2012-11-27

Nu får de väl snart ge sig...


I dag bränner de ilskna bönderna utanför Europaparlamentet saker – och häller ut tiotusentals liter mjölk, som luktar illa.

"We can not afford to feed you anymoore" skriver de på sina banderoller. Vilket är franska för ro hit med era skattepengar.

15 kommentarer:

 1. De får väl höja sina priser istället då?

  SvaraRadera
 2. kan väll inte lukta mer illa än vad de brukar göra i Frankrike.

  SvaraRadera
 3. Verkar som franska börjar bli ett världsspråk igen då, för det tycker jag alla skriker.

  SvaraRadera
 4. Alla som tvingas betala så mycket i skatt som vi i väst gör borde demonstrera sådär vilt. Ge oss skattepengarna tillbaka.

  Ett tips till KD är att ta bibelns tionde som riktmärke.

  SvaraRadera
 5. brukar inte de som utreder EU:s jordbruksstöd försvinna spårlöst alternativt hittas döda under oklara omständigheter?

  SvaraRadera
 6. "We can not afford to feed you anymore" - samma sak säger vi skattebetalare inom EU. 9 av tio bönder i europa kan lägga ner verksamheten, det de håller på med är ren o skär centralövervakad arbetsterapi, obetydligt annorlunda administrerad verksamhet än de sovjetiska kolchoserna.

  SvaraRadera
 7. Bönerna har nu lämnar Plux. Äntligen.

  SvaraRadera
 8. Hax nu har du en blind fläck igen. Bönderna är inmålade i ett hörn, deras protester skulle tystna om man skapade ett samhälle som de kunde verka i naturligt. När ska du skriva om företaget monsanto och deras hemska patent och deras globala projekt att döda konkurenters grödor med hjälp av olika program ifrån stater. Samt EU:s odlingsförbud på vissa marker etc.

  återigen Eco Engineering är en metod som kineserna använde under OS för att slippa regn, men det har andra användningsområden också. Se filmen What in the world are they spraying på Youtube om just Eco Engineering och dess historia, syfte och användndinsområden.

  SvaraRadera
 9. Äh, det finns snart inga bönder kvar längre i världen
  Alla skattediande byråkrater och kontrollanter får väl terrorisera husdjursägarna i stället.
  I Sverige finns det bara 4992 mjölkbönder kvar nu, så det är snart slut med jordbruksstödet eftersom det inte finns några bönder kvar.

  SvaraRadera
 10. Nä, just det. Snart finns inte en enda bonde kvar i heeela världen, just det. Å Då svälter vi ihjäl eftersom det inte finns en enda bonde kvar i hela, hela världen. [facepalm] Nä, ta o skicka ut varenda jeevel av det lata bourgeoisiepacket på landet så kan de börja plöja sin egen jord o slakta gris och mjölka ko så får de se hur lätt det är. Bönder e så föribannat vana att bli daltade med av staten att det är löjligt. Fan ska de ha ett eget departement för med eget försörjningsstöd?

  SvaraRadera
 11. Sorry glömde, maten kommer ju från ICA, mitt fel! vad dum jag är.

  SvaraRadera
 12. Det är lugnt, vi andra har råd att föda bönderna – om de bara låter oss köpa maten fritt från andra än dem.

  SvaraRadera
 13. Hax och hans högervänner är de största fejk libertarianer som finns som svartmålar bönderna istället för systemet. här är riktig rapportering av Adam Kokesh.

  Farmers Milk Cops & EU
  https://www.youtube.com/watch?v=YEOeeiHApXc

  SvaraRadera
 14. svenska högern är en skamfläck fylld av giriga kräk som saknar rättvisa. Man kan va med vissa högerlibertarianerna i USA, men i Sverige är alla Libertarianer facister.

  SvaraRadera
 15. Kanske är dags att kolla var jordbruksstödet hamnar
  farmsubsidy.org/SE/
  Kanske är dags att börja hugga mot roten.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.