2013-08-22

Dags för sommarens höjdpunkt!


Nu tar jag ett par dagars paus – för att åka ut i skogen, på Frihetsfrontens sommarseminarium. I den mån vi har nättäckning kan det komma lite uppdateringar på Facebook och Twitter. En mer utförlig rapport kommer här, i efterhand.

Jag vill dessutom passa på att föreslå taggen #FFsommar för de deltagare som twittrar från evenemanget. Om allt fungerar kommer sådana tweets att dyka upp nedan.


3 kommentarer:

 1. Har bloggat!

  Vad gör en sosse på Frihetsfrontens sommarmöte?

  Klicka HÄR

  SvaraRadera
 2. De spionerar givetvis. Förstår väl alla att etatisterna vill ha koll på de presumtiva anarkisterna och omstörtarna. Eller så börjar sossarna inse att deras "frihets"koncept är en tom tunna och söker kunskap om vad det där med Frihet verkligen är för nåt.

  Om kontroll-, reglerings- och förbudsivern inte ges tillräcklig och regelbunden propagandanäring åt en sosse börjar de se sig förvirrat omkring och undra vad som står på. De börjar tvivla på sin övertygelse som en kristen som inte pallar Guds inkonsekventa interventioner på Jorden och sen söker de sig till Djävulen för att få höra vad det nu var han sa igen, den där gången de sist möttes vid det berömda vägskälet.

  SvaraRadera
 3. Ha! Lite kul faktiskt. Jag läste inte Tommy Rådbergs blogg förrän efter jag skrivit kommentaren. Och även om han vill skämta om sitt spionerande så skriver han att det är just det han gör ... förutsägbara som androider.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.