  Vad gäller judat, jag anser att den israeliska ministern (eller var det ambassadören?) som klagade på Aftonbladets artiklar skulle ha hållit tyst med sin kritik att artiklarna publicerades. (Att bemöta innehållet är en annan sak)

  Dessutom anser jag att förintelseförnekare har rätt att yttra sig så vad judar har med detta att göra förstår jag inte.

  SvaraRadera
 8. Till Micke,

  starta bloggen "Mickes kommentarer på alla liberalers bloggar". Då kan du kommentera och skriva hur mycket du vill.

  SvaraRadera
 9. Islamismen är en totalitär ideologi och de känner inga som helst gränser för sina krav på att hela världen ska övergå till islam.

  Om man ger de ett lillfinger för att få de att sluta bråka kommer de bara att flytta fram positionerna och försöka ta för sig mer och pressa tillbaks vårt västerländska samhälle och grundläggande värderingar ännu ett steg.

  Detta är en strid för att försvara våra grundläggande värden mot en aggressiv erövringsideologi.

  SvaraRadera
 10. Jonas V:
  http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/8608053.stm

  Den Israeliska ambasadören sprängde ju inte heller Aftonhorans kontor (kan man också ha åsikter om), så i min mening kunde han ha sagt vad han velat. Om det hade varit lämpligt eller inte är ju en sak för hans uppdragsgivare. Var det inte samma ambasadör som förstörde ett "konstverk" med en självmordsbombare som ledmotiv?

  Vad tyckte du om rabaldret kring ECCE-Homo? Konstnären där blev ju också mordhotad men kanske inte tystad i slutändan.

  Om nu Vilks är en (avgörande?!) länk (första, mitten eller nästsista) i en händelsekedja så tycker jag att han skall ha ett erkännande för det. Sedan att vi har en drös politiker i Riksdagen som vi förtjänar att ha där, är i min mening en annan fråga.

  Ditt oförstånd förstår jag mycket väl Jonas, dock är det inget försvar...

  SvaraRadera
 11. Till Jonas V.


  Om du fortsättningsvis avser att beteckna dig som liberal så föreslår jag att du ökar din tolerans för andras åsikter till att gälla mer än att tolerera t.ex Vilks provokationer mot muslimer och genom att t.ex svara på frågan hur du hade reagerat om hans film varit riktad mot judiskt troende.

  Är det så svårt att svara på det att du är tvungen att istället kräva att jag ska förhindras ställa frågan samt genom att ljuga om VAD jag säger?

  SvaraRadera
 12. OM Vilks är en sensationssökande pajas, då har han rätt att vara det.

  Det är dessutom "extra" viktigt att kritisera religioner - eftersom de är uttryck för ickedemokratiska dogmer som gör anspråk på att styra människors liv och hela samhällen.

  SvaraRadera
 13. Om inte människor vågat riskera livet för att kritisera kung och religion hade vi fortfarande levt i ett feodalsamhälle. Homosexuella hade fortfarande betraktats som sjuka, kvinnor hade inte fått rösta o.s.v. Därför är människor som Vilks viktiga och därför finns det inte viktigare frågor för yttrandefriheten.

  Om vi låter aggressiva upplopp stänga fri debatt på våra universitet gör det ingen skillnad om Sverige inför stasiövervakning, för då har vi ingen frihet längre ändå.

  SvaraRadera
 14. Läste något intressant här om dan.

  "..."Muslim culture has a very different view of anger and in many ways opposite to what we experience here in the West.

  It is clear from a psychological point of view that Westerners feel that their lives are mainly influenced by inner forces – ourselves. This is reflected in our points of view, our ways of handling our emotions, our ways of thinking, our ways of relating to people around us, our motivation, our surplus, and our way of communicating.

  The locus of control is central to our understanding of problems and their solutions. If we are raised in a culture where we learn that ”I am the master of my fate: I am the captain of my soul,” we will look at ourselves and ask: ”What did I do wrong?” and ”What can I do to change the situation?” People who have been taught throughout their entire lives that outer rules and traditions are more important than individual freedom and self reflection, will ask: ”Who did this to me?” and ”Who has to do something for me?”

  Muslims have strict external rules, traditions and laws for human behavior. They have a God that decides their life’s course. ”Inshallah” follows every statement about future plans; if God wants it to happen. They have powerful Muslim clerics who set the directions for their community every Friday. These clerics dictate political views, child rearing behavior, and how or whether to integrate in Western societies."

  //Nicolia Sennel, dansk psykolog som skrivit om och arbetat med kriminella muslimer (Muslims and Westerners: The Psychological Differences)

  Men överlag ser jag väldigt likartade synsätt på omvärlden (och Staten) hos muslimer och vänstern. Det är därför de söker sig till varandra så otvingat. Det finns en inneboende offermantalitet i båda dessa åskådningar som manifesterar sig i utåtriktat våld för att påverka sin omgivning och få den att göra något för dem. De är alltid offer för omständigheter som kan tillskarivas än Allah eller än någon fiende (politisk), hur det passar för stunden.

  Detta är mkt viktig kunskap som kanske bättre hjälper oss att hantera den växande problematiken med muslimer och politiskt vänstervåld och i framtiden kanske ännu mera av detta i kombination.

  SvaraRadera
 15. Micke,

  jag hade fullkomligt skitit i om filmen varit riktad mot judar. Varför skulle jag ha en annan åsikt om den frågan?

  SvaraRadera
 16. HAX:Det är dessutom "extra" viktigt att kritisera religioner - eftersom de är uttryck för ickedemokratiska dogmer som gör anspråk på att styra människors liv och hela samhällen.

  @HAX

  Nu får du a och kamma dig Hax. Om människor väljer att följa en religion och dess regler, så är det ett fritt val som faller under religionsfrihet. Man kan bara kalla religion för odemokratisk, om man via staten påtvingar människor en viss religion.

  Att barn till religiösa föräldrar så att säga blir påtvingade religion kan man ha personliga åsikter, men det vore ett väldigt stort ickedemokratiskt ingrepp i familjers liv om staten skulle lägga sig i föräldrar rätt att uppfostra sina barn.

  Så HAX du är ute på grumligt vatten här. Simma bort från detta grummel-träsk tack.

  SvaraRadera
 17. Daniel,

  jag tycker nog HAX har en poäng.

  Om föräldrar vill uppfostra sin avkomma i en eller annan religion så anser jag att de inte borde få göre detta. Religion är hjärntvätt av unga förmågor där ett visst tankemönster präglas in tidigt, psykisk misshandel typ. Visst religöst folk är lättare att styra, de är ju vana vid att ha auktoriteter som talar om för dem hur de skall göra/leva. Det är inte bara en "viss" religion som lider av "auktoritets-problemet".

  Dock om en människa själv väljer att följa en religion så skall de få göra det, men det skall i så fall vara ett eget val, inte något som är påtvingat på grund av arv och fostran (eller staten).

  18 års gräns på alla religiösa byggnader, tack!

  SvaraRadera
 18. @Matte
  Jag skulle vilja påpeka att hur man än beter sig när man uppfostrar sina barn går det inte komma ifrån att man är normativ. En förälder som upplever att integritet är viktigt kommer att prata om det och försöka övertyga barnet om att det är viktigt. En förälder som upplever att religion är viktigt kommer försöka övertya barnet om att det är viktigt.

  Att säga att vissa normativa är såpass 'farliga' att man inte får uttrycka dem till barn är en grov inskränkning. Till saken hör också att ingen människa lever i ett vakuum, således inte heller barnen. Därmed får barnen tillgång till alternativa uppfattningar också.

  SvaraRadera
 19. @Henrik

  Det är dessutom "extra" viktigt att kritisera religioner - eftersom de är uttryck för ickedemokratiska dogmer som gör anspråk på att styra människors liv och hela samhällen.

  Jag tycker definitivt det är viktigt att kritisera när fel begås och när saker är olämpligt. (tex när påven och vatikanen under lång tid mörkat övergrepp på barn) Men kritik bör i allra högsta grad innehålla respekt, om den inte gör det begår inte den som kritiserar också ett fel då?

  SvaraRadera
 20. @Jonathan

  En lysande poäng. Dock måste jag säga att jag inte håller med om att barn (alltid) får tillgång till alternativa uppfattningar.
  Hört talas om "friskolor"?

  Religiösa "normativ" är farliga om man är helt okritisk till dem. Har man vuxit upp med dessa tankesätt är man inte (oftast) kapabel till att ifrågasätta eller ställa sig kritisk till vissa företeelser, auktoriteter är bara ett exempel (Knutby någon?).

  SvaraRadera
 21. Hmm... Just nu går det inte att komma fram på universitets hemsida. DDOS eller bara maintenance?

  Lars VIlks var inbjuden att tala om "Rondellhunden som konstprojekt" av Filosofiska institutionens avdelning för estetik. Huruvida hans teser har någon relevans fick vi nu aldrig veta.

  Min inställning är att den akademiska friheten inte tål att framförandet av åsikter hindras med våld. Det enda rätta måste vara att med samhällets skydd genomföra föreläsningen.

  "Tänka fritt är stort. Tänka rätt är större."

  SvaraRadera
 22. Jag förstår inte varför man den ena dagen utrrycker reservationslöst stöd för sabotage av en konstutsällning där dom ansvariga sabotörerna som representerar en annan stats regering själva tar sig rätten att ensamma tolka ett konstverk och förstöra det medan man nästa dag reservationslöst hyllar någon annans rätt att förolämpa med hänvisning till den yttandefrihet man tidigare pissat på

  Varför kan inte stödet för frihet och rätt vara reservationslöst?

  SvaraRadera
 23. @Matte
  Hört talas om "friskolor"?

  Religiösa "normativ" är farliga om man är helt okritisk till dem. Har man vuxit upp med dessa tankesätt är man inte (oftast) kapabel till att ifrågasätta eller ställa sig kritisk till vissa företeelser, auktoriteter är bara ett exempel (Knutby någon?).


  Det låter som att vi är överens om att förmågan att kunna kritisera är en central del. Kan vi komma överens om att det också måste ske med respekt?

  Givetvis har du en poäng i att extrema fall så är man så inbäddad i den egna kommuniteten att man inte kan kan sätta sig in i hur andra människor tänker och hur andra människor ser på verkligheten. (typ knutby) Men jag skulle ändå vilja påstå att det hör till undantagen.

  Angående friskolor, även friskolor är skyldiga att följa en skolplan och lära ut vad kommunala skolor lär ut. Om vi ponerar att det är en religiös friskola finns det alltid möjlighet att undersöka om de följer de regler som gäller och att de ämnen som lärs ut faktiskt lärs ut och på ett korrekt sätt. Om så inte sker tycker jag att det ska kritiseras. Alternativa uppfattningar bör således även komma till uttryck här också.

  Kanske poängterar du att det inte sker på ett neutralt sätt. Det kan jag hålla med om, men jag skulle vilja påstå att undervisning i kommunala skolor inte heller är neutrala. Även den innehåller värderingar.

  @Johan
  Min inställning är att den akademiska friheten inte tål att framförandet av åsikter hindras med våld. Det enda rätta måste vara att med samhällets skydd genomföra föreläsningen.

  "Tänka fritt är stort. Tänka rätt är större."


  Ska man få säga vad som helst? Ja. Bör man säga vad som helst? Nej skulle jag vilja hävda.

  Om man nu skulle vilja diskutera de frågor som Lars Vilks vill ta upp i föreläsningen vore det bättre att någon annan än Lars Vilks gjorde. Han har uppenbarligen totalt förlorat det sociala kapitalet hos delar av den arabiska befolkningen. Med andra ord en mycket god anledning att vara respektfull i sin kritik. Viktigt är kanske att tillägga att kritik kan vara hård samtidigt som att man kan vara respektfull.

  SvaraRadera
 24. @Jonathan

  Och därför ska man få stoppa Vilks med våld?
  För att han har ont om socialt kapital hos muslimer?

  Åsikter ska mötas med kritik och inte med våld.

  Varken du eller någon annan ska avgöra vad han bör säga. Det får han faktiskt bestämma själv. Vilken effekt det har det får vi se när han har fått säga sitt.

  SvaraRadera
 25. @Johan

  Givetvis borde jag ha tillagt att fel begås på båda sidor.
  "Åsikter ska mötas med kritik och inte med våld." Ett uttalande som jag ställer mig bakom till fullo.

  Om vi besöker internetvärlden, så hittar vi snabbt att det förekommer troll. Det bemötande som jag i någon mening tror skulle varit mest effektivt är vad man brukar säga: Don't feed the trolls.

  Med ilska kommer man sällan någon vart. Oavsett tycker jag inte att det rättfärdigar att man ska säga vad som helst. Respekten måste vara ömsesidig.

  SvaraRadera
 26. Varför ska skattepengar överhuvudtaget går till universitet som Stockholm eller Uppsala?

  Jag är helt övertygad om att andra likvärdiga institutioner kan ta över till ett blligare pris och antagligen hålla högre kvalité på utbildningen.


  //ST

  SvaraRadera
 27. @Jonathan
  Hmmm, respekt för individens val, när individen själv är mogen att göra sina egna val, javisst!

  Respekt för en grupp vidskepliga nötter som baserar sitt handlade efter normer som fastlades godtyckligt några tusen år sedan? Som till råga på allt tvingar på andra sina ideer med lögner, tvång eller våld? Aldrig!

  SvaraRadera
 28. @Matte

  Nu råkar det i och för sig vara så att det finns mogna individer som själva väljer att ansluta sig till denna skara som du skulle kalla vidskepliga nötter.

  Du respekterar denna individs val, men inte personen som sådan? En hållning som jag skulle tycka var bättre är att respektera personen som sådan men aktivt kritisera och påpeka felaktig argumentation. Det handlar om människovärde. Det jag vill åt är att man fortfarande kan respektera en person som människa och samtidigt tycka att de ideer som personen framför är avskyvärda.

  Har man den utgångspunkten kan lättare se att personen kan ändra åsikt. Personen som har så urbota dumma åsiket kan komma att få lika kloka och insiktsfulla åsikter som dig själv.

  Sen är de religiösa som tvingar på sina ideer med tvång eller våld i minoritet. Även om de är dessa grupper som hörs mest.

  SvaraRadera
 29. Jonathan, det är sådana som du som gör att vi inte kan ta tag i problemet med hotet från Islam mot yttrandefrihet och övriga friheter som vi har i västvärlden. Så du tycker att man skulle respekterat nazister som vill utrota judar, så länge de inte deltog i själva handlingen?

  Sanningen är att för varje person som utför den typ av våldshandling som Vilks råkade ut för finns ett stort gäng som hejar på i bakgrunden. Se youtubefilmen som cirkulerar för exempel. Problemet är inte enskilda människor utan en intolerant kultur som baseras på en icke-sekulariserad religion, dvs människor som tankemässigt lever som vi gjorde på medeltiden.

  Nej Jonathan och ni andra relativister som numera huserar här hos HAX, det här löses inte med respekt eller att vi mjäkar med den här typen av vildar. Vi måste stå upp för våra värderingar, förlöjliga deras föråldrade religion och resolut använda våld för att försvara oss mot de våldsamma elementen.

  SvaraRadera
 30. Mattias villkorar frihetn på ett sätt som omöjliggör honom som liberal.

  SvaraRadera
 31. Jaha, så det är här du gråter ut Micke. Buhu.

  Ska du inte masa dig över till Neos blogg och besvara frågorna där istället.

  Länk till diskussion

  Och jag noterar att du här som där aldrig uttrycker dit stöd till Vilks. En stor liberal är du. Riktigt stor. Haha.

  SvaraRadera
 32. Jovisst, måste Vilks få bestämma vad han ska säga.
  Men och det skulle han nog hålla med om, konstens roll är att provocera, och konsten behöver yttrandefriheten för att kunna provocera. Konsten kan vi nog i alla fall delvis tacka för att vi har religionsfrihet och sexuell frihet. Detta för att konsten framgångsrikt provocerade våra bigotta föräldrar och makthavare.

  Det Vilks missar är att bra konst provocerar just sådana tysta och dumma majoritetskrafter. Bra konst provocerar inte de halta, lytta eller andra svaga minoriteter. Bra konst provocera speciellt inte fattiga och outbildade ökenfolk, eller spillror av dem i främmande land (dvs hos oss).

  SvaraRadera
 33. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 34. Tor som har ljugit sig igenom en hel tråd på Neos blogg genom att hävda att jag kräver att som han uttrycker det "diskutera judarna" när jag defacto bokstavligen skriver att jag vill veta vilken hans och hans själsfränders reaktion skulle varit om Vilks film varit riktad mot judar och inte mot muslimer.

  Jag ville alltså diskutera om Tor själv och hans själsfränder i frågan om Vilks och ingen annat men eftersom Tor är den tröga träskalle han nu är så vill han nu bjuda in alla att beskåda när han i ett oändligt antal inlägg hävdar att jag "vill diskutera judarna" .

  Roligast blir tråden när Johan Ingerö hotar mig med att ta bort mina inlägg medan Tors oupphörliga upprepade av samma lögn om vad jag säger och dom sedvanliga psykdiagnoserna från en idiot under tillfällig signatur uppenbarligen är helt i linje med hur man främjar yttrandfriheten hos Neo enligt samme Ingerö.

  Så kliv in på Neo och beskåda Tor i det godas tjänst.
  Gör det.
  För Tors skull.
  Han behöver ert stöd i kampen om att "Micke vill diskutera judarna"

  SvaraRadera
 35. http://www.unt.se/tv/#category=390&date=2010-5&clip=933445&startTime=0m0s

  Efter att ha sett överfallet på Lars Wiik och dessa muslimers sviniga uppförande har jag ändrat uppfattning. Kasta ut dessa individer ut ur landet, de har inget här att göra.

  SvaraRadera
 36. man måste se den 9oklippta versionen och se efterspelet hur dessa jävla as tror att de får skrämma bort yttrandefriheten. Detta är ett bevis på att muslimer i stor skala inte respekterar yttrandefriheten.
  Kasta ut dessa specifika individer ut ur landet. De hotar allt vi står för i Sverige. Förtsätter det så här kan ju vilken libertarian som helst omvändas till Sverige Demokrat. Det här är fan i mig inte okej. Jag blev galen av ilska när jag såg den här videon. Jag har muslimska vänner och jag ska visa dem videon och förklara för dem att det här tolererar jag inte i vårt land.

  SvaraRadera
 37. Micke, det måste vara jobbigt att förlora debatter mot en trögskalle. :-)

  SvaraRadera
 38. Muslimer må vara en liten grupp här i Sverige, men i stora världen är det ju inte så.

  Däremot säger denna filmen ingenting om muslimer i allmänhet. De flesta muslimer har inte gett sig på Vilks.

  Det finns ingenting som tyder på att inte en muslim skulle kunna förena sin religion med demokratiska värderingar.


  När det gällde "Ecce Homo" så var det största rabaldret huruvida kyrkan skulle upplåta kyrkorummet för att visa utställningen. Innehållet var kontroversiellt, men knappast något som tog sig förbi kultursidorna.

  SvaraRadera
 39. Tor sa...
  Micke, det måste vara jobbigt att förlora debatter mot en trögskalle. :-)


  Nej.Eftersom du måste lida av nån form av störning som gör det möjligt för dig att hävda att en oupphörligt upprepad lögn skulle leda till "vinst" i den tävling som ditt poltiska liv uppenbarligen utgörs av så har jag stort överseende.

  SvaraRadera
 40. Johan Tjäder: Det finns ingenting som tyder på att en rättrogen muslim skulle kunna förena sin religion med demokratiska värderingar. Varför har inget muslimskt land accepterat FN:s grundläggande mänskliga rättigheter?

  SvaraRadera
 41. Johan Tjäder sa...Däremot säger denna filmen ingenting om muslimer i allmänhet. De flesta muslimer har inte gett sig på Vilks.
  Det finns ingenting som tyder på att inte en muslim skulle kunna förena sin religion med demokratiska värderingar.


  @Johan Tjäder

  Okej, visa en enda muslim som gått ut i media och fördömt den fysiska attacken emot Lars Vilks. Finns det någon svensk Iman som fördömt attacken.

  Det som hände är oacceptabelt. Man lyckades stoppa Lars Vilks föredrag med våld och hot. Det är en skandal att inte polisen och universitetet kasta ut alla bråkmakare och sedan lät föredraget fortsätta.

  Du kan inte hitta en enda muslim som fördömmer detta, inte en enda.
  De muslimer som utalat sig efteråt i SVT Debatt har sagt att Vilks borde ha förväntat sig vad som skulle hända, eller så har de påpekat att bara Van Gogh har blivit dödad.

  Ge Mig bara en enda muslim som fördömmer våldet kraftfullt emot LArs Vilks, du kan inte hitta det, för det finns inte, för alla muslimer saknar demokratiska värderingar när det gäller Vilks.

  SvaraRadera
 42. Finns det en enda svensk fascist som inte jublade över angreppet på Vilks?

  Ge mig ett enda namn.

  SvaraRadera
 43. Försök fatta att det inte finns en enda fredlig muslim som fördömmer hoten emot Lars Vilks.

  Så här låter muslimer i Sverige, detta är sanningen:

  Svensk Imam vill dränka judarna i muslimernas spott
  http://www.youtube.com/watch?v=M5osyP290Rg

  Ta fram en enda muslim, en enda...DET FINNS INTE!

  SvaraRadera
 44. Här har vi ännu en sötgöte muslim som tycker att det var okej att attackera Vilks. Som sagt, man kan bara hitta muslimer som tycker det var bra att Vilks blev attackerad och att man får använda våld för att kränka yttrandefriheten. Det är en stor media lögn att det finns moderata muslimer, de existerar inte. Kom igen nu visa att jag har fel och lägg fram en enda muslim som försvarar vilks. Ni kommer inte hitta någon, för muslimer är antidemokratiska och våldsamma i sin ideologi.

  Muslimer försvarade civilisationen
  http://alazerius.wordpress.com/2010/05/12/muslimer-forsvarade-civilisationen/

  SvaraRadera
 45. Finns det en enda svensk fascist som inte jublade över angreppet på Vilks? Ge mig ett enda namn.

  Så bra då är vi överens, muslimer är likställda med fascister. Det finns massor med olika åsikter om attacken emot vilks bland ateister, kristna och agnostiker. Men bland muslimerna finns det bara en åsikt och det är att Vilks förtjänar att bli fysiskt attackerad, ingen muslim har fördömt attacken.

  SvaraRadera
 46. Hundratals muslimer vill se Lars Vilks mördad
  http://bortkopplad.se/bloggo/2010/05/12/hundratals-muslimer-vill-se-lars-vilks-mordad/

  Som sagt det är bara muslimer som kan få för sig att gå på ett föredrag och sedan stoppa det med våld. En svensk hade på sin höjd skrikit och lämnat lokalen.

  Muslimer hatar bögar, det framgick klart och tydligt när de attackera Vilks, efteråt skrek de åt Polisen att de gör bäst i att aldrig mer låta Vilks komma till Uppsala igen. En kvinna skrek att man får inte visa videos som förolämpar hennes religion. Värst av allt dessa muslimer fick rätt, våld lönade sig. Om man inte tar tag i detta kommer Sverige Demokraterna göra ett rekordval. Sverige Demokraterna har också en snäv syn på vad kultur får innehålla, så då hamnar vi i samma problem igen när det gäller fri konst.

  Som sagt, det finns inte en enda muslim som fördömmer våldet emot Lars Vilks, inte en enda.

  SvaraRadera
 47. Kom igen nu då för fan micke, ge mig ett namn på en enda muslim som fördömt våldet emot Vilks. DET FINNS INTE!!!

  SvaraRadera
 48. Nä men dra på trissor jag hitta en muslim som är kritisk i Sverige, han var det år 2005, vad hände med honom, jo han är hatad av hela muslim Sverige och man kallar honom för Jude som om det vore något dåligt. muslimer är anisemiter, böghatare och våldsverkare och våldssympatisörer.

  Islam är en stor jävla våldssekt som inte fördömer våld emot konstnärer.

  Islamiska förbundet kallar mig "satan"
  http://www.expressen.se/1.258253

  SvaraRadera
 49. Man kan fortsätta hur länge som helst när det gäller muslimer, det tar aldrig slut. De ska ha egna lagar också. hur fan kan man försvara den här Antidemokratiska våldssekten? Visst Sverigedemokraterna vill utnyttja detta, men det är ju öppet mål för dem att göra det när vi inte tar tag i dessa frågor på allvar.

  Muslimskt förbund kräver egna lagar
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/muslimskt-forbund-kraver-egna-lagar-1.562006

  SvaraRadera
 50. Fan va tyst det blev Micke, saknar du argument? är det svårt att hitta en muslim som försvarar Vilks rätt till yttrandefrihet. Låt mig berätta varför, för det finns inga demokratiska muslimer, de är alla lögnare när de påstår att de vill ha demokrati. Skrapar man på ytan kommer det fram att muslimer inte fördömer våldet emot Vilks.

  SvaraRadera
 51. ...Men som sagt jag är öppen för att bli överraskad, ta fram en muslim som fördömer attacken på Vilks.

  SvaraRadera
 52. Micke Lilltroll har lagt sig att sova. Han återkommer säkert när mörkret faller.

  SvaraRadera
 53. Onekligen åstadkom denne Lars Vilks det som var det egentliga syftet med hans "demonstration".

  Det egentliga syftet var att skapa missämja mellan oss människor.

  Alltid finns det de som känner sig trampade på tårna, oavsett vad det än handlar om.

  När man till och med bjuder in dem på detta sätt, så blir det på det viset när fanatiker möter fanatiker.

  SvaraRadera
 54. Onekligen åstadkom denne Lars Vilks det som var det egentliga syftet med hans "demonstration".Det egentliga syftet var att skapa missämja mellan oss människor.Alltid finns det de som känner sig trampade på tårna, oavsett vad det än handlar om.När man till och med bjuder in dem på detta sätt, så blir det på det viset när fanatiker möter fanatiker.

  @Dennis Nilsson

  Din position är inte ärlig. Anledningen till att vilks blev känd var för att han blev censurerad första gången han ville bevisa att konstvärldens påstående att det inte längre finns några tabun inte var sann.

  Ja det kommer alltid finnas fanatiker och en fanatikergrupp heter muslimer. Återigen du kan inte visa en enda muslim för mig som har fördömt våld som metod att avbryta en föreläsning vars innehåll man inte tycker om.
  Nej istället stöttar varenda muslim detta våldsbeteende och säger att Vilks får skylla sig själv.

  Om man har individer i samhället som tror att de har rätt att slåss om någon ifrågasätter dem, ja då är det självklart att man utmanar dem. Låt oss gå igenom vad Islam handlar om. När deras profet var 53 år gifte sig profeten Muhammed med en flicka på 9 år och knulla henne. Fråga vilken muslim du vill om detta och de kommer försvara detta som något naturligt eftersom de båda var gifta.

  Det finns ta mig fan inga gränser för hur jävla sjuk religionen Islam är. Det är fascism i kubik.

  Skulle jag påpeka hitlers brister och politik skulle ingen kalla den personen för fanatiker, men när någon påtalar vansinnet med våldsamma muslimer och deras sjuka världssyn ja då kryper den politiska fega korrektheten fram och försvarar dessa våldssekts medlemmar.

  Än en gång, TA FRAM EN ENDA MUSLIM SOM HAR FÖRDÖMT VÅLDET EMOT VILKS.

  Skulle du emot all förmodan hitta en muslim som ställer sig på Vilks sida så kommer den muslimen bli utfryst av alla andra, det har jag redan visat i ett tidigare inlägg med hänvisad länk.

  När kristna var förbannade över att Jesus hade porträtteras som bög i en kyrka under en konstutställning, så var det ingen som började slåss när bilderna visades, eller folk som hotade direkt att bilderna måste tas ner.

  Du vet lika väl som jag hycklar Dennis, att om man skulle gjort en muhammed bög utställning i en svensk moske, så skulle det bli våldsamt blodigt slagsmål. Detta beror på att Islam och muslimer är våldsamma på ett mycket värre sätt en vad den allmänne kristne är.

  Man måste sluta hyckla om islam det är en jävla skit våldssekt som har en profet som förebild som knullar 9 åringar.

  Här är lite bevis:

  I vol. 8, 73, #151: "Jag brukade leka med dockor i Profetens närvaro, och mina flickvänner brukade leka tillsammans med mig. När Allah´s apostel kom in brukade de gömma sig, men Profeten brukade ropa på att komma och leka med mig." (Fateh-al-Bari sid 143, Vol.13, min översättning från engelska).

  Enligt vol. 9, sid 131. berättar hon hur "Männen och kvinnorna reste sig upp och gick. Guds budbärare fullbordade sitt äktenskap med mig i mitt hus när jag var nio år gammal. Vare sig en kamel eller ett får slaktades för min räkning". Det berättas också hur Muhammed gifte sig med henne tre år innan emigrationen till Medina, när hon var sju år gammal, och fullbordade äktenskapet när hon var nio, när de emigrerat till Medina, och att hon var 18 när han dog.


  DET FINNS INTE EN MUSLIM SOM KRITISERAR MUHAMMED FÖR SIN PEDOFILI, istället mordhotar muslimer dig om du påpekar detta och påstår att detta är okej eftersom de var gifta.

  Det finns ingen gräns för hur jävla dumma i huvudet muslimer är.
  Kristna är också korkade, men muslimer lever efter lagar som hör hemma på stenåldern. De kan inte leva i symbios med ett demokratiskt samhälle.

  INGEN HÄR HAR KUNNAT VISA EN MUSLIM SOM TAR AVSTÅND IFRÅN VÅLD EMOT VILKS.

  SvaraRadera
 55. Vilks har bara avslöjat vilka jävla svin muslimer är om man skrapar på deras yta.

  SvaraRadera
 56. ...när jag talar om att muslimer är svin så menar jag deras beteende, som människor är de bara förvirrade stackare som inte vet vad de gör, men de gör dem knappast mindre farliga. Kanske finns det en fredlig lösning på detta, men en fredlig lösning är inte samma sak som att lägga sig ner och låta folk spotta på yttrandefriheten. Nu ska jag försöka stilla min vrede, för det är som sagt inget bra, men jag blir framförallt förbannad på alla icke muslimer som försvarar denna idiot religion och dess patetiska följeslagare.

  SvaraRadera
 57. @Anonym 12:36

  Tabun kommer det att finnas så länge vi människor finns till.

  Gamla tabun fösvinner och nya kommer till.

  Vad man "vinner" när man hetsar hetsporrar mot varandra torde inte vara något nytt för de flesta av oss.

  Hetsporre blir man när man låter ens svallande känslor styra sitt handlande, och det slutar alltid illa. Man gör och säger saker som man annars inte skulle ha gjort.

  DET gäller oavsett vem man är.

  SvaraRadera
 58. @Dennis Nilsson

  Okej Dennis, men det förefaller ju väldigt klart att Islams tro system leder till att man blir en galen hetsporre om man som muslim sedan blir kritiserad.

  Faktum är att jag tror även Vilks är provocerad, han är provocerad för att någon annan hotar honom att han inte får säga vad han vill. Att hota på det sättet påminner om nazismens inställning till att man inte får kritisera dem. jag tvivlar på att du Dennis skulle ha samma inställning när det gäller Nazister.

  Man måste få påtala att muslimer är våldsamma och sluta hyckla med att Muslimer är för ickevåld. Deras religion är inte för icke våld, de accepterar fysiskt våld som metod även när de känner sig hotade på ett mentalt plan.

  Saken är enkel vi har en massa muslimer i vårt land som har en utvecklingsnivå som ligger nära stenåldern, samtidigt som de svenska samhället jämförelsevis är rätt högt utvecklat.

  För i Sverige Stenar vi inte kvinnor till döds, tvingar dem att bära slöja, tror på tomtar och troll som en väg till sanning.

  Man kan alltid hitta svenskar som också beter sig illa, som exempelvis fotbollssupportrar som slår andra människor bara för att de hejar på ett annat lag.

  Men det är oärligt att acceptera ett fel hos muslimer genom att peka på ett annat fel hos en annan grupp av människor. Det är inte okej, man kritiserar båda.

  Muslimer är så instängda i sitt sätt att tänka att de kan bara hävda sig i samhället via våld, därför måste samhället säga ifrån. Visst kan man titta på muslimer som hjärntvättade människor som det är synd om, problemet är bara att de tycker samma sak om oss, så positionerna är väldigt låsta.

  Muslimer talar våldets språk, det enda språk de förstår, de accepterar våldet. Muslimer kommer inte sluta acceptera våldet förens de genomgått så mycket lidande att de inte klarar av att hålla fast vid sina negativa positioner.

  Problemet är dock att när man är så trångsynt som muslimer är, så kan det också sluta med att de drar med oss alla i sitt helvete.

  Jag är ledsen men Sverige som nation kan knappast va någon psykoterapeut åt muslimer och även om de försökte så skulle de inte hjälpa.

  Muslimer är mentalt sjuka människor och deras sjukdom bygger på att de accepterat ett vansinnigt trosystem som leder till att de accepterar våld, precis på samma sätt fungerar Nazister.

  Man kan inte vara tolerant emot intoleranta krafter som vill slå sönder samhällets byggstenar som bygger på yttrandefrihet.

  Det är ingen mening att ha yttrandefrihet om den bara kan fungera via självcensur, då kan vilika gärna införa muslimlagar så hycklar vi åtminstonde inte. För i praktiken börjar vi få olika lagar för muslimer och övriga människor i Sverige. Det är inte okej.

  Återigen, ta fram en muslim som fördömer våldet emot Vilks, den muslimen finns inte, i alla fall inte idag. Kanske om 100 år, men vi har inte råd att vänta i 100 år på att efterblivna muslimer ska utvecklas. Att ta sådan hänsyn är vansinne.

  SvaraRadera
 59. Gamla tabun fösvinner och nya kommer till.

  När vi talar om muslimer så talar vi om gamla tabun som övriga västvärlden har mognat igenom för länge sedan.

  SvaraRadera
 60. @Anonym 19:15

  Nu tar du allt i. Du borde gå ut på en promenad denna vackra vårkväll och lugna ner de heta känslorna.

  Du kan inte dra alla över en kamm och säga att är man muslim så är man ansvarig för världens all ondska.

  Det var inte så länge sedan, ca fyra generationer, som Sverige var på det viset som du uppfattar "muslimer" är. Fast då var namnet på den religionen "kristendom".

  Islam har inte ensamrätt på att orsaka "helveten" för sina medmänniskor. Vi på den kristna sidan har varit minst duktiga, och fortsätter än idag att vara det, i andra delar av världen.

  SvaraRadera
 61. Ja du Dennis Nilsson, ta och läs kommentarerna av vanliga muslimer och ett blogginlägg av en muslim i länken nedan.

  http://alazerius.wordpress.com/2010/05/12/muslimer-forsvarade-civilisationen/

  Återigen Dennis, du har inte tagit fram ett exempel på en enda muslim som tar avstånd ifrån Våldet emot Vilks, du ljuger ihop fantasier du visar inga bevis för dina påståenden. jag kan utan problem hitta tusentals bevis för att muslimer utövar ondska, eller lågt medvetande för att tala mer i klarspråk.

  Du är förmodligen en liten svensk fåntratt som aldrig har haft en muslim som vän va? jag har haft många muslimska vänner, men när man tar upp vad islam handlar om så klarar de inte av att ta debatten. De försvarar pedofikli, de försvarar våld, de är antisemiter som förnekar förintelsen. Ta en titt på bloggen, börja tala med muslimer och du kommer få se att de alla är judehatare. Nog för att man får kritisera Israel, men muslimer går längre än så de förnekar förintelsen internt och de saknar självinsikt över hur jävliga de själva är i sitt sätt att va.

  SvaraRadera
 62. Islam har inte ensamrätt på att orsaka "helveten" för sina medmänniskor. Vi på den kristna sidan har varit minst duktiga, och fortsätter än idag att vara det, i andra delar av världen.

  Dennis fortsätter med sitt tramsande och påstår att muslimer ska få bete sig som svin bara för att kristna har gjort det. Jag kritiserar både kristna och muslimer men om vi ska ta och leva i nuet så är det muslimerna som har gått för långt när det gäller fallet med Vilks. Men du försvarar detta våld, du är inte bättre än en Nazist.

  Försök fatta muslimer är som Nazister de är judehatare, gå in på vilken muslimsk blogg eller forum du vill och debattera med dem.

  Du kommer då få möta böghat, judehat, hat emot vår demokrati och yttrandefrihet, ja för mig är detta nazism. Dessutom försvarar de pedofili, man får gifta sig med små barn enligt Islam.

  SvaraRadera
 63. Muslimen bloggaren skriver: ”I inlägget ovan skriver jag att reaktionen inte var tillbörlig. Det borde ha varit polisen som ingrep mot Vilks. Jag tycker att muslimer ska verka politiskt för att kriminalisera dylik ”konst” och sedan överlämna det till staten att straffa de kriminella.”

  Jag svarade, men blev censurerad:

  Just det du vill skapa en polisstat precis som nazisterna, folk ska inte få uttrycka sig fritt inom konsten. Muslimer är antisemiter, böghatare och de försvarar profeten Muhammed som gifte sig med en flicka på 9 år när han själv va 53 år gammal. I Sverige kallas det för pedofili.

  Muslimer är farliga människor som accepterar våld, det finns inte en muslim som är för ett fritt samhälle. Ni är en farlig grupp människor som har mer likheter med Nazister än någon annan grupp.

  Du försvarar också att det var bra att man via våld fick tyst på Lars Vilks. Jag vet vad du är för någonting, du är en nazist, varken mer eller mindre.

  Det är jävligt provocerande som svensk att bli hotad att jag inte får kritisera vem eller vad jag vill. Att Muhammed är en Pedofil är ju uppenbart, eller vad fan kallar man 53 åriga män som har sex med 9 åringar? Du blir upprörd över lite bögporr, gå och lägg dig, din profet var i så fall en snuskhummer som satte på 9 åringar.

  Du hatar yttrandefrihet, därför kommer du inte våga ta denna debatt med mig utan att censurera eller hota mig. Du är verkligen ett patetiskt lågliv som hatar demokrati och yttrande frihet.

  Visst ska man få kritisera Israel, men bara för att Israel beter sig illa ger det inte dig rätten att bete dig som en skitstövel.

  LÄNGE LEVE YTTRANDE FRIHETEN, LÄNGE LEVE RÄTTEN TILL FRI KONST. Om du tror du kan ta den ifrån oss misstar du dig jävligt mycket.

  Dina små islam-sagor gör dig bara till en våldsam skitstövel som sympatiserar med våld och förakt emot andra människor. Inte ett enda muslimskt land har haft ett utvecklat samhälle. I alla muslimska länder har man i stor utsträckning sex med minderåriga och med sina kusiner, detta är inte bra för arvmassan och gör ert folk ännu dummare än vad ni redan var innan. Ert kulturförakt gör att ni aldrig kan utvecklas, ni lever på stenåldern, ni lever i skitländer som tvingar er att fly hit och som tack ska ni förvandla Sverige till ett krigiskt skitland också. Ni är tyvärr som en smitta, jag tycker synd om er och hoppas ni tar avstånd ifrån sinnessjukdomen Islam

  SvaraRadera
 64. Att ta avstånd från våld är inte någon specifik muslimsk uppgift.

  Vad jag förstår är det en sisådär 9 miljoner svenskar som inte tagit avstånd, så varför snöa in på muslimer?

  SvaraRadera
 65. "Som sagt det är bara muslimer som kan få för sig att gå på ett föredrag och sedan stoppa det med våld."

  Jag har, flera gånger, blivit stoppad rån att tala av våldsam kärnsvensk vänster.

  SvaraRadera
 66. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 67. @U DO NEWS

  Nej, det är inte acceptabelt att störa en föreläsning i universitetets lokaler, ens om det sker fredligt.

  Vill man protestera så får man göra det på allmän plats.


  Hur många muslimer har du frågat om de sympatiserar med våld? Och hur många svenskar?

  SvaraRadera
 68. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 69. Det år intressant att samma metod som nazisterna använde för för att svärta ner judarna genom att hävda att dessa ägde kollektiva negativa egenskaper fått sånt genomslag att det idag dräller av folk som på fullt allvar hävdar att alla muslimer har ett kollektivt ansvar för vad enskilda muslimer gör.


  Det finns folk som påstår att vänsterns prat om fascistisering är nonsens men om man ser till den del av fascismen som handlar om att skapa fokus på "dom onda" för att därigenom tvinga folk till fascismen för frälsning så pågår definitivt något som på sikt kommer att kosta oss en hel del.

  SvaraRadera
 70. Inte visste jag att du hade en så blandad skara läsare.

  SvaraRadera
 71. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 72. Det är praktiskt för fascister att kunna använda en inkonsekvent lagstiftning som möjligör för dom att hälla skit på utvald målgrupp så länge dom använder sig att religionstillhörighet som prefix.

  Av den anledningen bör alla lagar som reglerar hets mot folkgrupp avskaffas.

  Tanken med lagen är inte att den ska användas som verktyg av fascister som dig.

  SvaraRadera
 73. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 74. Nej jag tycker inte att Islam har några problem.

  Det är omöjligt för en religion att ha problem.

  Människor och djur kan ha problem.

  Ett problem (som gränsar till psykisk störning hos vissa)som människor kan ha är när dom hävdar att det man är politiskt korrekt om man inte hatar andra människor kollektivt vilket du tydligt och klart gör.

  SvaraRadera
 75. Jag är också för föreningsfrihet och att fackföreningar ska få finnas och jag tycker intellektuella ska få yttra sig och va skyddade ifrån att bli attackerade fysiskt av människor som bara tänker med känslorna.
  -------------------------

  Exakt.Så länge dom inte är muslimer och först har slickat dina fötter på kommando.

  SvaraRadera
 76. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

 77. Du tillskriver mig massa egenskaper och du försvarar muslimers kollektiva tänkande som leder till våld på samma gång, grattis.  Tack för att du illustrerar att du har en intelligens som är jämförbar med en sköldpaddas när du motsäger dig själv när du själv och tillskriver miljoner människor en och samma egenskap.

  SvaraRadera
 78. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 79. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 80. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 81. För sådan är deras sekt tro, många föddes in i sekten, som jag bevisat än en gång.
  ------------------------------
  Det enda du har bevisat är att du inte är liberal och helt obildad.
  Det är i.o.f.s väldigt bra att du är tydlig.

  Det ska jag inte ta ifrån dig.

  Gör läxan nu.

  SvaraRadera
 82. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 83. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 84. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 85. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 86. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 87. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 88. Orkade inte läsa alla kommentarer då det, som vanligt, tycks ha resulterat i ngn form av pajkastning.

  Men ...
  Såg på nyheterna härom dagen att Vilks föreläsning hade mynnat ut i en film/bildspel med ett antal homosexuella inbegripna i ngn form av sexuell handling iförda muhammedmasker.
  Då uppstår ju frågan (i alla fall hos mig); vad var syftet med detta?
  Naturligtvis ska man ju få visa sådant men vad i hela friden var syftet med det?

  Johan

  SvaraRadera
 89. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 90. "Syftet är att visa att man inte kan driva med islam utan att man blir mordhotad."

  Det visste vi väl redan innan?

  Johan

  SvaraRadera
 91. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 92. Hej lilla bubbe, dubbe plutte blabbe dudde nutte plutten. Ja snutte tutte lilla mutte nutte fjutte. blubb, blubb, blubb.

  Sov sött Bebis, det är sovdags nu
  Pajkastningen" visar bara att man inte kan kritisera muslimer utan att bli kallad fascist.

  Återigen skiner din helt obefintliga begåving igenom när du för femtionde gången behandlar hela det muslimska kollektivet bestånde av mer än en miljard människor som en enda männisika.

  Du är definitivt arketypen för en fascistoid käring.

  Jag har inga större problem med folks sexuella preferenser men att du dessutom om man dömer av ditt språk verkar skriva dina inlägg iklädd blöjor gör inte saken bättre.

  SvaraRadera
 93. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 94. Det verkar som du har problem att hantera kränkningar.

  Det borde du göra något åt.

  Pröva också at sätta på dig ett par byxor för vår skull.Du kan ju behålla blöjorna under kanske?

  SvaraRadera
 95. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 96. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 97. Men inte fan börjar man attackera någon som säger att nazizmen är ond för att vara en fascist

  ----------------------------------


  Om någon iklädd blöjor likt dig som ägnar sig åt naziretorik riktad mot ett löst sammahållet religöst kollektiv bestående av över en miljard människor och hävdar att alla i denna grupp är kollektivt ansvariga för alla enskilda indiviers gärningar så påpekar man naturligtvis detta om man är liberal.

  Det är helt klart.

  Det finns inte så mycket att välja på där även om tystnaden är bedövande inför ditt skitsvammel.

  SvaraRadera
 98. U DO NEWS sa...
  som vanligt saknar den lilla bebisen argument.
  ---------------------------------

  Har du svårt att hantera kränkningar?

  SvaraRadera
 99. Jag ser att du bidragit med lite initierad analys på Neo`s blogg

  Micke är en bebis. Jag föreslår att när Micke säger någonting så svarar alla: Micke du är en bebis.


  Jag antar att vi kan utgå från att du är stekt nu?

  I så fall.
  Ta av dig blöjorna och sätt på dig byxorna.

  SvaraRadera
 100. Hax:

  Rätt låg kommentarsnivå i den här tråden, tror det är dags att du tar några i öronen.

  Johan

  SvaraRadera
 101. Det är muslimernas fel.
  Har dom tagit avstånd från den här tråden?

  Har du sett ifall ...muslimerna tagit avstånd från kränkningrna i den här tråden?

  SvaraRadera
 102. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 103. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.