2014-09-29

Sluta jiddra med (SD)!


Då har det varit talmansval i riksdagen.

Ännu en gång har det politiska etablissemanget ställt till med cirkus kring Sverigedemokraterna. Påhejat av media.

Resultatet är att (SD) får ännu mer medieutrymme. Partiet kan fortsätta odla bilden av sitt eget martyrskap. Och dess sympatisörer stärks i sin trotsighet.

Om man istället behandlar (SD) som vilket politiskt parti som helst, då kommer det inte att få en massa gratis publicitet. Då kommer dess väljare att bli uttråkade och tröttna. Då kommer vardagens politiska arbete att lägga sin blöta filt över partiet.

I de flesta sakfrågor har (SD) nämligen en rätt medioker socialkonservativ agenda, som inte är speciellt upphetsande. Och absolut inte engagerande eller framåtblickande.

36 kommentarer:

 1. Du skriver "odla myten om sitt eget martyrskap" men det som pågår just nu indikerar ju faktiskt att det inte är någon myt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Point taken. Skall nog ändra till "bilden".

   Radera
  2. SD har grinat sig fram till varje jävla röst dom fått.INGET parti har odlat myten om hur jävla synd det är om dom som SD.

   Radera
  3. Nej Micke det har inte grinat till sig röster, de har stått och och skrattat åt varenda nyttiga Micke idiot som har varit deras bästa valarbetare!
   Om du och dina gelikar inte hade huvudet uppkört så lång i rumpan så skulle ni se det och sluta tjata om sd hit och sd dit!

   Radera
 2. Instämmer med föregående Anonym.

  Kan inte se något martyrskap sedan en bra tid tillbaka, och det senaste "markerandet" (som kostade några 100 000kr helt i onödan) i Riksdagen är ju inte precis SDs påhitt, eller hur?

  Jag skulle bra gärna vilja veta anledningen till att 5-7 från andra partier röstade för Björn Söder. Om det i sin tur var en markering mot något och i så fall vad...V, sandlådementaliteten hos de nästan övriga 300? Kanske vi bara har 5-7 fristående tänkare i alla de övriga partierna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle bra gärna vilja veta anledningen till att 5-7 från andra partier röstade för Björn Söder.
   ------------------------------------------------
   Därför att Björklund haft rätt om skolan hela tiden

   Radera
  2. Ja, Micke, läget är katastrofalt. Det finns inte mer än 5-7 fritänkare i riksdagen utöver SD. Läget i skolan är värre än vad Björklund vill påskina.

   Radera
 3. Kan bara hålla med. Till och med jag som ogillar SD rejält känner sympati för dem när det etablerade partierna beter sig som småungar som inte respekterar resultatet av valet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Arkelstens sönderrivna papper avslöjar överklassens medfödda förakt för folket och demokratin!

   Radera
  2. Så du vill egentligen inte ha dom röster som ditt skitparti fick från moderaterna?

   Radera
 4. Är verkligen den enda anledningen till att behandla Sverigedemokraternas ledarmöter som andra demokratiskt valda politiker, att det kan tänkas utgöra en bättre strategi mot dem?

  Man kunde ju annars ha hoppats att det fortfarande fanns människor även i Stockholm som tyckte att vanlig hyfs hade ett värde i sig. Tydligen förgäves.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyfs har ett värde. Och att (om än med handen knuten i fickan) acceptera valresultat har också ett värde.

   Radera
  2. 13 procent nazister i riksdagen som representeras av folk som filmar sig själva när dom förbereder misshandel av en liggande berusad och sedan ljuger inför öppen kamera för polisen?

   Ja det har ett värde. Vilket avgör var och en i en demokrati.

   Radera
  3. Här kan alla se att det finns rötägg bland alla partiers kandidater:

   https://docs.google.com/document/d/1xO_kruy8hgikQBZ3KYJfpjN2RNXUiP-i3HFJVz84zL8/mobilebasic?pli=1&ap=2#h.vf52weedf6vk


   Men fortsätt prata om järnrör du Micke, det fungerade ju så bra sist..

   Radera
  4. Du är ju bara för vidrig Micke. Var det verkligen de tre töntarna från SD som hotade den berusade mannen? Erik Almqvist framstod i videon förvisso som en synnerligen fånig människa och en högst irriterande fyllerist. Det var dock den berusade mannen, som låg ner pga sin berusning och inte för att han blivit nedslagen av SDs killar som du antyder; det var han som hotade Almqvist och co., till livet, med invandrarmaffiaorganisationen OG som du uppenbarligen stödjer mer än både demokrati och svenskar.

   Så för att summera din position: SD är onda nazister eftersom de med sakliga argument förespråkar en ekonomiskt nykter syn på den enorma och mycket dåligt hanterade invandringen till Sverige. Du å andra sidan är en god och synnerligen icke-nazistisk människa eftersom du förespråkar dödsmisshandel av folkvalda demokratiska politiker som du föraktar utan att ens ha brytt dig om att lyssna på vad de säger.

   Det är en av de ovanstående inställningar som påminner om NSDAP...

   Ni som, fullt förståligt, tycker att det blir för mycket SD i kommentarsfälten, tänk på att Micke och hans gelikar förespråkar samma behandling av er om ni inte passar in i hans smala åsiktskorridor; det är bara att ni inte är det primära målet just nu eftersom det finns ett till 100% lovligt och framförallt försvarslöst villebråd i form av SD, över vilka man som fegt kräk får spy ut sitt härliga hat utan att behöva riskera att någon ens får snörpa på munnen i protest.

   Radera
 5. Jag skall gå ett steg lägre. Det duggar tätt med eftervalsanalyser just nu. Min är: Allt kampanjande och alla fula trick riktade mot SD gav dem minst ett par procent extra i valresultat från personer som tycker att det är ett djävla sätt att behandla ett parti vad det vara må.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om dom hade varit kommunister så skulle du och dina vänner ha jublat.

   Radera
 6. Det ser ju verkligen ut som om Sverige har två block: sjuklövern som har makten och oppositionen i form av SD.

  Verkar ju vara att inom sjuklövern spelar det numera ingen roll *vad* man beslutar utan *vem* som inte bestämmer. Borgare och kommunister, feminizter och kristna .. inga problem ... bara att SD inte har haft ett finger med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! Och det är inte för att SD har ett politiskt program som dramatiskt avviker från de övrigas, utan för att De 7 inte vill dela bordets läckerheter med ytterligare en gäst.
   /J_B

   Radera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 8. Den smygdiktatur som svenska media försöker svepa in landet i, är sannerligen skrämmande.

  Jag är numera helt övertygad om att det svenska folket är hjärntvättat bortom all räddning. Nästan ingen klarar längre av att tänka klart - och det gäller numera också sk "akademiker": -Omvärldsförståelsen ligger på samma nivå som de som deltar i vi i femman.

  http://www.dn.se/debatt/folj-fn-lag-mot-rasism-och-tvinga-sd-att-bekanna-farg/

  Jonsson, Namli, Rothstein....Har ingen av dessa stolpskott någonsin undrat hur resten av världen ser ut? Ta Frankrike som exempel. Vad är typiskt i fransk politik? Finns det någonting som alla franska partier, oavsett färg, alltid jobbar för? Ja det gör det faktiskt. Här kommer en lista på självklarheter som inget franskt parti någonsin skulle ifrågasätta:

  ►Frankrike skall värna om fransk kultur.
  ►Frankrike skall värna om det franska språket.
  ►Fransk politik skall ha som mål att gagna Frankrike och fransmännen.
  ►Invandringen till Frankrike skall inte explodera med 800%
  (vilket skulle vara nödvändigt för att nå de svenska nivåerna.)

  Byt nu ut "Frankrike" och "fransk" mot "Sverige" och "svensk" i ovanstående punkter.
  Vad får vi då? Jo, vi får SD:s partiprogram...

  Och inte nog med det: Inget företrädare för ett sjuklöverparti skulle någonsin ta en sådan fras i sin mun. Tänk er själva: "Sverige skall värna om svensk kultur"....
  Brr, hujeda! Svensk kultur finns ju inte! Sverige finns ju inte! ..Araberna kan ju ta illa upp!

  De här PK-planktonen, Jonsson och Namli, varför går de inte hela vägen? Om de vill förbjuda SD så borde de i konsekvensens namn också arbeta för att säga upp de diplomatiska förbindelserna med rasselandet Frankrike....

  Mainstream-snillen spekulerar!

  Räcker det inte med att läsa SD:s politiska dokument och valmanifest för att förstå framgången?

  Nej, pk-elitens snillen vill "tillverka" en akademisk förklarande sörja av allt där slutsatsen redan är bestämd - SD är ett fascistisk, rasistiskt, främlingsfientlig parti för samhällets bottenskikt som helst beväpnar sig med järnrör.

  SD:s politik tilltalar stora delar av det svenska folket och kommer att fortsätta växa till 2018. Någon som vill sätta emot?

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Den som gudarna vill förgöra, gör de först galen."
   Euripides (480 f.Kr.-406 f.Kr.)

   Radera
 9. citat socker conny:
  med ett jyst järnrör slår man världen med häpnad.

  sd kanske bara vill bli mer som socker Conny?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fortsätt gärna att prata om järnrör ända fram till 2018, så har SD 26%... Och hur var det nu, slog SDarna någon, eller ens förföljde någon med dessa aluminiumrör? Det var inte så att de plockade upp dessa under någon minut, då en gängkriminell berusad och hotfull person hotade med att ring dit sitt "OG" på dem?

   Det är inte så att "järnrörs-incidenten" är ett direkt resultat av den av media uppjagade stämningen mot partiet? Vi ska komma ihåg att dessa inte satt i riksdagen och saknade personskydd när detta hände. Lika fegt som att påstå att tumulten kring demonstrationer skulle vara någon annans fel än de som dyker upp för att slåss med polisen...

   Radera
  2. Det är inte så att "järnrörs-incidenten" är ett direkt resultat av den av media uppjagade stämningen mot partiet? Vi ska komma ihåg att dessa inte satt i riksdagen och saknade personskydd när detta hände. Lika fegt som att påstå att tumulten kring demonstrationer skulle vara någon annans fel än de som dyker upp för att slåss med polisen...
   -------------------------------------------------------

   Idiot.

   Radera
  3. Här kommer SDs bästa valarbetare med ett fantastiskt inlägg i debatten. Alla håller andan i väntan på vad Micke ska hitta på härnäst...

   Tack för all din hjälp med valresultatet! Du är en guldklimp.

   Radera
  4. Självklart, de tre tomtarna tillgrep ju faktiskt rören för att bättra på sina möjligheter att försvara sig vid ett eventuellt strax stundande handgemäng. Den som skall klandras, förutom den berusade invandrarmannen, är ju den svenska polisen och rättsväsendet som låter brottslingarna hållas så till den grad att ett dylikt hot måste tas på största allvar, samt givetvis invandringspolitiken som släpper in kriminella element.

   Radera


 10. Helt otroligt - t.o.m. när riksmötet öppnas ska det "markeras" mot SD. Karlstads Kammarkör i entrén placerar körens enda (troligen adopterade) svarta medlem längst fram i mitten ("titta vilken tolerant kör vi är - en medlem har lite mer pigment än vi!"). Sedan kör man på med det ena sentimentala låtvalet efter det andra.

  Ex kör man Kents "Sverige" i tio minuter, på repeat för att riktigt trumma in att dörrarna SKA vara vidöppna till Sverige... Även "Somliga går med trasiga skor" sjungs.

  Därefter blåser Jöback på med en "tolerans-gospel".

  Helt otroligt patetiskt... Sickna hycklare...

  Notera att jag inte kritiserar att en svart person är med i kören - det är låtvalet, i kombinationen med hur körens ende svarte medlem placeras som är skenheligt. De vill demonstrera hur öppna och toleranta de är, bara för att de råkar ha en (troligen) adopterad medlem i kören. Ingen av körmedlemmarna har någon som helst kontakt med landets numera 200 getton...

  SvaraRadera
 11. Du har fel... igen (?).

  Kanske nyttig läsning.. "Den skenhelige liberalen";
  http://avpixlat.info/2014/09/30/den-skenhelige-liberalen/

  SvaraRadera
 12. Hax, kan du inte bara blockera idioten "Micke"? Det borde vara uppenbart vid det här laget att hans enda intresse av att hänga här är att förstöra alla diskussioner, han är en s.k. "poisonous person".
  Han verkar helt besatt av just dig av någon anledning, han har ju suttit och kräkt ur sig sitt hat här i minst 5 år utan att tillföra något.
  Bara peta bort honom, han tillför inget.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.