2015-07-25

Radio Bubb.la - 25 juliSoundcloud » | Radio Bubb.la » | Finns även på iTunes

"I dagens radio bubb.la avhandlades NASA:s planer på att åka till månen, granatattacker i Malmö, en tjuvaktig men finsmakande svartbjörn, Financial Times nya japanska ägare, ett lyssnarbrev, svenska regeringens hyckleri om Uber, försök att avkriminalisera cannabis i Storbritannien, accelererande planekonomi i Venezuela och Universals anmälning av sig själva för upphovsrättsbrott. Sändingen avslutades med en fördjupning i ett antal länkar från vetenskapsavdelningen under ledning av vår vetenskapsredaktör Gustav Nilsonne."

• På Radio Bubb.la:s hemsida hittar du sändningarna nedbrutna på ämnen »
• Nu kan du även lyssna på Radio Bubb.la:s inslag i en dygnet-runt-ström »
• Följ det dagliga nyhetsflödet på Bubb.la:s newswall »

1 kommentar:

  1. Den där "rapporten" är ett tramsigt bedrägeri. Investera 40 miljarder dollar för att producera 0.4 miljarder värt bränsle i omloppsbana. Raketforskare är jätteduktiga på teknik, men så fort det handlar om pengar så är de totalt lost in space. Det är därför vi inte har någon mänsklig rymdfart idag, och inga som helst planer på att någonsin upprätta något sådant.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.