2017-07-03

Frihetsfrontens sommarseminarium 2017


Reservera helgen 25-27:e augusti för Frihetsfrontens Sommarseminarium 2017.

Talare:

 • Gunnar Axén, f.d. riksdagsledamot (M) om "Polariseringen"
 • Christian Engström, f.d. EU-parlamentariker för Piratpartiet, talar om "Upphovsrätt i förvandling - dinosauriernas sista kamp"
 • Martin Jacobsson, Slöseriombudsman och illustratör på I Fablernas Land
 • Stig-Björn Ljunggren, statsvetare och socialdemokratisk debattör, talar om "Läget"
 • Fredrik Segerfeldt talar om sin nya bok "Den svarte mannens börda: kolonialismen ur nya perspektiv"
 • Mattias Svensson, liberal författare och debattör, talar om "Den stora statens återkomst"

Ytterligare talare tillkommer. Plats: En kollogård norr om Norrtälje.

Försäkra dig om en plats genom att sätta in deltagaravgiften, 890 kr för studerande och 1090 kr för övriga, på plusgiro 449 71 84-4 eller bankgiro 268-5295, betalningsmottagare Nyliberalt Forum. Ange e-postadress för utskick av information. Mat och husrum är inkluderat i priset.

Som vanligt erbjuds: intressanta anföranden, spännande bekantskaper, bar, bad, god mat, frivillig fotboll, musik och hejdlöst festande.

Välkommen!

5 kommentarer:

 1. Inga kvinnor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä libertarianism och västerländska frihetstankar är en vit mans ide och brukar dra till sig vita män på sådana sammankomster. Ett faktum som vita (vänster)libertarianer känner skuld för, dygdsignalerar till minoriteter och kvinnor för, och därmed gör libertarianismen mer vänstervriden medan feminister ändå klagar, eftersom feminister inte gillar frihet och således inte vita män, den grupp som bidragit mest till världens frihet.

   Men å andra sidan, anarkokapitalistiska shock jocks som Chris Cantwell samt mer seriösa tänkare som Hans Herman Hoppe har positivt inflytande på alt right rörelsen som inte förnekar dessa faktum men dock har blandade tankar till höger och vänster om ekonomi.

   Ps: Med detta säger jag inte att personerna på denna sammankomst skulle vara väntsterlibertarianer. Det är dock en intressant företeelse som fler än jag observerat inom libertarianismen.

   Radera
  2. Mycket tyder på att Katerina Janouch kommer och talar. Men inte blir vänstern gladare för det. ;-)

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.