2016-04-17

Kaplan - Men sitt kvar, för allt i världen!


Det är märkligt att Mehmet Kaplan (MP) inte har fått sparken ur regeringen ännu.

Men sitt kvar, för allt i världen. Ju längre tid Kaplan sitter kvar och ju längre tid statsminister Stefan Löfven (S) vägrar uttala sig – ju större blir smällen när den väl kommer.

Förr i tiden var sossarna skickliga och krisvana. Nu beter de sig som de kompletta idioter de är.

Kaplan är dessutom värdelös som bostadsminister. Han borde få sparken enbart av detta skäl.

Hade Löfven något vett, då borde han nu ta tillfället i akt och hänga av MP ur regeringen helt och hållet.

7 kommentarer:

 1. Man kan konstatera att MP inte är mogna att sitta i en regering.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur lång tid tog det att komma på det
   ?

   Radera
 2. Märkligt?

  De hovintellektuella i medierna har lyckats kväsa mycket större debatter än denna.

  http://www.mises.se/2013/12/03/hur-makten-behalls/

  SvaraRadera
 3. Han sitter kvar för att S behöver MP som stödhjul för att undvika att sätta sig i knät på V eller göra sig beroende av M eller passivt beroende av SD. MP i sin tur behöver väljarmässigt stödhjul i de mestadels muslimska förorterna för att fungera med den postmoderna vänstern (V har jättelika problem med det här också, alltjämt fortfarande i mediaskugga).

  Kaplan har liknande funktion som Aberizak hade i M innan hans islamism fick honom petad.

  Jag tror inte att han petas: alla i det rödgrönrosa maskineriet inklusive media vet att MP i allmänhet, den postmoderna propagandamaskinen i synnerhet måste ha med islamisterna, annars faller hela det postmoderna projektet...

  -Fast det är ju klart; missnöjet med sakernas tillstånd jäser ju i LO-borgen så allt kan ju hända...

  SvaraRadera
 4. Nu avgår visserkigen Kaplan som statsråd (bostadsminister)
  Men att kritisera det utalnde som denne herre gjorde ang. att Israel skulle behandla Palestinarna som ett likn. sätt som Tysklnd gjorde mot Judarna under 30-talet vilket var vad Kaplan de facto sade och inte att han skuule ha påstått samt hänvisat till hur Tyskland behandlade Judarna under 2´a vårldskriget som inte startade forrän i Sep 1939 i och med att England förklarade Tyskland krig efter att Tyskland hade försökt att få tillgång till sin enkalv uppe vid norra Polens kust mot Östersjön (Polen utsattes vid slutet på 1930-talet för påtryckningar från Tyskland för att överlämna den polska korridoren, en smal landremsa mellan tyska Östpommern och tyska Ostpreussen som gav Polen tillgång till Östersjön. Polen avvisade kravet 1938 och ingick försvarsallians med Storbritannien och Frankrike [1])

  Visserligen så tycker jag personligen att Kaplan inte borde blivit vald från 1´a början (liksom fö. resten av den röd/gröna röran som nu besitter stolarna på Riddarholmem)
  Men rätt skall vara rätt:
  I detta fallet så har inte Kaplan kommit med någon osanning utan enbart hänvisat till fakta som sedan oppositionen och media har förvanskat.

  [1]: https://sv.wikipedia.org/wiki/Polen_under_andra_v%C3%A4rldskriget

  SvaraRadera
 5. Sossarnas identitetspolitik och röstfiskande överträffas enbart av att MPs hellre släpper alla kärnfrågor än att lämna regeringen.
  Enbart det faktum att MP sitter i regeringen och är med att fatta besluten för att sedan ministrarna går ut och kritisera sina egna beslut borde ha diskvalificerat dem för länge sedan.
  Sitter man i en regering och inte försvarar fattade beslut eller åtminstone kniper käft finns bara ett alternativ, Avgå.

  SvaraRadera
 6. Kaplan har verkat inom lagens ramar. Han har umgåtts med ideologiska motståndare och nyttjat yttrandefriheten. Den moraliska, men främst politiska, lämpligheten är brännpunkten i hans fall.

  Cecilia Stegö Chilò, Tobias Billström och många andra TV-licens smitare har inte bara undvikit att betala (för därmed få kravbrev och Kronofogden efter sig). De stal med förhoppningen att aldrig behöva betala tillbaka.

  Vill du motivera lagförändringarna som skulle rättfärdiga denna jämförelse av Kaplans agerande och regelrätt stöld?

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.