2008-06-16

FRA: Inga uteslutningar ur (m)

Det saknar helt grund. Vi varken kan eller vill utesluta människor efter hur de röstar. Hela idén med ett politiskt parti är att det finns olika uppfattningar.

Moderaternas partisekreterare Per Schlingmann dementerar ryktet om att (m)-riksdagsmän som röstar mot FRA-avlyssningen kommer att uteslutas.

Politikerbloggen»

5 kommentarer:

  1. Bra om 4 borgerliga vågar frondera och rösta nej, bara nu inte några sossar fronderar och röstar ja.

    SvaraRadera
  2. Bara det att "uteslutnings-hotet" spridit sig så fort i bloggsfären visar ju på hur trovärdig uppgiften var. Oavsett om den nu var sann eller inte.

    Den lilla detaljen borde få den moderata partiledningen att fundera vad fasen de håller på med. (Vi väljare har ju ingen aning...)

    SvaraRadera
  3. De, i grunden, värdekonservativa som inte röstar för den lag som ger vårt demokratiska samhälle utökade möjligheter att övervaka demokratins fiender, borde byta politisk tillhörighet till de ultraliberala samhällsomstörtarnas allians med AFA eller till någon stödorganisation till Hamas eller de Islamiska Domstolarna i Somalia.De hör i vart fall inte hemma i det svenska värdekonservativa lägret.

    SvaraRadera
  4. Problemet med dagens konservativa är att de tappat alla koncept vad gäller rättsstat, rättssäkerhet och integritet. Det är lite tråkigt.

    SvaraRadera
  5. Att de som vill legalisera narkotikabruk är negativa till FRA-lagen är helt förståeligt.
    Att maskera detta särintresse bakom floskler om frihet och intregritet är däremot otillständigt.
    På samma sätt är vänsterns prat om integritet, enbart ett försvar för att dess förbindelser med antidemokratiska krafter i den islamistiska världen, skall fortsätta få vara hemliga.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.