2008-09-03

EU och bloggarna: S säger nej till reglering

Socialdemokraterna i Europaparlamentet säger i ett pressmeddelande följande...

"På initiativ av den svenska socialdemokratiska Europaparlamentarikern Inger Segelström så kommer Europaparlamentets socialistgrupp att ställa sig bakom att inte reglera bloggare och bloggande."

Bra. Och lite oväntat. Men exakt vad betyder det? Hela socialistgruppen skall alltså rösta nej..? Till en rapport författad av en annan sosse i enlighet med en tredje sosses önskelista? Sådant ser man verkligen inte varje dag...

Länk»

5 kommentarer:

  1. Snabba ryck. Nu är Makten livrädd. EU måste försvaras till varje pris.

    Liksom FRA-lagen!

    Debattsidan Newmills har rensat bort politiskt obekväma artiklar från - gissa vem?

    - Peter Ingestad, Solna

    http://luzgannon.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Redan när vi hörde om det här första gången fick jag svar från de flesta EU-parlamentarikerna inkl. mme. Segelström et.al.
    Samtliga var emot, mme. Segelström visste inte riktigt vad det var, men skulle sätta sig in i det -och det har hon väl gjort med den äran...

    SvaraRadera
  3. Fan vad smart, först hittar man på en jävligt vrickad idé! (Typ Bodströms ursprungliga förslag i FRA frågan) Och sedan låter man ett kroppsvätskefuktat finger sticka upp i, ...ja ni vet för att känna var den Svenska folksjälen befinner sig i frågan och sedan byter man fot. Verkar vara allmänhetens beskyddare (som Bodström nu!) och reapar vinsterna från puckade väljare.

    Varför gick inte regeringen den kursen också?

    Märkligt...

    SvaraRadera
  4. Varning, detta innebär inte att faran är över !!!

    SvaraRadera
  5. Varning, detta innebär inte att faran är över !!!

    Helt korrekt. Folk (inkl säkert 95% av de som klagar över statens övervakning på denna blogg) kommer fortsätta ge politiker makten att övervaka och förtrycka dem även i fortsättningen.

    Det var ju bara otur att det blev fel denna gång. Nästa gång kommer det bli rätt!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.