2011-05-03

FreedomFest

Missa inte FreedomFest 2011 i Stockholm lördag den 14 maj.

Många intressanta talare. ;-)

3 kommentarer:

 1. Freedomfest:


  "Vi tar inte emot föreningsbidrag eller andra offentliga bidrag. Men vi tar gärna emot donationer från privatpersoner, företag och andra organisationer"


  Precis.

  SvaraRadera
 2. Hur mycket har dom fått hitills och av vilka.
  Jag vill veta vilkas frihet vi ska lösa först.

  SvaraRadera
 3. Jag såg denna inbjudan tigare på hemsidan för "The Climate Scam", och jag var frestad att göra en reflektion som jag tror är mer passande att skriva här hos dig och dina läsare, HAX...

  Ja, det är bra att frihetssinnade träffas och startar diskussioner, och vem vet om inte Freedom Fest kan vara en del av den början på en ny folkrörelse som förhoppningsvis växer fram när man ser att frihetsfrågan har relevans i många olika frågor som präglar samhällsdebatten (dock med begreppet "frihet" alltjämt frånvarande där).

  Dock vill jag flagga för att svenska libertarianer och frihetsvänner inte bör gömma sig på konferensanläggningar och exklusiva möteslokaler med höga entréavgifter, utan också försöka ta sig ut till vanligt folk på gatan som inte vet att det finns en demokratisk möjlighet att rösta på något annat än de sju socialdemokratiska partierna som sitter i Riksdagen.

  Det är möjligt att den svenska frihetsrörelsen kan nå många av sina - ännu ej fullständigt formulerade - mål i egenskap av en resursstark lobbyorganisation. Men som demokrat och gräsrotsaktivist anser jag att den svenska frihetsrörelsen också skall agera med benäget stöd från väljarna.

  Det är viktigt att man bygger upp ett varumärke som är så attraktivt att det kan prövas av väljarna, och inte begränsar sig till att vara en exklusiv klubb som kan uppfattas som "von oben". Jag vet att demokrati är en jobbig omväg för att få sin vilja fram, ändock är det den vägen som ger mig det renaste samvetet.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.