2014-08-26

Kräv svar! Innan valet!

18 kommentarer:

 1. Grämer mig över att PP hade öppet mål i EU-valet men sumpade det ändå. Tacka vare att vissa tongivande var mer intresserade av genus, massinvandring och hbtq-frågor - precis som alla andra partier i sjuklövern...

  SvaraRadera
 2. Jag svarar som förtroendevald kyrkopolitiker (S) och kandiderar till en plats i Haninge kommun (S).

  Bod(s)trömsamhället är fullbordat. Det vill säga Socialdemokraterna står fast i FRA (vårt påhitt) och Datalgringsdirektivet (Thomas Bodströms baby). Gå tillbaka till riksdagsprotokollen för referens. Förra mandatperioden Thomas Bodström (S). Denna mandatperiod Elin Lundgren (S) och Morgan Johansson (S).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och S väljarsiffror fortsätter att sjunka... Grattis! Verkligen!

   Radera
  2. Och Piratpartiet kämpar febrilt på att nå en procent. I EU-valet var för Piratpartiet ett fiaskoval. Tappade två av två mandat. Socialdemokraterna tappade ett mandat. Enligt många bedömningar är nästa statsminister Stefan Löfven (S). Att bli statsråd för Miljöpartister är heligare än kampen mot FRA och Datalagring.

   Radera
  3. @ Minata: Du menar 0,1 procent antar jag?

   Fick något slags mejl i går om att man bara fått ut röstsedlar till 2 procent av förtidsröstningslokalerna och desperat behövde hjälp, tolkar det som att partiet i princip är dött utanför Stockholms HBTQ-aktivistkretsar...

   Radera
  4. Undrar vilka procentenheter Sosseriet skulle hamna på om de inte ränt runt bland muslim-föreningar och lovat mer muslimer och islam i Sverige, i utbyte mot muslimska röster? Typ 17-18% kanske?

   Undrar varför de moskéer som byggs i Sverige är så överdimensionerade i jämförelse med antal medlemmar/besökare? Väntas många fler potentiella IS-supporters i Sossarnas Sverige efter valet??

   Radera
 3. Hur ska man arbeta emot massövervakningen? Båda regeringsalternativ kommer att fortsätta övervaka. PP har faktiskt gått ner sig genom att "bredda" sitt program, även om jag inte är emot invandring som SD-trollet ovan försöker få det att handla om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är alltså massinvandrings-trollet då eller?

   Radera
 4. Sluta muppa om utlänningsfrågor i poster som inte har med saken att göra, s.v.p.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med!

   Om jag inte misstar mig vill SD snarare ha mer övervakning..

   Radera
  2. Tommy Rådberg made me do it...

   Radera
  3. Ingvar:

   Kan du visa varifrån du fått påståendet om att SD vill ha MER övervakning av internet?

   Radera
  4. Vad jag förstår så är det endast PP som är emot övervakningen. Och de sumpade tyvärr bollen till förmån för pride-mys med de andra partierna, så jag vet inte vem jag ska skylla på egentligen. SD är dock en garanterad pungspark på både Reinfeldt och Sosseriet.

   Radera
  5. @Amexis. Se t ex Mikael Janssons uttalande i AB i december förra året efter Uppdrag Gransknings avslöjande om FRA ("Vi har stort förtroende för myndigheten FRA ..").

   Dessutom Ville SD ha ett års lagringstid i stället för ett halvår av svenska folkets trafikdata (DLD).

   Jag har själv hört SD-folk vara arga över att EU-domstolen tvingar oss att riva upp DLD. Jag kan givetvis inte svara för att detta gäller alla ..

   Radera
  6. De Sverigedemokrater jag träffat på AFK och på nätet har alla varit motståndare mot FRA, DLD och är generellt skeptiska till övervakning av internet och dess trafik. Jag antar att partiledningen, precis som övriga riksdagspartiers partiledningar, inte är sugna på att lämna ifrån sig verktyg som de ärvt.

   Dock vet jag att det finns många inom partiet som är lika kritiska mot den elektroniska övervakningen som den genomsnittlige piratpartisten. Så den frågan kan inte anses vara lagd till handlingarna ännu.

   Radera
 5. Svar
  1. Jaha? Du känner inte till Flashback hör jag.. Sossegubbe försöker vara haxxor blir pwnad av lamer i HAX kanal.

   Gäsp...

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.

Om du skriver anonymt, använd ändå något slags signatur - så att det går att hålla isär kommentarerna vid repliker.