2019-09-30

Vi lever i märkliga tider...

Klicka på bilden för en större variant.

2 kommentarer:

  1. ..fast hur bisarrt det än låter så är det oljebolag och andra liknande jättar och rika finansiärer som just ligger bakom organisationer som stödjer Greta och liknande aktivism..
    Efter att alla regler, lagar, krav och annat som de vill genomföra på bla den ofarliga gasen CO2, hur många småföretagare eller mindre uppstickare och konkurrenter tror du ens kommer ha råd att implementera eller ta hänsyns till allt det där?
    Det kan vara ett väldigt finurligt sätt att strypa all framtida konkurrens.. För det är knappast de stora oljebolagen som kommer betala några högre priser för CO2-utsläpp i slutändan. Det är det vanligt folk som kommer att göra vid bensinpumpen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan även tillägga att det oftast är samma grupper av ägare allra längst upp i toppen nästan oavsett vilka storbolag det är frågan om. Så för denna lilla elit spelar det nog mindre roll om de får sälja mer litium istället för borriggar när det är de själva som äger gruvbolagen också. Eller vindkraftbolagen för den delen. Det här är ett spel på högre nivå än de enskilda bolagens VD:ar.
      De här människorna har passerat stadiet för länge sen där de tidigare var beroende av bara sina oljebolag för sin makt.

      Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.