2015-08-09

Runda av sommaren i frihetens tecken!


Ännu finns drygt tio platser kvar på Frihetsfrontens sommarseminarium 21-23 augusti.

Välkommen på en helg i frihetens, den fria debattens och den fria tankens tecken – med likasinnade.

Kollogården är av god klass med rimliga bekvämligheter, vi håller med gott och mycket käk, det finns fungerande kollektivtrafik för dig som inte kör själv eller samåker – och det finns tid för både umgänge och avkoppling i vacker naturmiljö, dessa sista skälvande sommardagar.

Jag ser fram emot att få träffa dig där. All praktisk information finner du nedan. Passa på att anmäla dig nu, medan det finns platser kvar.

HAX

---

Bokade talare:

Lena Andersson, författare och journalist, som skall tala om kvasiliberalers användning av postkolonialism och identitetspolitik

Nima Sanandaji, teknologie doktor, författare och samhällsdebattör, talar kring sin senaste bok "Scandinavian Unexceptionalism"

Henrik Sundbom, ordförande i Svensk-indiska föreningen, medlem i Frivärlds advisory board, talar om Indien på ämnet "Svågerpolitik och gräsrotskapitalism"

Jan Jörnmark, docent i ekonomisk historia vid Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg och författare till bästsäljaren "Övergivna platser" talar om: "Stadsbyggnad, förtätning och Schumpeteriansk utveckling"

Susanne Tarkowski Tempelhof, entrprenör, grundare och CEO på Bitnation, talar om Bitnation och blockkedjeteknikens potential att konkurrera ut staten

Hanif Bali, riksdagsledamot (M) talar om hur det är att vara frihetlig i Riksdagen med "ohämmat maktspelande och kompromissade" om politiska reformer

Jim Turney, tidigare ordförande för US Libertarian Party och internetentreprenör talar om "How to speak libertarian to non-natives"

Liksom förra året så håller vi till på en kollogård en bit norr om Norrtälje. Vi börjar efter lunch fredag 21 augusti och håller på fram till lunch söndag den 23:e.

Här samlas nyliberaler, libertarianer och andra frihetsvänner från Sverige, Norge och flera andra länder för att diskutera politik, ideologi och filosofiska frågor.

Försäkra dig om en plats genom att sätta in deltagaravgiften, 790 kr för studerande och 990 kr för övriga, på plusgiro 449 71 84-4 eller bankgiro 268-5295, betalningsmottagare Nyliberalt Forum. Ange e-postadress för utskick av information. Mat och husrum är inkluderat i priset.

Som vanligt erbjuds: intressanta anföranden, spännande bekantskaper, bar, bad, god mat, frivillig fotboll, musik och hejdlöst festande.

Varmt välkommen!

2 kommentarer:

  1. Ser att det börjar redan vid lunch på fredagen, någon som vet om det går bra och komma lite senare så man hinner dit efter jobbet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå. Detta är Frihetsfronten. Man kan komma (och åka) efter egna önskemål.

      Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.