2009-04-08

Klimatet: Motvals



Jag har ingen möjlighet att granska och ta ansvar för allt som sägs i denna film. Men på det hela taget tycker jag att den är rätt intressant. Och den bör visas, inte minst eftersom så många blir så hysteriskt arga över att sådant här över huvud taget visas... ;-)

(Tipstack: Magnus)

9 kommentarer:

  1. Kan inte annat än hålla med.

    Tittar vi tillbaka de 5 miljarder år som jorden funnits har miljön förändrats radikalt om och om igen. Och att vi skulle ha en sådan kraftfull påverkan, är ju i det närmaste absurt. Men våga säga det, och man blir sågad i fotknölarna.

    SvaraRadera
  2. En liten iaktagelse angående diverse fotografiska byster från det diktatoriska förr:

    Fotografier på Hitler och Stalin, inga problem att använda i Sverige, Mao å andra sidan dog efter 1975, således är ett fotografi på Mao taget efter 1975 olagligt att använda utan tillstånd.

    Men är det inte lite intressant att man på fotografi sidan bestämda att allt före 1975 var helt ok att använda, tja, om det nu inte är ett fotografi av en rullande disneyfilm förstås, eller en film innehållande Hitler eller Stalin, egentligen, fast av någon anledning är det ingen som bryr sig om det sista, hmm ...

    Men varför är det skillnad på rättighetstiden på ett fotografi och en stillbild från "moving pictures" egentligen?


    //ST

    SvaraRadera
  3. Håller med Sami, absurt är det att tro att vi kan påverka klimatet så mycket. Senaste istiden var inte orsakad av människan och den här uppvärmingen är det inte heller. Lite fascinerande och skrämmande att media kan totalt hjärntvätta en hel befolkning såhär.

    SvaraRadera
  4. Hjärntvätt är att mekaniskt upprepa samma sak i det oändliga utan att det som repeteras behöver han nån relation till verkligheten.

    Ge mig ett exempel där dom som inte tror på växthuseffekten inte ägnar sig åt just detta beteende.

    SvaraRadera
  5. Till skillnad från alarmisterna, då..? ;-)

    SvaraRadera
  6. ...och det första man ser är en Hitlerreferens. Varför är ni s.k. skeptiker så arga? Varför vill ni inte ha en sansad debatt? ;)

    SvaraRadera
  7. Tomas: "Varför är ni ... så arga? Varför vill ni inte ha en sansad debatt?"

    Investor's Business Daily

    Finns nåt sansat att debattera?

    SvaraRadera
  8. Tomas. Oj, nu insåg jag ironin! Min arma hjärna.

    SvaraRadera
  9. 31.000 forskare har fått munkavle? Alltså hur kan man förneka fakta på detta sätt? Antar att media har sin roll i det här sjuka spelet! Spelet om våra liv!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.