2014-07-17

Regeringen och (S) allt mer isolerade i fråga om datalagringen


EU-domstolen har upphävt EU:s datalagringsdirektiv, eftersom det strider mot de mänskliga rättigheterna.

Juristerna i EU:s ministerråd säger att datalagringen nu måste upphöra.

Tysklands justitieminister har dödförklarat datalagringen.

Österrikes högsta domstol har sagt ett tydligt nej till datalagring.

Och nu har även FN:s människorättskommissionär sagt att datalagring är en väldigt dålig idé.

Men regeringen och sossarna ger sig inte. De vill till varje pris fortsätta att lagra data om alla svenskars alla telefonsamtal, SMS, e-postmeddelanden, nätuppkopplingar och mobilpositioner.

De vill dock inte diskutera frågan i den kommande valrörelsen, utan gömmer den tills vidare i en utredning. (Dock har vi redan fått indikationer på att utredaren kommer att leverera precis det utredningsresultat som maktpartierna vill ha.)

26 kommentarer:

 1. Man känner väl sig nödgad att ha kvar grejerna, så att alla nazister som vill sänka invandrings-inflödet till nivå med våra nazistiska grannländer, ska kunna spåras upp snabbt och sättas i läger om det skulle krisa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att vara allvarlig en sekund: Jag fattar inte att (SD) stöder massövervakningen. Fattar de inte att de själva är bland primärmålen?

   Radera
  2. SD är väl inte resurser vad gäller spirituell biljans?

   S och SD promotas via olika medel för att vinna valet. S för att de är motsatsen till M, och att folk skall köpa den "sanningen". SD för att folk skall tro att de skall ändra på något.

   När de väl kommer till makten (SD) så är de för små för att påverka på riktigt och man kommer att skylla på "politiska realiteter" när allt bara flyter på som vanligt efter valet i migrationshänseende.

   Det som inte kommer att flyta på är den ekonomiska realiteten. SD är anpassad för att kunna skyllas på när ekonomin brakar ihop rejält.

   De är helt enkelt offerlammet och frågan är om de begriper detta.

   Radera
  3. Offerlammet för för vilka då?

   Radera
  4. Jag har också försökt få svar på varför de stöder massövervakningen. Det är mycket bekymmersamt och en sak som jag anser vara mycket pinsam. Dock ser man att bland de nätaktiva Sverigedemokraterna är motståndet mot massövervakningen stort. Det finns alltså möjlighet att förändra partiets inställning. Vi får se, partiet är ungt och är under förändring då det växer kraftigt. Vi får se om det blir sol eller pannkaka.

   Det minskar också SDs värde som rottingen man kan hota de andra partierna med smisk med... Helt klart. Dessbättre så smäller en ansvarsfull invandringspolitik fortfarande högt.

   Vi får väl se vad som händer. Åker Åkesson på Bilderberg-möte är han definitivt rökt i min bok.

   Sverige behöver en Marine Le Pen.

   Radera
  5. Sverige behöver inga nazister.

   Radera
  6. Micke: Nä, men vi behöver en Marine Le Pen.

   Radera
  7. Så länge SD ser massövervakningen som ett utmärkt sätt att hålla koll på "rikssvensk eller ej" så kommer de fortsätta vurma för att registren skall vara så omfattande som möjligt.

   Och då har vi inte räknat den massiva skara av före detta folkpartister som hänger med SD för att de tycker det är ett jävla tjat om rättssäkerhet och skälig orsak hos det gamla partiet...

   Kvar finns då det man kallar "svansen" hos SD - och de gynnarna vill definitivt inte ha massövervakning i ett Sverige som så ohemult föbjuder dem att tala ut om vad de verkligen känner inför synen av en svart man på en svensk gata, eller inför en journalist som publicerar för många kritiska reportage...

   Radera
 2. Muslimerna....där är svaret och SD är inte bland primärmålen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tycker du om exmuslimen Mona Walters artikel i Dagen? Hon ger Ullenhag en ordentlig dräpa:

   http://www.dagen.se/opinion/debatt/mer-an-en-myt-erik-ullenhag/

   Du kanske ska börja hänga i Löfvens facebook-flöde för att få bukt med den starka antisemitismen och den rena nazismen som flödar bland S muslim-väljare:

   http://skma.se/blogg/wp-content/uploads/Judehat-i-debatten-om-Gazakrisen-SKMA-16072014.pdf

   En sammanställning av alla antisemitiska kommentarer på Löfvens facebook-sida, av Svenska Kommittén Mot Antisemitism.

   Radera
  2. Jag tycker att du är för obegåvad för att det ska vara någon mening att bemöta din nazism.

   Radera
  3. Micke har rätt!

   Visst är det muslimerna som är målet, ingen tror väl på allvar att Åkesson och hans kompisar uppfattas som samhällsomstörtande? De säger ju bara det som Svenne Banan tänker.

   Om SD tog tydlig ställning mot datalagringen så skulle de vinna ytterligare anhängare, men det är knappast sannolikt att de gör det valet. De kanske tror att det fungerar.

   Radera
  4. Ja, nu blev det tydligen jobbigt för Micke när Sveriges värsta nazister och antisemiter återfinns på Stefan Löfvens facebook-sida. Obetalbart!

   Från intervjun med Mona Walter, exmuslim från Somalia (visar ju att somalier kan vara smarta bara de kastar av sig religionens betungande ok):

   "Det var först när jag kom till Sverige som islams rätta ansikte visades för mig. Inget av det jag upplevde här förekom i Somalia på den tiden. Ullenhag skriver: ”Islam och muslimer ses som ett hot. Rena myter sprids om hur muslimer har som plan att ta över Europa och skapa ett ’Eurabia’, bland annat genom att föda många barn.” Men det var just det som jag själv hörde imamerna predika i Göteborgs moskéer. Det är ingen myt, Erik Ullenhag! Imamerna talade om för oss att vi inte skulle beblanda oss med kaffersamhället (det vill säga det svenska), att vi skulle föda så många barn vi kunde och få så många släktingar som möjligt att flytta hit just med det uttalade målet att islamisera Sverige. Inte med vapen, utan genom barnafödande och invandring bli landets majoritet. Och samma uttalade strategi har man i samtliga västländer."

   Radera
  5. Anonym:

   Vad tillsattes Expo-anställda Mona Sahlin till för typ av post nyligen och vilken typ av extremism sade hon sig vilja inrikta sig på?

   Citat av Mona:

   "Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka. "

   "Jag har ofta fått den frågan men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ”töntiga” saker."

   Här är Mona i sin fina slöja:

   http://3.bp.blogspot.com/_oixVPm_fxt0/TExXPt52qtI/AAAAAAAABhw/qfDbu49-iFM/s400/mona+sjal.jpg

   Skulle denna kvinna jaga muslimska extremister påstår du?!? Det tror jag när jag ser det...

   Radera
  6. Jag är redan åsiktsregistrerad hos Research Gruppen/AFA Doku (Sveriges Stasi enligt dem själva, mordhot kan också vara okej enligt dem, det beror på...) sedan deras olagliga dataintrång i Disqus. Så det är väl bara att komma och knacka på då...

   Jag snackar ner er en efter en. Alla dagar hela veckan. Särskilt dig och Mona Muslim. Ni har inget att komma med förutom uttjänta floskler och tom retorik. Vänsterns tomma tunnorna älskar dock att skramla.

   Jag är säker på att micketrollet (eller Mona för den delen) inte skulle vara lika kaxiga och kalla folk för kärringar, idioter och nazister som han gör på nätet om man skulle diskutera ansikte mot ansikte...

   Radera
 3. Ja, nu blev det tydligen jobbigt för Micke när Sveriges värsta nazister och antisemiter återfinns på Stefan Löfvens facebook-sida. Obetalbart!
  ---------------------------------------------------
  Problemet är att dom är nazister som dig och fanns på Lövens facebooksida för att sprida samma rashat som du gör här. Inte för att dom är sossar och delar Lövens uppfattning om att det finns två sidor i konflikten.

  Är du verkligen så bristfälligt utrustad i skallen att du inte fattar det så får jag hänföra dig till psykfallen i SD.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är snabb med att kalla alla här och hos egnell för nazister, men när blivande statsministern Löfvens Facebook-flöde fylls av judehat och längtan efter Hitler då heter det plötsligt "att det finns två sidor i konflikten".
   Mickes intellektuella hederlighet (om han nu har någon sådan öht) är till synes oerhört flexibel och töjbar. Bara det är rätt personer som hatar judar så är det OK enligt Micke. Lysande intellektuell stringens!

   Det är alldeles uppenbart att det i många fall handlar om S-väljare då de pratar om att gå över till bl.a. MP istället, samtidigt som de vräker ur sig RIKTIGT antisemitiska kommentarer och HYLLNINGAR av Hitler. I Stefan Löfvens facebook-flöde. Du har aldrig sett mig hylla Hitler. Snarare tvärtom. Jag är Israelvän precis som SD.

   Här möter Julia Kronlid (SD) Mr. Yonathan Avner Ben Yisrael från Swedis Jewish Dialogue:

   http://youtu.be/m8K8eQyEFEI

   Judar och "nazister" i samförstånd.. ;)

   Du är tappad baklänges bakom en buske Micke. Du är helt väck. Nollkoll. Reflexmässigt vräker du ur dig saker om att andra är nazister och idioter och du tror att alla som bemöter dig är en och samma nazist du träffade på internet för tio år sedan, på tal om psykfall...

   Radera
 4. Micke kan inte skriva svenska:
  "dom är nazister som dig"
  Micke! Vad heter det som du försöker säga.
  Vilken skola gick du i?
  Hur många år?
  Du kanske inte är en riktig svensk, invandrare, lärt dig tala/skriva i östblocket

  SvaraRadera
 5. Dom är liksom dig nazister.

  Känns det bättre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är liksom dig nazister.
   Det heter väl Dom är liksom du nazister.

   Känns det bättre?

   Radera
 6. Du är snabb med att kalla alla här och hos egnell för nazister,
  ---------------------------------------
  Du och den andra nazisten är inte alla oavsett hur många sinnesvaga rasistiska skitinlägg ni skriver under olika signaturer och anonymt och det går ALLTID att veta på lukten vilka inlägg som är era.

  Engnell stavas med stor bokstav. Ok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, Micke har lukt-internet... Han "känner på lukten" vem som skrivit inlägget. Så var det med det... Undrar vad farbror psykdoktor skulle säga?

   Jag tror inte du är mest lämpad att kritisera andras slintande på tangenterna. Ujujjuj, Amnexis missade shift-tangenten. micke kan nu leva på det i en vecka eller två. Jag bjuder på det lilla m:et. Varsågod.

   Radera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Micke alltid med stort m medan micketrollet alltid stavas med stort m om det inleder en mening.

  Känns det som du är färdig med lektionerna nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, i ditt fall så blir det ett litet m. Stor i orden men liten på jorden.. Lilla micke.

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.