2008-06-16

Säpo stoppade MUF-protest mot FRA

Statsminister Fredrik Reinfeldt (m) och de andra nordiska statsministrarna räddades från att få se protester mot FRA-avlyssningen – när de var ute och åkte båt på Göta Kanal under måndagen.

De samhällsomstörtande demonstranterna som motades bort av hemliga polisen kom från Moderata Ungdomsförbundet i Linköping.

Sedan åkte statministrarna ostört vidare till Brunneby musteri och drack cider.

Läs mer i Östgöta Corren»

4 kommentarer:

  1. Viktigt!!!!!

    På fyllan (igen, jag borde dricka mindre, hög på gräs är jag också för de FRA-anhängare som gillar att klanka ner på sånt):

    SVT´s filmsnutt som länkats till VERKAR ju bra, men vad säger den egentligen. Kritik mot Försvarets Radioanstalt framförs, men bilden som ges är i viss mån att lagförslaget ger ÖKAD rättsäkerhet. Detta kan ge luft till de som felaktigt använt det i sin argumentation.

    Vi måste framhärda att det som FRA redan i skrivandets stund är olagligt enligt EU-regler då det inte uttryckligen i lag har blivit tillåtet. Det innebär med andra ord att om förslaget röstas ner, måste de upphöra med den delen av deras verksamhet som idag inte är förenlig med de mänskliga rättigheterna enligt EU-lagarna.

    SvaraRadera
  2. Håller med Tobias till viss del. Det var inte enbart negativ kritik som framfördes i Rapport.

    Skickar med dagens filmtips:

    Fler bra filmer om FRA - en filmscen och två sånger

    SvaraRadera
  3. Ugh, låter som USA..
    Ska sverige börja med "free speech zones" snart också?

    SvaraRadera
  4. OT: Hehe, Brunneby Musteri... det är en offentlig hemlighet i Linköping att snubben som äger det är mästare i försäkringsbedrägerier. Det brinner ned *väldigt* ofta! :D

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.