2015-10-27

Radio Bubb.la - 27 oktoberSoundcloud » | Radio Bubb.la » | Finns även på iTunes

"I dagens radio bubb.la avhandlades militära planer som verkar smidas i Moskva men saknas i Washington, polisens totala oförmåga att utreda bränder på flyktingboende och skolors oförmåga att få eleverna att inställa sig för undervisning trots taxi till skolan betald av kommunen, norsk användning av ordet ”texas” uppmärksammas i Texas, Alice Bah Kuhnke flyttar myndighet till gatan där hon går på gym, Tino Sanandaji publicerar mail från visselblåsare, en guide för att göra motstånd mot postmarxistisk identitetspolitik presenteras, vi reflekterar över att Karl Marx grav nu är avgiftsbelagd att besöka och tar oss an ett par lyssnarbrev med kommentarer apropå förra sändningen."

• På Radio Bubb.la:s hemsida hittar du sändningarna nedbrutna på ämnen »
• Nu kan du även lyssna på Radio Bubb.la:s inslag i en dygnet-runt-ström »
• Följ det dagliga nyhetsflödet på Bubb.la:s newswall »

1 kommentar:

  1. Polisens oförmåga att utreda asylboendebränder har troligen att göra med vilka som står bakom bränderna snarare än någon teknisk inkompetens. Det är inte politiskt bekvämt att erkänna att det är asylsökarna själva som tuttar på, etablissemanget vill ha det till att det är rasistiska SD-anhängare som gör det men verkligheten vill inte samarbeta med den politiska ideologin. Polisen har inte annat val än att rätta sig efter detta.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.