2011-05-02

Pirat-voteringar

Rick Falkvinge har lagt upp lite förslag till hur man kan förstå, tolka och rösta på vissa saker på Piratpartiets pågående årsmöte på nätet. Det verkar vettigt. Det är bra att någon lyfter det som är viktigt, så att mötet inte helt tas över av ett litet antal människor som i princip bor på nätforumet.

Själv lägger jag mig inte i Piratpartiets inre liv längre.

13 kommentarer:

 1. Fräcke Fransson02 maj, 2011 14:20

  Nu har jag iofs inte läst ditt blogginlägg här ovan, men det hindrar mig förstås inte från att svara. Adjö.

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! "jag lägger mig inte i... MEN RÖSTA SOM RICK SÄGER! fast jag bryr mig inte... eller så." Lågt Hax, riktigt lågt.

  SvaraRadera
 3. Illa nog när folk gnäller på HAX för att han gräver i smutsig byk.

  Än värre när piratpartister sätter sig och ylar med. Ärligt talat, vad är det för troll?

  HAX har upplyst om ett blogginlägg från Rick som påminner om att man kan delta i röstningen. That's it. Vilket, by the way, är helt i enlighet med HAX reélla jobb.

  SvaraRadera
 4. @Fräcke Fransson, nu har jag iofs inte läst din kommentar men det hindrar mig förstås inte från att säga att du är ett troll och en idiot.

  /A

  SvaraRadera
 5. "Själv lägger jag mig inte i Piratpartiets inre liv längre."

  Ändå anser du det nödvändigt att blogga om vad som sker "inom Piratpartiet".

  SvaraRadera
 6. Jag har en teori om PP som det ska bli skoj att se om jag kan bekräfta. Den lyder:

  Frid råder endast i PP på midsommardagen, för då är folk för bakfulla för att käbbla.

  Ska bli skoj att checka live-sidan då.

  Nu ska jag ut i garaget och fortsätta bygga på min unika bilmotor. Den ska endast drivas av interna stridigheter, så jag antar att jag får låta bilen stå på midsommardagen :)

  /Smen

  SvaraRadera
 7. Själv lägger jag mig inte i Piratpartiets inre liv längre.

  Nja du uppmana pirater att göra sin röst hörd så att inte de fåtal som occkuperar forumet får styra och ställa. Vi vet alla vilka dem är, Winston Smith (dock helt annorlunda en orginalet, snarare dess motsatts)Drake ICN, Socialist på steroider som inte bryr sig om fördelningspolitik, med andra ord fullkomligt galen. Tommten so hela tiden vill förminska internets frihet via anti barnporrslagar, vad gör han i Piratpartiet?
  Ja det där var toppen på vansinnet på PP:s forum, den har du de destruktiva bröderna Andersson som endast sysslar med att skriva +1 på forumet när en idiot uttalar sig. Partiet i stort hatar dem, men det göder bara deras energi.

  SvaraRadera
 8. Winston Smith02 maj, 2011 19:29

  @Anonym, vadå vansinne? Jag var väl nästan ensam om att ställa relevanta frågor i utfrågningstrådarna inför det pågående styrelsevalet.

  SvaraRadera
 9. Men har det framgått huruvida du Hax ser på din framtid i parlamentet? Vill/tänker du fortsätta jobba åt Engström?

  SvaraRadera
 10. Verkar finnas några troll som ständigt angriper Hax utan substans i sina uttalanden...

  SvaraRadera
 11. @Anonym, vadå vansinne? Jag var väl nästan ensam om att ställa relevanta frågor i utfrågningstrådarna inför det pågående styrelsevalet.

  Winston Smith är en infiltratör i PP som vill upprätthålla Polisstaten. En riktig gatekeeper. Hans fråga till Hax var varför han inte skrivit på forumet innan.

  Jävla fåne, Hax arbetar i EU för PP och skriver dagligen på sin blogg, men visst han ska givetvis även skriva på PP:s forum enligt Winston, för Hax har ju all tid i världen och via PP:s forum når han ju färre människor än via bloggen så det vore ju en bra idé enligt den falske Pirat förrädaren Winston.

  SvaraRadera
 12. Winston Smith vi ska göra allt vi kan för att sänka ditt inflytande i PP, tids npg kommer alla fatta vem du är. Du är avslöjad din jävla förrädare. Gå med i Moderaterna där du hör hemma.

  SvaraRadera
 13. Winston Smith03 maj, 2011 19:19

  @Anonym, jag ställde andra frågor också men anledningen till just den frågan var förstås att noll närvaro på forumet också innebär noll aktivitet på medlemsmöten m.m. också vilket jag fann tillräckligt märkligt för att ställa en fråga om det.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.