2012-02-25

I Putins Ryssland


Justice for Sergei - director's cut from ICU Documentaries on Vimeo.

Detta är en film som alla bör se – den flerfaldigt prisbelönta dokumentären Justice for Sergei.

Det är en fullständigt vidrig historia om rättsövergrepp, offentligt sanktionerad brottslighet och död i dagens Ryssland. Man tappar fullständigt andan.

Siten Justice for Sergei»
Europaportalen – Riksdagsmän: Straffa Magnitskijs banemän»

Naturligtvis skall jag även lägga upp en länk är andra sidan kommer till tals: Här är den»

5 kommentarer:

 1. This is the legacy left behind by the masters of experimental totalitarian socialistic rule and 70 years of communistic distribution of perverted societal morale and ethics.

  In poverty, injustice and inhumanity we all stand equal without the presence of true freedom and the rule of the classic enlightened liberal man.

  SvaraRadera
 2. This is the legacy left behind by the masters of experimental totalitarian socialistic rule and 70 years of communistic distribution of perverted societal morale and ethics.
  --------------------------------
  Ryssland är liksom Kina högerstyrda dikaturer och konsekvensen av vad som händer när man tillämpar Friedmas recept på havererade diktaturer.

  SvaraRadera
 3. Här är lite nyheter om det land som ska köpa in sig i Europa nu när det är billigt.Vi är hemskt tacksamma för det.  http://www.dossiertibet.it/news/tibet-tibetan-comedian-detained

  SvaraRadera
 4. Idag är det inget större skillnad på hur vi här i "väst" behandlar de som har modet att som Sergei, stå för ett rättssamhälle.

  Ex-vis anses inte waterboarding längre vara tortyr. Att fängsla individer utan någon dom i domstol går numera också utmärkt.

  Våra MSM-medier brukar inte skriva inte om det heller. När de gör det, så blir det i bästa Pravda-stil.

  En annan utmärkt dokumentär och ögonöppnare om maktens män och kvinnor är "FSB-Litvinenko-False.Flag-Storyville". Googla på torrents, för att finna den.

  SvaraRadera
 5. Om man kallar Ryssland och Kina höger eller vänster spelar ingen roll. De är auktoritära regimer, särskilt Kina, och det är det som spelar roll. Jag håller med Icepickinthehead om att 70 års auktoritär socialism säkert har satt sina spår i sättet att tänka hos makthavare och andra, men det vore rättvisare att beskriva det som att det är 1000 år av auktoritärt styre som har format Ryssland, för likheterna mellan tsar-Ryssland och Sovjetunionen var faktiskt väldigt stora.

  Låt oss sluta tänka höger-vänster och börja tänka frihetligt vs. auktoritärt istället.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.