2008-04-12

Med ett fast grepp om sina principer...


Här en bild på en sådan där socialdemokrat som till varje pris vill behålla Systembolaget – och som tycker att det är ett problem med privatinförsel av alkohol.

(Via 1000 apor.)

11 kommentarer:

  1. Hycklare är hela bunten av vänstern.

    SvaraRadera
  2. Patron leder vägen
    Nuder visar sig följa storpappa.

    småfolket får väl bränna hemma

    /bob

    SvaraRadera
  3. Fy sjutton vad förbannad man blir. Men så tänker man lite extra. Ja, det är ju så socialister är. Varför bli upprörd, då jag vet att alla ledande socialister gör likadant?

    Aaaarrrrgggghhhhhhhhh!

    SvaraRadera
  4. Talk is cheap, eller hur Nuder? Lite mer nyanserade kan vi väl tillåta oss att vara. Det finns ett generellt hyckleri hos politiker över hela linjen, inte bara vänstern (även om dom hycklar värst o mest...och i synnerhet marxister).

    Hyckleriet ligger i politikens natur för vem vill på allvar lyssna på fingerviftande viktigpettrar som lever på skattepengar och har som arbetsuppgift att förbjuda, reglera och hitta på allsköns försvårande omständigheter för folk i det vardagliga.

    När politiker drabbas av sin egen idioti så bränner kretsarna i skallen på dom åsså blir det som för Nuder på bilden t.ex.

    /LD

    SvaraRadera
  5. Han är säkert tjurig för att Mona placerade honom i frysboxen. Nu kommer hämnden. :)

    SvaraRadera
  6. Geronimo!!
    Skicka bilden till statstelevisionen och dagstidningarna, Om den inte kommer in vet vi varför

    SvaraRadera
  7. En alternativ (lätt ironisk) tolkning skulle ju kunna vara detta är beviset på att ingen, inte ens sosseadel, egentligen vet vad som är bäst för dem. Det är ju just för att skydda oss från oss själva som staten begränsar vår frihet...(för det kan väl inte vara för att de vill tjäna pengar dubbelt, först på alkoholskatten och sedan på ststembolagets vinst?)

    SvaraRadera
  8. "Nio av tio svenskar tror inte att de skulle dricka mer om spritskatten sänks. Sju av tio tror däremot att andra skulle dricka mer."
    - Expressens ledarsida

    Arma folk.

    Via Allvarligt talat

    SvaraRadera
  9. Var kommer den här bilden från?

    SvaraRadera
  10. Jimbo frågar, Varifrån kommer bilden

    HAX skriver.
    (Tack till den påpasslige fotografen Pontus!)

    SvaraRadera
  11. Jag missförstod Pontus. Han hade inte tagit bilden själv, utan hittat den på 1000 apor - som är de som skall ha cred för den.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.