2019-01-15

Ett politiskt Sverige på gränsen till sammanbrott


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Politiker, skärp er! Ni har ytterst ansvar för sådant som svenska folkets säkerhet. Hur bekväma tror ni att vi är med det, nu när ni irrar planlöst? Ni förväntas förvalta våra skattemedel på ett klokt och kostnadseffektivt sätt – men ni bryr er bara om makt. Polis, militär, sjukvård och sådant som folk faktiskt upplever att de betalar för, det vansköter ni. Det ser illa ut."

3 kommentarer:

  1. Som vanligt undviker du att lägga skulden där den hör hemma.Nämligen hos SD.Hur kommer sig sånt?

    SvaraRadera
  2. Anonym: Hur kan du lägga skulden på SD? De är väl de enda som är garanterat oskyldiga till det här. Framför allt är det ju fru Rödluvan som förhindrar en lösning....

    SvaraRadera
  3. Det ända som verkar säkert med ett extraval är väl att det så kallade Liberalerna utraderas. Skulle kunna vara så att M & KD skulle få tillräckligt med besvikna L & C röster för att kunna regera med SD:s stöd. Det skulle iofs mer eller mindre kräva att 23 av L:s & C:s 51 mandat går till M/KD/SD. Man kan ju iofs hoppas att även MP förpassas bort från riksdagen.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.