2014-07-24

Ett EU på dekis gör Europa känsligt för rysk maktpolitik

I dag är det helt enkelt för varmt för att sitta inne vid datorn. Så istället rekommenderar jag denna artikel i The Telegraph...

Stalled recovery leaves Europe defenceless against economic shock from Russia »

Ett EU där den ekonomiska inkompetensen nu till och med börjar dra ner Tyskland i träsket. Och ett Ryssland på offensiven. Vad kan väl möjligen gå fel?

11 kommentarer:

 1. Vi väntar på vad Micke säger
  Han vet o han kan guida oss.
  Micke Vad kan väl möjligen gå fel?
  /En som aldrig frågat förr

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Micke" är bara SD-röstfiskaren Amnexis lilla strumpdocka.

   Radera
  2. Anonym 11:38:

   Du bygger halmdockor i bästa micke-stil ser jag. Du tror inte HAX hade reagerat om samma IP-nummer sitter och diskuterar med sig själv?

   Jävla nöt som tror det är tre pers på internet.. vem fan tror du att du är? Beatrice Ask?

   Sluta spamma dina ärthjärne-teorier nu eller vänd dig till HAX och be han klargöra att vi inte har samm IP-nummer. Så slipper du klottra dina förvirrade utgjutelser om sockpuppets under mina och andras inlägg. Efterblivna muppdocka!

   Radera
 2. Kan det gå mer fel när man som nu är helt i händerna på USA? EU ska avhålla sig från både USA:s och Rysslands geopolitiska manövrar och framförallt hålla USA borta från europeiska affärer och politik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just så, kan vi spela filmen baklänges
   och betala tillbaka/avvisa Marshallplanen.

   Radera
  2. Bra rutet; förbjud engelska språket först o främst
   Visst duger franskan väl så bra
   T ex
   INFO LE FIGARO - Les mouvements Les Chiennes de garde et Osez le féminisme attaquent l'entreprise ferroviaire qui a détourné un site pornographique pour promouvoir des tarifs préférentiels destinés aux jeunes.

   Radera
 3. Ni lär väl fortsätta att vifta med USA-flaggor ända tills de dragit in er i
  Tredje världskriget

  "Ryssland på offensiven"! Jaha du, genom att bli omringad av USA:s militärbaser då, menar du? USA som spenderar lika mycket på militär upprustning som hela övriga världen tillsammans, inklusive Ryssland. Läs artikeln under länken här ovan.

  SvaraRadera
 4. Jag är Libertarian. Varenda dag skummar jag igenom gammelmedia som vinklar allt i en enfald som inte alls är i linje med begreppet mångfald som de så gärna babblar om. Yttrandefriheten är död, och ingen “journalist” bryr sig det minsta. Begreppet “journalist” har blivit ett skällsord i mina öron.
  Lyckligtvis finns alternativa medier. Via Riktiga Nyheter får man en hyfsad överblick. Sen läser jag naturligtvis HAX varje dag.

  Ändå har jag lyckats missa vad det är för fel på den där Putin. Visst, han är politiker i ett stort korrumperat land, men jämfört med alla andra politiker, i alla andra korrumperade länder (100% av resten) så framstår han som en ovanligt sansad och vettig snubbe. Hittills har han satt käppar i hjulet för åtminstone två allvarliga försök från en sk fredspristagare att starta ett tredje världskrig (Syrien och Ukraina). Om det fanns ett fredspris värt namnet så skulle Putin troligen varit den som förtjänat det bäst. Men jag kanske har missat något? På vilket sätt har Putin gjort fel?

  Olaf

  SvaraRadera
 5. Med tanke på hur Tysken blivit beroende utav Rysk gas den senaste tiden så tror inte jag sanktionerna mot Ryssen kommer bli särskilt hårda eller långvariga.

  SvaraRadera
 6. Putins fel är att han med vapenmakt installerat lydregimer i två områden och annekterat ett tredje. Det är inte sådant goda grannar gör.

  SvaraRadera
 7. Tänkvärt från PAUL CRAIG ROBERTS, en trovärdig källa som av allt att döma varit med förr: http://www.friatider.se/hetsen-mot-ryssland-hotar-oss-alla

  Olaf

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.