2008-06-05

Förändring. Not.

Vänsterpartiet går nu till kongress under parollen "Förändring".

DN skriver "Men få har några konkreta förslag på hur den förändring som utlovas ska se ut. Tvärtom anser de flesta att vänsterpartiet har precis den politik som folkets flertal vill ha. I stället är det arbetssättet som måste förnyas."

Till exempel kommer realtionerna till Kuba att bli ett av kongressens mer intressanta inslag. Där väger det just nu oerhört jämt mellan dem som vill ha ett närmare samarbete mellan (v) och Kuba och dem som anser att det är på sin plats med viss, mild kritik.

Länk»

2 kommentarer:

  1. De lär väl av den amerikanska presidentvalskampanjen och den nomineringsprocess som just avslutats. Obama har ju talat om "change" hela tiden, men det finns inte en kotte som vet vari denna förändring ligger - det finns inga förslag på förändring, bara uttalande om att det "måste bli" förändring. Politiskt skitsnack, som bäst.

    Obama vann, för väljare gillar "förändring" så länge den kan verka vara förändring mot det positiva. Jag antar att vänstern försöker göra samma sak.

    SvaraRadera
  2. Någon av våra svenska "ledare" var på dumburken idag och pratade om att äldrevården måste bli bättre. Inte ett ord om hur detta exakt skulle ske. Det enda hon kunde kläcka ur sig var plattityder om "ledningsfråga", "resursfåga" etc.

    Och detta tycker folk är bra och röstar på. Man blir ju för fan helt jävla mörkrädd.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.