2012-10-04

Nätattackerna - Finns det någon plan?

Nybloggat på Nyheter24:

Nätattackerna - Finns det någon plan?

En något lakonisk betraktelse.

15 kommentarer:

 1. Med tanke på att det nu avslöjats att CNN sponsras av diktaturer och gör propaganda nyhetsinslag som gynnar diktaturer så fattar man varför internet som konkurrerande media måste bort.

  http://www.youtube.com/watch?v=CFDC7zmJgQg

  SvaraRadera
 2. http://www.corbettreport.com/corbett-report-radio-231-more-lies-in-the-never-ending-war-on-terror/

  relaterat till ämnet

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att dom personer som attackerar den svenska demokratin genom att spärra tillgången till svenska myndigheter får sina straff för sina försök att rädda internetjesus från att svara på frågor om hur han hanterat dom två fruntimmer som anmält honom för våldtäkt.

  Det är inte rimligt att se på detta på något annat sätt om man är demokrat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det handlar om attacker och nedstängningar av torrentsidor, inte om Assange. Men jag förstår att det är frestande att köra vidare i hacka på Assange-spåret. Det spåret är ju ändå rätt så djupt nu hos dig Micke...

   Radera
  2. They framed Assange. It was a judeo-christian-state-capitalistic-setup. Case closed.

   Radera
  3. @Micke

   Dessa så kallade "nätattacker" är närmast jämförbara med fredliga om än högljudda och manstarka demonstrationer som på grund av trängseln hindrar ingången till vissa byggnader.

   Ditt argument går helt enkelt ut på att det skall vara förbjudet för folk att samlas på allmän plats och ropa för högt.

   Eller tänker du som så att alla skall få demonstrera enbart om de delar din åsikt?

   Vad gäller Assange behöver man - återigen - inte helgonförklara honom eller oskyldigförklara honom för att anse att Svea Rikes rättsväsende sköter saken erbarmligt uselt. Det i sig är faktiskt värdigt en demonstration.

   Om inte så måste man på samma boliner säga att hela svenska vänsterrörelsen (och, för den delen, arbetarrörelsen) sedan början av 1900-talet i samma anda borde straffats hårt för att de hötte med plakaten.

   Micke, jag föreslår du tänker både en och två gånger på vad det egentligen är du säger. Du håller i sak samma brandtal som borgerligheten höll för att försvara militärens ingripande i Ådalen.

   Radera
 4. i så fall kan demokrater dra åt fanders, minioriteter ska också skyddas. det finns dem som anser att demokrati har något att göra med underrättelsetjänsters smutskastning. get lost Micke du är en idiot. En sjuk sådan. Sök hjälp Facistkräk! Du och Mussolini hade kommit bra överens

  SvaraRadera
 5. Julian Assange är inte en minoritet. Julian Assange är en narcissist som inte anser sig behöva svara på frågor gällande dom två polisanmälningar som gjorts mot honom och som vänt sig till ett land utan pressfrihet för att få det skydd mot dessa frågor som han anser sig behöva.

  Att du är en obildad idiot vet vi redan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du tilltalar fel person, jag är den du brukar kalla obildad idiot. P.g.a. att jag gillar Farrage och p.g.a. du är en fascist med näsan i Barroso's stjärt.

   Radera
  2. Det här rör sig inte om Assange, Micke. Det rör sig om att ett flertal individer på egen hand har gjort den digitala ekvivalenten av att ställa sig utanför en myndighet, hötta med plakaten och ropa högt.

   Och i det läget håller du ett borgerligt brandtal mot din egen ekvivalent av "stenkastarvänstern".

   Det du är är en jäkla hycklare. Medvetet eller ej.

   Vad man tycker om Assange eller ej är totalt ovidkommande angående om folk även digitalt skall ha rätten att demonstrera - vilket är vad en överbelastningsattack i de flesta fall egentligen är.

   Radera
 6. Julian Assange är inte en minoritet. Julian Assange är en narcissist som inte anser sig behöva svara på frågor gällande dom två polisanmälningar som gjorts mot honom och som vänt sig till ett land utan pressfrihet för att få det skydd mot dessa frågor som han anser sig behöva.

  Att du är en obildad idiot vet vi redan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad röker du får något? Måste vara grejer man blir bra jävla yr på.

   Såvitt jag vet finns det bara EN Julian Assange, om de inte klonat honom...

   Radera
  2. Ja om man måste vara en obildad idiot för att kategorisera en enskild narcissist och haverist för en minoritet .

   Radera
  3. Jag har garanterat en bättre och mer gedigen utbildning än dig, det lilla gentlamannatrollet.

   Vad har du för utbildning själv då? Troll-degree från Ankeborgs Universitet?!
   Narcissist och haverist - det är beskrivningar som passar in alldeles ypperligt på dig själv Micke. Men det kommer du aldrig att inse, men inte gråter jag för det. Fortsätta vässa du, jag har utbildning, energi och lust så det räcker för tio stycken av dig Micke.

   Kom igen kalla mig för obildad idiot igen då. Eller varför inte nämna tid och plats så kan du få säga det till mig personligen. Men det törs du inte eftersom du är en jävla syltrygg som fick kämpa sig igenom grundskolan. Nu lever du väl på bidrag eller på skattepengar i någon annan form...

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.