2019-03-15

Kommer Brexit att rinna ut i sanden?


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Även om jag själv sympatiserar med britternas vilja att lämna EU, så tror jag att detta kommer att bli en långdragen historia. Så långdragen att man till slut kommer att hitta något sätt att krångla sig ur en Brexit helt och hållet – när dammet väl har lagt sig. Att hela frågan blir lite som de svenska socialdemokraternas vilande krav på republik…"

2 kommentarer:

  1. Som sagt: med lite tur sa rinner det ut i sanden.

    SvaraRadera
  2. Mer vatten har runnit under broarna. Bercow talmannen har sagt att det inte blir någon tredje chans att rösta om inte Mat ändrar på motionen.
    Vidare så är datumet för att lämna en lag medans parlamentet endast gave en "order" till May om att inte lämna utan avtal. Dvs den har inte samma vikt som lagen. Slutligen så måste överhuset blandas in om brexit ska stoppas, de är mer av försvarare av ordning på samma sätt som Bercow så det kanske inte är så enkelt.
    Förövrigt så kommer inte mars 29 att bli så händelserik de mesta har redan avtalats mellan UK och EU så att det kommer att gå smärtfritt...i alla fall i sex månader

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.