2011-05-07

Det här blir roligare och roligare...


"Bodström är slut som politiker."


18 kommentarer:

 1. Haha, stackars Jezjov... :oD

  våldtäkter

  SvaraRadera
 2. hax du skulle nå fler läsare om du var lite mer politisk neutral. Du har väldigt mycket bra rapportering om EU och regeringens förfall. Men du stötar bort massa läsare med det här tramset. Bli lite mer av en professionell journalist när du skriver. Du kan givetvis skriva på ett sätt som visar orimligheten i vansinnet vi ser, men detta banala sosseförakt är tröttsamt. Skriv gärna en kritisk och saklig artikel om sossarna, men den här lekstugan sänker din blogg enormt.

  SvaraRadera
 3. Anonym säger att det är OK om HAX skriver om "regeringens förfall".
  Men det klassas som trams och banalt om HAX refererar till en bok, skriven av en fd riksdagsledamot(s).

  Ack ja, Anonym borde väl istället ta ett snack med Bodström betr dennes "banala sosseförakt" om inte galoscherna passar.

  SvaraRadera
 4. Det är väl bara Micke som glömt logga in. Han kanske inte vill att hans idol ska förnedras?

  SvaraRadera
 5. Haha! Den var bra

  SvaraRadera
 6. Juholt och Bodström konkurrerar om samma spegelbild, samma banan. Och blir Bodström sur är inte steget långt till grannen SD:s bananförråd. Intelligentare än så är inte dessa herrar.

  SvaraRadera
 7. "Bodström är slut som politiker" - det är en mening som man har längtat efter att höra. Synd bara att de nuvarande Bodströmmarna är ännu värre.

  SvaraRadera
 8. Anonym säger att det är OK om HAX skriver om "regeringens förfall".
  Men det klassas som trams och banalt om HAX refererar till en bok, skriven av en fd riksdagsledamot(s)


  Du får faktiskt ta och läsa om vad jag skriver. Hax kan gärna skriva en seriös artikel om ämnet om han vill, men att bara skriva en mening att det här blir bara roligare och roligare är ju rent trams. Det är sättet som det framförs på samt att ämnet i sig bara är rent skvaller. Har ingenting med politiska beslut att göra som påverkar oss.

  Ack ja, Anonym borde väl istället ta ett snack med Bodström betr dennes "banala sosseförakt" om inte galoscherna passar.

  Som sagt du är ett bevis på de oseriösa läsare som dras som flugor till skiten.

  SvaraRadera
 9. ...Ja menar Jurholt eller Bodström, det är ju som att välja mellan pest eller kolera

  SvaraRadera
 10. Anonym: Sossar är ett pantat släkte vilket du bevisar, gillas det inte att få det i nyllet är det väl bättre du hänger på s-info då du är garanterat att bara få idisslade uppstötningar av partitroget folk långt bort ifrån verkligheten!

  SvaraRadera
 11. Det är väl bara Micke som glömt logga in. Han kanske inte vill att hans idol ska förnedras?  Tja Bodström är definitivt att föredra framför Adolf Hitler som din partikollegor sjunger hyllningsånger till på Estlandsbåter när dom ska slappna av.

  Annars är jag varken sosse eller gillar Bodström men det är du för pantad för att ha greppat.

  SvaraRadera
 12. Micke, jaså... har Adolf Hitler varit framme igen?

  SvaraRadera
 13. Tja,ja "Micke" Grottat ned dig för mycket igen i lådvinet- flåt- haschishen?

  Du har än inte förstått att den ideologin du förespråkar är mycket mer intimt förknippad med A. Hitler än de du är motståndare till?
  Ballah Snackbar och allt det där!

  Ann Onym

  SvaraRadera
 14. Anonym: Sossar är ett pantat släkte vilket du bevisar, gillas det inte att få det i nyllet är det väl bättre du hänger på s-info då du är garanterat att bara få idisslade uppstötningar av partitroget folk långt bort ifrån verkligheten!

  Har aldrig röstat på sossarna och du är bara ytterligare ett bevis på vilka pantade idioter som Hax drar till sig genom den här typen av innehållslösa inlägg.

  Hax vill du verkligen ha så här jävla dumma läsare, håll dig på din högsta nivå istället, den har jag respekt för och på den nivån kan du kritisera sossar hur mycket du vill. Jag vill bara slippa se sådana här sandlåde-inlägg.

  SvaraRadera
 15. Du har än inte förstått att den ideologin du förespråkar är mycket mer intimt förknippad med A. Hitler än de du är motståndare till?


  Liberalism?

  Nej.

  Sverigedemokraterna ÄR bokstavligen grundat av svenska fascister och nazister och så sent dom för två år sedan sjöng den nuvarande riksdagsledamoten Petzäll ordagrant hela texten till sången "Sverige Leve" skriven av den svenska nazimenens portalfigur
  Lindholm


  Och Petzäll har fortfarande inte berättat var och varför han lärt sig sjunga denna sång vilken sannolikt mindre än en promille svenskar känner till eftersom den utgör kronan på den svenska nazistiska "sångskatten"


  Det är det partiet som Wänsterwiki och du gillar därför att ni delar deras syn på judar...nej visst ja..förlåt...muslimer ska det vara.

  SvaraRadera
 16. Kan killen inte få vård ?

  SvaraRadera
 17. Din vän riksdagsledamoten Petzäll har fått vård för sitt drog och alkoholmissbruk.

  SvaraRadera
 18. Det är lustigt att SD:are hatar S, dem har ju så mycket gemensamt.

  Rykten om simulering - men inga bevis
  http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=56605

  Citat:FEM RIKSDAGSPARTIER krävde en allmän amnesti för de apatiska barnen. Socialdemokraterna, med stöd av moderaterna, röstade ner förslaget.
  - Ett bra beslut, allt annat hade varit en humanitär katastrof, sade migrationsminister Barbro Holmberg (s) i en kommentar.

  Citat:THOMAS JACKSON säger sig vara stark motståndare till mångkultur och har dessutom ha nära band till en före detta Nationaldemokrat, Mats Strandberg, som sprider rykten på nätet om ryska droger som tänkbar faktor när barnen manipulerar svenska myndigheter.

  Thomas Jackson är alltså den auktoritet som en statlig utredning lutar sig mot vad gäller påståendet om apatiska barn som simulerar. Och han har aldrig träffat ett apatiskt barn.

  ---------------------------------

  Som sagt Moderater, Socialdemokrater och Sverigedemokrater driver samma politik med hjälp av experter som är Nationaldemokrater.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.