2008-05-16

Tvångsbantning?

Nu har klimatalarmisterna hittat en ny grupp "syndare" att förfölja: Feta människor.

Suck!

2 kommentarer:

  1. De har väl rätt i sak men omfattningen, lösningen och framförallt existensen av global uppvärmning orsakad av människan är något vilse. När en sjukligt fet mamma tar med sina lika feta barn och beställer mat för en hel skolklass på McDonalds som de sedan trycker ner blir jag nästan lite arg. Man tappar lusten att vilja betala skatt för jag vet att dessa barn blir stamgäster på sjukhuset i framtiden. Tänk om vi hade privat sjukförsäkring. Då skulle ingen vilja försäkra dem mot diabetes, knäledsförslitning och stroke. Det blir en bra motivation för att gå ned i vikt! Sen tycker jag också det är världens skitsnack om att personer med några extra kilon är sjukare än andra. Det ska en hel del till innan det händer något.

    Man kan ju undra om de har för avsikt att förbjuda bruna bönor med fläsk, ärtsoppa och surkål?

    SvaraRadera
  2. Och hur skall man då se på alla som joggar, springer, går runt med stavar, styrketränar etc. Den energin måste ju tillföras kroppen via maten, att dom sen inte blir feta är ju en bisak om man bara ser till energiintaget/energiåtgången.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.