2012-11-07

Ständigt, denna Vessla...

11 kommentarer:

 1. Skattesmitare! Falskmyntare! Oregistrerade hunduppfödare! Folk som lagar mat med mättade fetter!

  SvaraRadera
 2. Elakt. Ta ansvar för era egna handlingar istället för att angripa någon som gör ett bra jobb i EU för att ta hand om buset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör ett bra jobb? Vem? Hon?
   Ta hand om buset? Vilket bus?
   Skulle vara snus-smuggling då kanske,
   något som Sverige stödjer via inhemsk industri.

   Radera
  2. Är du lobbyist Nejtillpirater? Har du betalt för att skriva här?

   Radera
  3. Den betalda lakejen NTP förnekar sig icke i sin absurda etatism.

   Radera
 3. Betald... Nej, jag representerar bara resten av befolkningen, ni minns kanske att PP bara fick ynka 0.65% i senaste riksdagsvalet? Vi snackar särintressen här.

  Jag anser att lagar ska följas, brottslingar ska bestraffas. Och upphovsrättslagen är befogad och ännu viktigare i och med informationssamhället.

  Detta är åsikter jag har som privatperson, jag jobbar inte ens en bransch som har kopplingar till upphovsrättsindustrin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du kanske är folkpartist?

   Anledningen att PP inte fick mer röster var väl främst för att massmedia och övriga partier kategoriskt vägrade att diskutera integritetsfrågor det valåret?

   Om bara 0,65% av befolkningen sysslade med det ni kallar för upphovsrättsbrott förstår jag inte varför du lägger sådan tid och engagemang till att företräda upphovsrättsindustrins åsikter. Och numera Censilia's idiotiska planer på att göra om internet till nån form av kabel-tv. För att inte tala om allt annat stolleri som kommer från denna dam och hennes entourage.

   Men du kanske bara är en nyttig idiot som gör deras jobb gratis?

   Radera
  2. Jo, vi har läst litet grann av dina "åsikter". De påminner om en aningen strängare variant av den typen av "liberalism" som Honecker stod för.

   Ärligt talat, din ofta uttalade åsikt om att alla medborgare skall och måste övervakas för att folk fildelar, exempelvis, är redan där över gränsen för vad ett civiliserat samhälle kan ta sig för.

   Samma sak som dina åsikter om "proportionalitet" inom lagstiftning vilken i praktiken oftast har gått ut på att oskuldspresumptionen måste suddas ur lagboken.

   Om det är så att du inte får betalt för att häva ur dig sådant nonsens då måste det betyda att du faktiskt tror på att en värld där lynchjustis, massövervakning och bristfällig rättssäkerhet är fullt försvarbar för att person A i denna värld kan tänkas ta en kopia och skicka till person B.

   Det gör dig till en rätt fruktansvärd person.

   Radera
  3. Lucretia: Om bara en tiondel av ryktena om PPs interna struktur är sanna så är det inte märkligt alls att det gick så uselt för dem. Att söka felen hos sig självt är alltid smärtsamt för alla.

   Radera
  4. Det är såklart en bidragande orsak ja. Medlemmar från andra partier (som går med i PP, mest för att det är gratis och mötena oftast sker på nätet) för att obstruera och skapa kaos.

   Radera
  5. Det vita vinet är orsaken till de onödiga parenteserna...

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.