2017-05-02

Kampen mot socialismen är lika viktig nu som då


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Kanske är varje generation dömd att upprepa tidigare generationers misstag. Men jag blir förfärad när många unga människor relativiserar värdet av demokratiska, medborgerliga fri- och rättigheter – som det fria ordet. Jag blir uppgiven när socialistiska idéer som lett till ofrihet och ekonomisk katastrof blir på modet igen. Jag blir orolig när rysk maskirovka inte utsätts för den kritiska granskning den kräver."

3 kommentarer:

 1. Antingen feltolkar jag din krönika å det grövsta eller så skriver du att Ryssland står bakom postmodernismen och identitetspolitiken? Det är ju tvärt om. Ryssland (och till viss mån Östeuropa) är de bastioner som står emot postmodernismens vansinne som har sitt ursprung i Frankfurtskolan men som växt sig stark i amerikansk och europeisk akademia. Putin säger nej till globalismens nedmontering av nationalstaten och de multinationella företagens makt över politikerna därav hatet från media och den politiska eliten i väst.

  SvaraRadera
 2. The Fall of France? | Lauren Southern and Stefan Molyneux

  https://www.youtube.com/watch?v=QjZi7wWjq3w

  Lauren Southerns rapport från ett Paris i upplösning.

  SvaraRadera
 3. https://m.youtube.com/watch?v=ZhK6XOT3uAA Rekommenderas!

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.