2009-04-16

Federley kräver regeringsombildning

Fredrick Federley (c) kräver en regeringsombildning efter sommaren. Fler mittenpartister och färre moderater, är hans krav. Länk»

27 kommentarer:

  1. Fler Åsa Torstensson (c). Det blir jättebra.

    SvaraRadera
  2. Avskaffa Centerpartiet istället. Illojala och utan principer.

    SvaraRadera
  3. Avskaffa Federley

    SvaraRadera
  4. Federley kan gott sitta ned i båten, vara tyst och vänta på det respass väljarna förhoppningsvis ger honomi nästa val.

    Efter debaklet och den monstruösa mancheten han placerade i ryggen på FRA-motståndet med sin kovändning i sista sekund så har jag förlorat precis allt förtroende för honom. Något som känns så mycket värre då jag trodde att han var en man med principer. Hr Reinfeldt litar jag inte på för 5 öre, så vad han hittar på gör mig inte lika mycket.

    SvaraRadera
  5. Och vilket departement är det som Federley är sugen att ta kommando över? Dylika utspel som dessa brukar ofta vara i egen sak...

    SvaraRadera
  6. Och vad har C ministrarna åstadkommit?
    Åsa Torstenson har ju visat sin som Alliansens Vanja Lundby-Wedin.

    Lycka till Fedeley

    SvaraRadera
  7. Federley skriver
    "Särskilt intressanta är posterna som arbetsmarknadsminister och justitieminister där den förra bör tillfalla centerpartiet och den andra till folkpartiet."Allas vår favorit Johan Pehrson(FP) som justitieminister, TACK FEDERLEY för ett strålande förslag.

    KÖP EN SALLADSBAR och sluta med politiken

    SvaraRadera
  8. Sluta jaga människan, för tusan! Vad har ni för människosyn egentligen? Försöker ni klå talibanerna i lånsiktighet?

    Errare humanum est, ignoscere divinum.(Om han nu ens gjort fel dvs, det kommer framtiden att utvisa)

    SvaraRadera
  9. Fler av jordbruksminister Erlandssons kvalitet, det låter ju kanon...

    Gör Federley arbetslös, han försöker desperat klänga sig fast i rampljuset. Tack och godnatt.

    SvaraRadera
  10. http://tinyurl.com/c2scwv

    SvaraRadera
  11. Okej, Federley svek i FRA-frågan och hade inte modet att erkänna det utan han försökte istället dra en vals. Det har kraftigt devalverat mitt förtroende för honom, och han har visat att han är nästan lika mycket politruk som majoriteten av de andra riksdagsledamöterna. Men han försökte iallafall, och kurande inte i ministrarnas skugga i väntan på att stormen skulle blåsa förbi som nästan alla andra gjorde.

    Dock är han fortfarande riksdagens kanske liberalaste ledamot. Skulle jag välja någon i riksdagen att lägga mer makt på så skulle det bli Federley.

    SvaraRadera
  12. Jag tycker den här videon tål att visas igen. Låt oss aldrig glömma :)

    SvaraRadera
  13. Federley hit och Federley dit.

    Det intressanta är att en centerpartist vill ha en regeringsombildning och att han knappast är ensam om det.

    Nu börjar det riktigt roliga.

    SvaraRadera
  14. Federley kommer med nya förslag om att vi skall ge mer förtroende till honom och hans parti. De hade så många bra idéer: Integritetspolicy, t.ex.

    Vi vet ju alla hur bra det gick när vi mangrant satte vårt hopp till honom, eller hur?

    Vet inte om man skall skratta eller gråta. Nej, förresten, gråta behövs inte, det gjorde Federley.

    SvaraRadera
  15. Jo just det... ang. "errare humanum est": För att han skall bli förlåten kommer tre saker att krävas: För det första skall han erkänna i stoftet att han gjorde fel, ungefär så monstruöst fel en politiker kan göra. För det andra skall han se till att idiotförslaget han svek oss med blir upprivet igen. För det tredje skall han svära på att driva kampen för demokrati, öppenhet och integritet på ett bättre sätt än han gjort hittills.

    Då kan jag förlåta honom. Om det låter hårt, kanske han inte skulle svikit de som valde honom.

    SvaraRadera
  16. Den som kommer till våran hage för att be om röster ska stå upp för liberala värden i rikshagen. Som väljare kan vi ju inte veta vem som är en sann ulv och vem som bara är ett får i ulvakläder. Men skjuter vi får kommer de dra sig för att klä sig i päls i våran hage även vid första besöket och vargarna kommer undvika dräkter av ull.

    Snart är det dax och röra om i grytan.

    SvaraRadera
  17. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2745281.svd

    SvaraRadera
  18. Kommentera inte nästa utspel af F. Han söker bara uppmärksamhet. Jag gillar denna Federley-bloggpost, där han jämför motståndaren oerhörda storhet med ingen mindre än sin egen sin egen än större storhet i flera steg:

    "Jag måste säga att det är oerhört stort av Lennart Sacrédeus kd när han börjar sitt anförande med att som medmänniska gratulera mig, Tomas Tobé, Olof Lavesson, Barbro Westerholm med flera till en politisk framgång. Det visar på att debatten har ett helt annat tonläge än för bara något är sedan. Det är lite liknande hur jag valde att inte fulmåla kd förra gången vi hade liknande debatt i kammaren o Yvonne Andersson svarade ensam för kd."Håll det där egot i hårt koppel!

    SvaraRadera
  19. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  20. Det räcker att jag hör avskummets namn så kokar blodet i mina ådror. Federley är inte ensam om att vara svikare i riksdagen, det är de allihopa som röstade för FRA. Men Federley är sannerligen av det fulare slaget, som hycklar på ett sätt som är skrattretande.

    Hur understår de sig, de s.k. liberalisterna? Hur i hela helvete kan de ha drivit igenom en sån här lag? Kompetensnivån har för fan gått rakt genom golvet.

    SvaraRadera
  21. Gratis till alla!

    Federley ska bort!

    SvaraRadera
  22. Har Federley betalt de småföretagare som levererade grönsaker och liknande till hans salladsbar än? Eller blev de blåsta på pengarna i konkursen?

    SvaraRadera
  23. Neoliberal Agenda16 april, 2009 22:32

    Federley har förbrukat allt sitt förtroende.

    Reinfeldt kan jag dock på någon plan respektera. Han har självklart fel, men det är hans uppfattning och han står för det.

    Federley däremot trodde han kunde kompromissa, mellan sina väljare och sin karriär. Mellan rätt och fel.

    Tänker också på alla de som la sin liberala röst på honom i valet 2006. Valsedlar som han sen använde som toapapper i riksdagen. För 2010 kommer säkert någon ny "liberal" allianskandidat lanseras.

    Snälla, gå inte på det.

    SvaraRadera
  24. Federlay lyckades inte leva upp till sina principer och blir hängd av sina före detta fans. Precis som Wanja blir hängd av sossarna, dom trodde hon var bättre än hon var.

    Faktum är nog dessvärre att besluten kommer bli mindre liberala utan Federlay. Alltså borde han få stöd att vara kvar. Han fick med rätta en snyting av sina fans efter FRA-debaklet, men förlåt honom nu ett år senare och stöd honom i liberala frågor.

    Hade politiker varit som fotbollsspelare hade vi kunnat köpa in Daniel Hannan... Fast han behövs förstås minst lika mycket i EU...

    SvaraRadera
  25. När jag tänker (c) ministrar är den först jag tänker på Andreas Carlgren!

    Brrrr!

    Jag begriper inte hur (c) kunde välja honom, eller hur Reinfeldt kunde låta detta passera.

    Vem i hela fridens namn tror någon att denne man kan blidka (för ingen tror väl att han kan åstadkomma något alls).

    Man får väl glädjas att han är så oduglig, dvs att han kommer att 'lyckas' dåligt även med det enda han kan 'åstadkomma' från den positionen han har idag: Nämligen att förslösa pengar på ingen nytta alls!

    Nej, om (c) vill ha fler ministrar kan de väl fylla de poster de redan har med ngt som liknar innehåll, och åstadkomma något där, innan man börjar gapa efter fler.

    Även Maud har ju inte levererat så värst mycket på fronten som tidigare var hennes profilfråga, nämligen småföretagen och villkoren för sådana med tex enklare regelverk!

    SvaraRadera
  26. Skillanden mellan Federely och Ohly är att den senare inte försöker låtsats som att han vill ta friheten i från oss,

    SvaraRadera
  27. "Han fick med rätta en snyting av sina fans efter FRA-debaklet, men förlåt honom nu ett år senare och stöd honom i liberala frågor."

    Johan, FRA är fortfarande kvar. Jag förlåter honom den dagen han är med och river upp det hela.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.