2012-09-17

Request for Comments - Islands of Resilience

Om någon vecka kommer Piratpartiet i Europaparlamentet att vara med och presentera rapporten Islands of Resilience tillsammans med den isländska chefspiraten Birgitta Jonsdottir. Tanken är lite att leda saker och ting rätt, ifall islänningarna till slut får för sig att gå med i EU.

Erik Josefsson jobbar med det här projektet och är intresserad av feedback, så jag lovade att fråga bloggens läsare. Draften till rapporten och information om hur man lämnar feedback hittar du här.

6 kommentarer:

  1. Försök övertyga de om att stanna utanför EU till varje pris. Island borde vänta på att UK, Estland, Danmark, Finland och Sverige lämnar EU och då gå in i ett nordeuropeiskt samarbete istället.

    SvaraRadera
  2. Vad Rebecca sade, övrigt pladdrande är meningslöst...

    SvaraRadera
  3. Jo, jag vet. Men tanken med det här pappret är att visa att Island är rätt OK informationstekniskt - och om de öppnar förhandlingar med EU, då kanske det är EU som bör ändra sig, inte Island.

    SvaraRadera
  4. Island är ingen bogserbåt tyvärr, möjligen en roddbåt, vid sidan av Titanic (EU).

    Trodde Bryssel-jobbet hade botat din naivitet vid det här laget, HAX?

    SvaraRadera
  5. Men herregaaawd, det borde väl alla fatta vid det här laget att EU inte kommer "ändra sig" i någon fråga alls.
    Tror du inte att dom kommer köra med samma smygande fulspel, fusk och skurkmetoder som i alla andra frågor, innan och efter att Island eventuellt skulle gå med.
    EU kommer att vara EU även när island är med i EU.
    /ANOn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag hoppas att du lyckas övertyga dom att inte gå med och att du motar olle i grind.
      Tack för din aktivism!
      /ANOn

      Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.